Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wysłałam zgłoszenia przez ich formularz i nie dostałam rzadnego potwierdzenia :shake:

wysłałam mailem brakujace dokumenty i rzadnej odpowiedzi :shake:

czy to normalne dla tego oddziału ????

Posted

[quote name='Musiałek']a ja wysłałam zgłoszenia przez ich formularz i nie dostałam rzadnego potwierdzenia :shake:

wysłałam mailem brakujace dokumenty i rzadnej odpowiedzi :shake:

czy to normalne dla tego oddziału ????[/quote]

ja dostałem od razu automatycznego maila zwrotnego, może jako spam Twoja skrzynka go potraktowała

Posted

ja dostałam ale zwrotna informację gdzie mam wysłac brakujace dokumenty i cisza :(

jesli dostali mailem skan płatności i rodowody z prośbą o potwierdzenie przyjecia to chyba jakis mail zwrotny powinien byc, albo ??

chyba jutro do nich zadzwonie

Posted

[quote name='Musiałek']ja dostałam ale zwrotna informację gdzie mam wysłac brakujace dokumenty i cisza :(

jesli dostali mailem skan płatności i rodowody z prośbą o potwierdzenie przyjecia to chyba jakis mail zwrotny powinien byc, albo ??

chyba jutro do nich zadzwonie[/quote]

Musiałek ja tez dostałam tylko maila gdzie wysłac dokumenty i nic ponadto. Przy zgłaszaniu na championy było tak samo.

Posted

Właśnie na ostatnia chwilę zgłosiłam się na MP, jadę na wystawe bez Arniego, czy ktoś użyczy w niedziele mi swojego psiaka do tej konkurencji? Rasa obojetna, byleby rozumiał o co chodzi :lol:

Posted

ja dzis dostalam potwierdzenia przyjecia i tez bez numerka

ale cos mi swita, że to wlasnie w Lesznie rok temu byly gigantyczne kolejki po numerki :diabloti:

Posted

a do nas jeszcze nic nie doszlo :( wybaczcie moje laickie pytanie, ale to moja druga wystawa - jak nie przysla numerka, to co wtedy? gdzie trzeba sie po niego zglosic? :oops:

Posted

[quote name='ikucha']a do nas jeszcze nic nie doszlo :( wybaczcie moje laickie pytanie, ale to moja druga wystawa - jak nie przysla numerka, to co wtedy? gdzie trzeba sie po niego zglosic? :oops:[/QUOTE]

wraz z potwierdzeniem dokonania wpłaty nalezy sie udac do sekretariatu - bądź tam gdzie są straszne kolejki :evil_lol:

Posted

e tam, nie bedzie tak źle ;)

rok temu zrobili tak ze bylo kilka Pan i jedna Pani miala np. kolejke od A do F, druga od F do L itd.
wiec jakos to sprawnie szło :) i ile znajomych wtenczas sie spotkało ;)

Posted

my też mamy potwierdzenie ale oczywiście na złą klasę ;/ przenosiłam psa pisemnie na maila i telefonicznie.. widzę, że to nic nie dało :/ kolejny raz już podobna akcja, na championy mieliśmy wszystkie dane pomieszane :/

Posted

ja wczoraj dosyłałam rodowód i bardzo miła pani napisała żebym się nie denerwowała ze moje zgłoszenia sa w porzadku.

Na oficialne potwierdzenia mają jeszcze czas ;) ale jak sie ładnie poprosi to tam można dostac miłą odpowiedź

powodzenia i do zobaczenia