dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote:4c96ee20f2="KaRa_TC"][quote:4c96ee20f2="dbsst"][quote:4c96ee20f2="KaRa_TC"]Ale Dbsst dobre dobro wymyśliłaś :lol: :lol:[/quote] hehehehe nio cio ;) widzisz jak o Ciebie dbam :wink: :D[/quote] Aż za bardzo :lol:[/quote] hehehe zebym nie przedobrzyla hahahahhaha[/quote] Wiesz Dbsst ja wolę sama o siebie dbać :lol: :lol:[/quote] hihihihi to cale szczescie ;) bo ja musze juz dbac o Szpile i to mnie wyczerpuje psychicznie ;)[/quote] Haha to teraz mogę lody od Dagi zjeść :lol:[/quote] Ty podstepny maly ludziu NiE ;) :lol:[/quote] Tak, tak :lol:[/quote] nie nie nie bo tu chodzi o dobro ;) :lol: (tych lodow;))[/quote] A Ty co niby zrobisz tymi lodami? :lol:[/quote:4c96ee20f2] zjem :D (ale piramide budujemy :D ) ja jestem lodozarlacz ;)[/quote:4c96ee20f2] Ja tyż :lol: Impreza dzisiaj się zaczyna , urodzinki są :oops:[/quote:4c96ee20f2] TWOJE URODZINKI SA :D DZIS Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote:8a0be6668e="dbsst"][quote:8a0be6668e="KaRa_TC"][quote:8a0be6668e="dbsst"][quote:8a0be6668e="KaRa_TC"]Ale Dbsst dobre dobro wymyśliłaś :lol: :lol:[/quote] hehehehe nio cio ;) widzisz jak o Ciebie dbam :wink: :D[/quote] Aż za bardzo :lol:[/quote] hehehe zebym nie przedobrzyla hahahahhaha[/quote] Wiesz Dbsst ja wolę sama o siebie dbać :lol: :lol:[/quote] hihihihi to cale szczescie ;) bo ja musze juz dbac o Szpile i to mnie wyczerpuje psychicznie ;)[/quote] Haha to teraz mogę lody od Dagi zjeść :lol:[/quote] Ty podstepny maly ludziu NiE ;) :lol:[/quote] Tak, tak :lol:[/quote] nie nie nie bo tu chodzi o dobro ;) :lol: (tych lodow;))[/quote] A Ty co niby zrobisz tymi lodami? :lol:[/quote:8a0be6668e] zjem :D (ale piramide budujemy :D ) ja jestem lodozarlacz ;)[/quote:8a0be6668e] Ja tyż :lol: Impreza dzisiaj się zaczyna , urodzinki są :oops:[/quote:8a0be6668e] TWOJE URODZINKI SA :D DZIS[/quote:8a0be6668e] moje są w styczniu :lol: Sharon ma dzisiaj roczek 8) Zdjęcie żeby temat nie był zamknięty [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/beigi/d68.jpg[/img] Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 hiihih to STO LAT I WIEKIE :buzi: w nochala Sharon :D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 :lol: :lol: :lol: ja za to mam 5lipca imieniny :lol: A pozniej w styczniu impreza 18będzie :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']:lol: :lol: :lol: ja za to mam 5lipca imieniny :lol: A pozniej w styczniu impreza 18będzie :lol:[/quote] łoooooooooo 18 to mam nadzieje ze w styczniu bede w Poznaniu ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 planuj.planuj koniec stycznia w Poznaniu :lol: dokładniej dzień babci :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']planuj.planuj koniec stycznia w Poznaniu :lol: dokładniej dzień babci :lol:[/quote] hehe i tak sie czlowiek wprasza na impreze urodzinowa ;) :lol: Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 to ukochaj Sharon :D może wy Budowniczymi Wielkich Piramid byłyście w poprzednich wcieleniach 8) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']to ukochaj Sharon :D może wy Budowniczymi Wielkich Piramid byłyście w poprzednich wcieleniach 8)[/quote] hehehe bardzo mozliwe ja tak widze ze mam zapedy do cieplych klimatow a tam przeciez powstawaly piramidy ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']to ukochaj Sharon :D może wy Budowniczymi Wielkich Piramid byłyście w poprzednich wcieleniach 8)[/quote] Kto wie, kto wie :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']Haha Dbsst oglądasz bajki? :lol:[/quote] teraz juz nie bardzo ale do niedawna prawie systkie :D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Haha Dbsst oglądasz bajki? :lol:[/quote] teraz juz nie bardzo ale do niedawna prawie systkie :D[/quote] skąd to ja znam :lol: Teraz się ciesze bo smerfy lecą :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Haha Dbsst oglądasz bajki? :lol:[/quote] teraz juz nie bardzo ale do niedawna prawie systkie :D[/quote] skąd to ja znam :lol: Teraz się ciesze bo smerfy lecą :lol:[/quote] hehe a mi teraz bajki jakos nie wychodza :( Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 :D:D:D a no taaaak...mieli smerfy na wakacje wrzucić :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']:D:D:D a no taaaak...mieli smerfy na wakacje wrzucić :lol:[/quote] same hiciory :D na wakacje :D Quote
Poświata Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [size=7]BABY[/size] [size=6]czy Wy czasami sypiacie :o ???[/size] A na Dagę zwalają, że największa gaduła :roll: . Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Poświata'][size=7]BABY[/size] [size=6]czy Wy czasami sypiacie :o ???[/size] A na Dagę zwalają, że największa gaduła :roll: .[/quote] ja niedawno wstalam uczulenie mnie obudzilo a raczej obudzilo mnie chrapanie TZ (bardzo dziwe takie melodyjne) a dalej spac nie pozwolilo uczulenie :evil: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Jest już dom dla biało-czarnego kocurka :angel: :angel: Sąsiad bierze, bo jest podobny do jego kocura i wmówiłam mu,że to z jego kotem to on odrazu że wezmie jednego,że jak z jego :angel: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']Jest już dom dla biało-czarnego kocurka :angel: :angel: Sąsiad bierze, bo jest podobny do jego kocura i wmówiłam mu,że to z jego kotem to on odrazu że wezmie jednego,że jak z jego :angel:[/quote] HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRA :D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 To teraz szukam jeszcze dla dwóch czrtanulków dom :wink: ALe mam farta kociaki mam od 2 dni, a już połowa ma gwarantowane domy :D Sharon w swoje urodziny na mnie się obraziła,że złożyłam łóżko i nie może więcej spać :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Aaaa i sąsiad co biedze kocurka, ma zameldowanie poznańskie i się zgodziłna podstęp z schroniskiem :angel: Żeby szanowana pani moderator nie zamkła tematu. Sabula dumnie pozująca :wink: [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/b12.jpg[/img] Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 super Kara widzisz jak nam dobrze idzie ;) a jak opuchlizna i Twoje pogryzienie ;) Quote
Recommended Posts