Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znów nie może przegryść łożyska męczy się przy tym.. Kociaczek nr.3 ma rudą łatkę na karku :angel:
[url]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/PHTO0007.jpg[/url]

kociaczek nr.3

Posted

Narazie chyba są 2 dziewczynki i 2 chłopców jeśli się nie pomyliłam :oops: Już mam swojego ulubieńca :angel:
[url]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/PHTO0011.jpg[/url]

Posted

[quote name='sayma']boooshe aż mi słów brakuje :angel: :angel: :angel:

ten bialy w carne kropeczki :lilangel:[/quote]sayma to dla ciebie ten maluch :wink:

Posted

[quote name='KaRa_TC']2 kotki łożyska nie mają zjedzonego, co mówicie interweniować??????? :cry:[/quote]chyba będziesz musiała , może nie poradzić :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma']boooshe aż mi słów brakuje :angel: :angel: :angel:

ten bialy w carne kropeczki :lilangel:[/quote]sayma to dla ciebie ten maluch :wink:[/quote]

ta z chęcią tylko mój pies nie toleruje kotów kiedyś miałam jednego kotka to po 4 dniach musiałam go oddać bo wojna na maxa :cry: :(

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']2 kotki łożyska nie mają zjedzonego, co mówicie interweniować??????? :cry:[/quote]chyba będziesz musiała , może nie poradzić :-?[/quote]

łooo matko ja sie nie znam nie mam pojęcia :cry: :cry: kicie trzymajcie się

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']moja corcia :P :lol:[/quote]Wika będzie miała kolejną siostrzyczkę :angel:[/quote]

kurcze jak ja Wikuni zazdroszczę :roll: :P :P :P