Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dynamique']Juhu ! Mi zdecydowanie bardziej pasuje 17:00, bo lekcje kończe o 14:30, a muszę dojechać, etc ;) ew. 16:30. Jeszcze zobacze jak to z tymi autobusami ;););)[/quote]
Ja jestem otwarta. :) Lekcje mam do [U][B][SIZE=3]11:40[/SIZE][/B][/U] :razz: , więc luzik :evil_lol: :cool3: :lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Ja jestem otwarta. :) Lekcje mam do [U][B][SIZE=3]11:40[/SIZE][/B][/U] :razz: , więc luzik :evil_lol: :cool3: :lol:[/quote]

Co to za sprawiedliwość na tym świecie !!!! :shake:

Posted

[quote name='Dynamique']Co to za sprawiedliwość na tym świecie !!!! :shake:[/quote]
Spoko, spoko. Tak kończę tylko w pt. ;) W inne dni mam lekcjie do 16:20 :placz: , 15:30 :-( , a w czwartek... do 12:45 :diabloti: :cool3:

Posted

[quote name='sonia123']hahhahahhajagjhgHHJauyhhghaahahaa!!!...:eviltong: a ja mam codzien do 12:25 od 8:50 (klasa specjalna :evil_lol:) nie no swiruje- klasa integracyjna. Dojcze kinder.:lol: Itp.[/quote]
Osz w mordkę! Ale fajnie!

Posted

[quote name='fuksowata']To moze ja jutro wpadne z kundlami? Co ty na to? i w piatek naruralnie tez, bylabym kolo 14, badz 15 u ciebie :)[/quote]
Jutro może być ciężko. Co prawda lekce kończe o 12:45. Ale potem jadę do domu, jem obiad i na 15 jadę na chemię. Wracam koło 17 i muszę się brać za lekcje na pt. A tak się nieszczęśliwie składa, ze nie mogę ich zrobić na wyrost, bo wszystkie przedmioty, które mam w pt, mam też w czwartek :shake: Chyba, żebym dziwnym spobobem ubłagała Mamę, mogłybyśmy się spotkać koło 18...

I nie wiem, czy czytałaś, ale Dominika też przyjedzie :)

Posted

[quote name='BobowitaMW']Jutro może być ciężko. Co prawda lekce kończe o 12:45. Ale potem jadę do domu, jem obiad i na 15 jadę na chemię. Wracam koło 17 i muszę się brać za lekcje na pt. A tak się nieszczęśliwie składa, ze nie mogę ich zrobić na wyrost, bo wszystkie przedmioty, które mam w pt, mam też w czwartek :shake: Chyba, żebym dziwnym spobobem ubłagała Mamę, mogłybyśmy się spotkać koło 18...

I nie wiem, czy czytałaś, ale Dominika też przyjedzie :)[/quote]
czytsalam, to jestesmy umowione na piatek

Posted

[quote name='fuksowata']czytsalam, to jestesmy umowione na piatek[/quote]
Tylko bardziej na 16 czy bardziej na 17? :cool3: No i jeszcze jedno - jeśli będzie padać, to ja się w agi nie bawię ;)

Posted

[quote name='BobowitaMW']Tylko bardziej na 16 czy bardziej na 17? :cool3: No i jeszcze jedno - jeśli będzie padać, to ja się w agi nie bawię ;)[/quote]

oj bawisz sie , bawisz! i robisz fotki mojemu nowemu nabytkowi! i fuksiowi! al nabytek jest najwazniejszy! Bo potrzebuje ladnych fotek zeby szybko znalazl nowy dom :D

Jezuuuuu z 2 miesiace na agility nie bylam :D:D:D

Posted

[quote name='fuksowata']oj bawisz sie , bawisz! i robisz fotki mojemu nowemu nabytkowi! i fuksiowi! al nabytek jest najwazniejszy! Bo potrzebuje ladnych fotek zeby szybko znalazl nowy dom :D

Jezuuuuu z 2 miesiace na agility nie bylam :D:D:D[/quote]
Widzę, ze się bardzo napaliłaś na ten trening :razz: Musze cię trochę ostudzić - w deszczu dobre fotki nie wyjdą :placz: Ale jestem za zaklinaniem pogody :razz:

Posted

[quote name='BobowitaMW']Widzę, ze się bardzo napaliłaś na ten trening :razz: Musze cię trochę ostudzić - w deszczu dobre fotki nie wyjdą :placz: Ale jestem za zaklinaniem pogody :razz:[/quote]

Ale jakies fotki suka musi miec! :diabloti:
I fuks tez bo jego galeria pomau umiera:)

Posted

[quote name='fuksowata']Ale jakies fotki suka musi miec! :diabloti:
I fuks tez bo jego galeria pomau umiera:)[/quote]
Najwyżej wyjdą ciemne, niewyraźne albo coś :eviltong: Obiecuję, że sie postaram :)

Posted

[quote name='fuksowata']Ale jakies fotki suka musi miec! :diabloti:
I fuks tez bo jego galeria pomau umiera:)[/quote]

Nic ni umiera- ja sie zaczelam odzywac z nudow wiec jest co czytac :p:diabloti:. Skoro sa tam moje slowa- nie umiera. Ju noł majne Nygga Kynga:*&

Posted

A wogole co do treningow w deszcz- my z cukru nie jestesmy ostatni treinng mialam do 21 w deszczu tak ze nawet gacie miala mokre! i zyje. i wszystki bylo dobrze. jak niema burzy i nie leje tak ze glowa boli to jest ok. trzeba sie przyzwyczajac. ;] nigdy nie wiadomo co bedzie z ta pogoda. u nas przestalo padac kiedy trener pokazywal najtrudniejsza rzecz ]:-> <lol2>

Posted

[quote name='sonia123']Nic ni umiera- ja sie zaczelam odzywac z nudow wiec jest co czytac :p:diabloti:. Skoro sa tam moje slowa- nie umiera. Ju noł majne Nygga Kynga:*&[/quote]

A jakby inaczej , Twoje postyi sa bardzo istotne i duzo wnoszace :evil_lol: i bardzo na temat, poki co analizujemy moje szanse , te wykorzystane i te nie ;p
hahahah,
i te co beda wykorzystane i te co nie beda ;p
i te ktore dostalam, i ktorych nie dostalam

A Fuksika zdjec wciaz brak

Z nudow? ta galeria jest tak interesuja ca jak Twoje wypowiedzi , hahhaa

Ty moze z cukru nie jestes, ale ja tak! bo ja sweeeet jestem, a co!

Posted

Aj noł, ju noł, ze moje wypowiedzi sa bardzo dotyczace danego tematu, ale chyba tez najbardziej pociagajace dalszy temat ;>.

tak z nudów- bo co mam robic jak koncze szkole o 12;25 o 13;30 jestem w domu, i coo...?-.-mam uczyc sie warzyw bo na takim etapie jestesmy?! no way. i tak radze sobie najlepiej, bo inni sa albo z bulgari, Litwy i ogolnie kilka turkow mamy xd ;d. ale mniejsza. Poza tym jak ja tu nie "zawine spodnicy" w temacie to nie ma o czym gaworzyć. Zawżdy wiedzialam iż w galeriach znajomych sa najlepsze brechty :evil_lol::evil_lol: dobra koniec. zejdzmy na powaznosc. <lol2><lol2>
SSSSpoko jak jeste w cukru Kyng, to ja to akceptejszyn, zawsze walilo od Ciebie cukrem ;*;] <hahaha> ale odziwo tytoniem njeeee.. o.O aj em tu słit bat aj dont szoł dis tu ju. :lol::roll: AVE:*

Posted

[QUOTE]
wiedzialam iż w galeriach znajomych sa najlepsze brechty :evil_lol::evil_lol: dobra koniec. zejdzmy na powaznosc. <lol2><lol2>

[/QUOTE]0

Widze, że się do nich nie zaliczam, bo mnie nie odwiedzasz :shake:

Skoro boicie się deszczu to musze was zmartwić, ale jutro będzie DALEJ padać.

Posted

owszem, odwiedzam, ale z Kynga se tu gaworze a u Ciebie nawalaja Dzieci Dogomani, ktorym nie chce sie stac dlatego przestaje debatowac ;]. Ptarze co sie dzieje sie u Ciebie xd, i na tym koncze bo nie ma z czym wyjechac zaduze prawdopodobienstwo ze wieszkosc ludzi z nie mojego kregu nie zaczaila by zartow i bylo by not najs. Ju noł.

Posted

[quote name='fuksowata']

Z nudow? ta galeria jest tak interesuja ca jak Twoje wypowiedzi , hahhaa

[/quote]
O wypraszam sobie! :obrazic:Galeria mojego Paszczaka nudna? :mad: Taaaaaaak? :mad: A zdjęcia kundli chcesz? :evil_lol:

Posted

[quote name='BobowitaMW']O wypraszam sobie! :obrazic:Galeria mojego Paszczaka nudna? :mad: Taaaaaaak? :mad: A zdjęcia kundli chcesz? :evil_lol:[/quote]
chodzilo mi o galerie Fuksa ;) Zdjecia jednego kundla, i dwoch kundlic :evil_lol: Chce~! Bardzo! I Jak to Sonya mowi, Ave :evil_lol:

Posted

[quote name='sonia123']owszem, odwiedzam, ale z Kynga se tu gaworze a u Ciebie nawalaja Dzieci Dogomani, ktorym nie chce sie stac dlatego przestaje debatowac ;]. Ptarze co sie dzieje sie u Ciebie xd, i na tym koncze bo nie ma z czym wyjechac zaduze prawdopodobienstwo ze wieszkosc ludzi z nie mojego kregu nie zaczaila by zartow i bylo by not najs. Ju noł.[/quote]
Taaa u Dominiki w galerii dominuje!
Jaki sliczny piesek, ojej
Sliczne foto, ojej
Kiedy beda kolejne zdjecia, jej ,
Jaki on madry, ojej
JA tez chce bordera, ojej
Jaki fajny filmik, ojej
Nie ma jak wypowiedzi dzieci dogomanii, szczegolnie w galerii bordera )

Zalatuje fajkami! Od dawna nie! :* Gaworz sobie , gaworz, a nazw warzyw sie ucz! hahaha, moze kiedys bedziesz je na straganie sprzedawac! niemieckim :cool3:
Maj sweeeeeeeeeeet bejbe :*