Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL="http://s631.photobucket.com/albums/uu31/zorlis/Leszno%20Prestige%202009/"]Fotki z niedzieli[/URL] - głównie charty, ale inne psiaki też się znajdą :)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]bernardyn krÓtkowŁosy[/B]
[B]psy [/B]
kl. Otwarta
fogaro z karolewka
[B]suki[/B]
kl. MŁodzieŻy
bernegarden’s yellow ykana
kl. PoŚrednia
era olbrzym z galicji
orka z karolewka

[B]BERNARDYN DŁUGOWŁOSY[/B]
[B]PSY [/B]
KL. Młodzieży
BARRY MANKOWA ZAGRODA
KL. Pośrednia
HUBERTUS SAMARYTANIN
KL. Otwarta
ELF ŁUBNIAŃSKA ŁATKA
FRANK SAMARYTANIN
LARY HEBRON
NINO Z KAROLEWKA
KL. CHAMPIONÓW
DŻYGIT –BOSS PRZYKLASZTORNE MOLOSY
YETI OLBRZYM Z GALICJI
[B]SUKI [/B]
KL.MŁODZIEŻY
IWA SAMARYTANIN
KL. POŚREDNIA
BARBIE MAŃKOWA ZAGRODA
FASARI PAŁUDZKI PRZEJAR
KL. OTWARTA
ELANA Z KAROLEWKA

[B]CHART IRLANDZKI WICZARZ[/B]
[B]PSY[/B]
[B]KL. Młodzieży[/B]
ORFEUSZ CELTIC ALANDA

[B]KL. Pośrednia[/B]
KNALIASEN’S COUPERIN
LIML ILAIGHT CELTIC ALANDA

[B]KL. Otwarta[/B]
LOGAN CELTIC ALANDA

[B]KL. Championów[/B]
EMERSON VIGO FESTINA

[B]SUKI[/B]
[B]KL. Młodzieży[/B]
CATHALYN OF STADLEWOOD
JULKA FESTINA

[B]KL. Pośrednia[/B]
KELLYHIDE’S CLEMENTINE
LOLA WICHROWE ZAUROCZENIE

[B]Kl. Otwarta[/B]
LAURA CELTIC ALANDA

[B]KL. Championów[/B]
GEISHA FESTINA

[B]KL. Weteranów[/B]
FEBE CELTIC ALANDA

Przepraszam za literówki jeśli zrobiłam ;)

Posted

Pani Szczepańska-Korpeta pokazała swoją "klasę" i znajomość wzorca rasy nowofundland na "prestige leszno". Kto tej osobie dał tę rasę do sędziowania, skoro zupełnie nie ma o niej pojęcia? :crazyeye:

Guest Guśka
Posted

[quote name='pitcazjajkiem']Pani Szczepańska-Korpeta pokazała swoją "klasę" i znajomość wzorca rasy nowofundland na "prestige leszno". Kto tej osobie dał tę rasę do sędziowania, skoro zupełnie nie ma o niej pojęcia? :crazyeye:[/QUOTE]

Pani Korpeta przede wszystkim pokazała swoją jakże wysoką kulturę osobistą min.komentarzem "niech ją Pan odchudzi - wygląda jak stara maciora ":cool1:

Posted

[quote name='Guśka']Pani Korpeta przede wszystkim pokazała swoją jakże wysoką kulturę osobistą min.komentarzem "niech ją Pan odchudzi - wygląda jak stara maciora ":cool1:[/quote]

Nic dodać nic ująć,tzn. dodać można bardzo dużo , ale czy to coś zmieni , dalej na wystawach będą sędziowie którzy nie za bardzo znają wzorzec danej rasy albo patrzą na właściciela , albo na przydomek albo faktycznie zachowują się jakby ich coś w du..ę ugryzło wymagając od właścicieli i ich psów 100% nie dając kompletnie nic z siebie wystarczy poczytać wątek sędziowie , jeżeli chodzi o Panią Korpettę jest tam moim zdaniem napisane dość wyczerpująco.
Mam tylko nadzieję ,że może KIEDYŚ się to zmieni i ktoś z się tym zajmie.

Posted

[QUOTE] Pani Korpeta przede wszystkim pokazała swoją jakże wysoką kulturę osobistą min.komentarzem "niech ją Pan odchudzi - wygląda jak stara maciora "[/QUOTE]

To i tak lepiej , bo komentowała psy .
Pan Król na tłumaczenie jednej pani , dlaczego nie weszła od razu na ring - 'bo ja myslalam że to inna klasa' , odpowiedzial ' to niech pani zajmnie sie wystawianiem , nie mysleniem bo to pani nie wychodzi' ..:cool1:

Posted

Gdybym mógł jeszcze coś dodać jeżeli chodzi o wystawy w Lesznie to chciałbym zwrócić uwagę na jedną bardzo ważną sprawę.
Przeglądnąłem stronę z Leszna bodajże od 1998 roku i zauważyłem czego nie da się nie zauważyć , że na pudle stoją ciągle i te same osoby , jak dla mnie jest to oburzające i stąd moje pytanie "jest to wystawa dla wszystkich czy tylko dla swoich????".

ps.
szkoda mi tylko tych co jechali przez całą Polskę

Posted

[quote name='obi']Gdybym mógł jeszcze coś dodać jeżeli chodzi o wystawy w Lesznie to chciałbym zwrócić uwagę na jedną bardzo ważną sprawę.
Przeglądnąłem stronę z Leszna bodajże od 1998 roku i zauważyłem czego nie da się nie zauważyć , że na pudle stoją ciągle i te same osoby , jak dla mnie jest to oburzające i stąd moje pytanie "jest to wystawa dla wszystkich czy tylko dla swoich????".

ps.
szkoda mi tylko tych co jechali przez całą Polskę[/quote]
W katalogu również zostały umieszczone foty zwycięzców i o dziwo ciągle powtarza się jedna właściecielka za każdym razem z inną rasą:hmmmm:

Posted

[quote name='KkorniK']W katalogu również zostały umieszczone foty zwycięzców i o dziwo ciągle powtarza się jedna właściecielka za każdym razem z inną rasą:hmmmm:[/quote]

o to to to .....tak jak pisałem nic dodać nic ująć ,mógłbym napisać śmiało iż jest to jedna z najbardziej układowych wystaw w Polsce

Posted

o dziwo ta pani, która ciągle wygrywa nie ma nic wspólnego z leszczyńskim oddziałem ZKwp, więc tego typu insynuacje [I]"jest to wystawa dla wszystkich czy tylko dla swoich????" [/I]proszę zostawić dla siebie.
poza tym na każdej wystawie w Polsce znajda się tacy, którym coś nie będzie odpowiadać. i proszę nie mówić, że nie, bo po prostu padnę ze śmiechu.
pozdrawiam !