nika28 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Chwilkę mnie na wątku nie było, a tu już aż dwa tymczasy :crazyeye: Quote
BUDRYSEK Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Dzwoniła zainetersowana pani spod Wrocławia-szukamy kogos na wizyte teraz wyjedza na 2 tyg. w tym czasie i tak bedzie sterylka będzie u mnie-1 kot więcej juz nie zrobi mi różnicy :lol: Quote
nika28 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Dzwoniła zainetersowana pani spod Wrocławia-szukamy kogos na wizyte teraz wyjedza na 2 tyg. w tym czasie i tak bedzie sterylka będzie u mnie-1 kot więcej juz nie zrobi mi różnicy :lol: Skąd, z alegratki ? :roll: No i kicia nie musiała długo czekać :lol:. Quote
BUDRYSEK Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 z alegratki oczywiscie jest problem z kasą na sterylkę 120 zł to dla mnie przy tylku kotach to kosmos w sobote wysterylizowałam juz rudaske na kredyt za tydzień zawoze ja do Krakowa może Ktos pomóc? może jakis bazarek?karma?żwirek? 18 kotów bardzo duzo tego zuzywa :) Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 najbardziej potrzebujemy karmę z braku funduszy dostaja frieskiesa,kitekata tylko Klemensik ma RC- prezent od dobrej Cioteczki więc pomoc w tym by się przydała masa kasy idzie mi na leczenie dług rośnie jutro znowu Klemens jedzie na specjalistyczne badania i juz sie boję.... teraz jeszcze ta sterylka Kici moje tymczasy rosną,musze pomyslec o ich sterylkach,kastracjach czasami mam wrażenie że porywam sie z motyka na słońce i w końcu spotkam sie z komornikiem Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kotka jest juz po sterylizacji tzn poprzedni włściciele ją zrobili-potwierdzili to telefonicznie została oddana bo sprawili sobie persa i nie zgadzały się! ale czy można pewność? dzisiaj została odrobaczona zostało juz tylko szczepienie jest u mnie Quote
BUDRYSEK Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Jest chętny domek w Krakowie będe tam w sobotę więc trzeba znalezc Kogos kto sprawdzi domek do piątku Quote
peate Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 no popatrz co raz bliżej ... jeszcze chwila i jutro znajdzie się domek w Bielsku :evil_lol: już dawno nie widziałam tak rozchwytywanej kotki :evil_lol: Budrysek do pozostałych fajnych domków proponuj swoje kociaki :evil_lol: powiedz, że one są młode i sierść im dopiero urośnie ;) Quote
przyjaciel_koni Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 BUDRYSKU - może Tweety... ? Dobrze by zrobiła rozeznanie, tylko nie wiem czy czasowa... To piękna kocinka ! Sprawdźcie dobrze tą informację o sterylce ! Ja mam uraz - na słowo nie wierzę... Quote
Dobcia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Mogę sprawdzic potencjalny dom w Krakowie, w razie czego zostawiam swój numer 664 764 778;) Quote
BUDRYSEK Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kiciunia być może jutro pojedzie do nowego domku!!!:lol: najpózniej w sobotę Dzięki Dobcia za sprawdzenie rodzinki :lol: teraz tylko szczepienie a w domku porządne czesanko :lol: może Ktoś pomoże zebrac kaskę na szczepienie i paliwko? Quote
przyjaciel_koni Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Kiciunia być może jutro pojedzie do nowego domku!!!:lol: najpózniej w sobotę Dzięki Dobcia za sprawdzenie rodzinki :lol: teraz tylko szczepienie a w domku porządne czesanko :lol: może Ktoś pomoże zebrac kaskę na szczepienie i paliwko? Prosimy o wsparcie !!! Kocinka ma mieć dom, ale musi najpierw być zaszczepiona no i jakoś dojechać gdzie trzeba !!!! Grosiki potrzebne !!!! Quote
BUDRYSEK Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Kicia juz w nowym domku relacja i fotki będa pózniej dopiero wróciłam a w domku Kicory zrobiły sajgon Quote
nika28 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Kicia juz w nowym domku :crazyeye: No to szybko znalazla domek ! Super ! :multi: :multi: :multi: Quote
peate Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 czekamy na wieści i fotki z nowego domku :lol: Quote
Dobcia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Czekamy z niecierpliwością:lol: Bardzo się cieszę, że koteczce się udało:multi: Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kilka foteczek Kici u mnie zobaczcie jaka Ona jest piękna! i ostatnia fotka na pożegnanie _________________ Quote
BUDRYSEK Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Własciciel Kici dzwonił i mówił ,że Kicia ciągle śpi, mało je,jest apatyczna mam nadzieję,że to efekt szczepienia-było w środę wieczorem moje niektóre Kicorki też ciężko przeszły szczepienie Quote
Dobcia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jest naprawdę piękna:loveu: Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się zaaklimatyzowała i zaczęła cieszyc nowym domem! Quote
BUDRYSEK Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Na miau zalogowała się nowa Pani Kici i oto co napisała: "Witam wszytskich Od 2 dni mieszka u nas dlugowłosa koteczka dziś czuje sie znacznie lepiej, zaczęła jeść ,jest znacznie weselsza i caly dzień wyleguje sie na wersalce,tak że wszystko bedzie dobrze:) próbuje też wyłudzić kawałek sernika więc z jej apetytem chyba juz wszystko ok;)) pozdrawiam wszystkich i dziekuje za zorganizowanie akcji przywiezienia kotka do Krakowa" Quote
Dobcia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Na takie wieści czekałam:multi: Super!:multi: Poszczęściło się koteczce:) Quote
peate Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dobcia napisał(a):Na takie wieści czekałam:multi: Super!:multi: Poszczęściło się koteczce:) Dobcia napisała już właściwie wszystko :lol: ja dodam tylko, że fajnie, że tak szybciutko się to stało :lol: Quote
BUDRYSEK Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Info z nowego domku " Witam wszystkich Kotka jest juz zdrowa, wesoła i mam nadzieje że raczej zadowolona z zycia:)staramy sie ja wyczesac ale nie jest to cos co lubi najbardziej:))dlatego powoli ja przyzwyczajamy oto najnowsze zdjęcia, które nie chciały sie wyswietlić, może macie jakies pomysły dlaczego? pozdrawiam " Quote
BUDRYSEK Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 na miau fotki tez sie nie otwierają? Quote
Recommended Posts