Jump to content
Dogomania

!!Prośba o pomoc w ogłoszeniach - Młoda suczka mix husky szuka domu!!

Recommended Posts

Posted

Poszukuję domu dla młodej suczki - 7 m-cy, mix owczarka i husky (ale więcej w niej husky).
Szczepiona i odrobaczana.
Mieszka na podwórzu więc trzeba ją będzie nauczyć manier.
Puszczona luzem odwoływalna, przychodzi na zawołanie.

[B]Przyjazna do ludzi[/B] "przylepa miziasta" , [B]nie agresywna[/B] do zwierząt (jest z 3 psami i 2 kotami, owcami i kozami) za wyjątkiem drobiu.
Miała być psem pilnującym obejścia niestety wyszedł z niej husky i zagryza mi kury, dlatego też muszę ją oddać - jest to jedyny powód.
Mieszkamy w okolicy Płocka ale mogę ją dowieźć do Łodzi, Warszawy... w okręgu do 100km od Gostynina.

[IMG]http://www.naszezwierzaki.com/zdjecia/psy/Nora/z001.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.naszezwierzaki.com/zdjecia/psy/Nora/z002.jpg[/IMG]

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na razie nie ma chętnych :-(, jest u mnie z "ograniczonym zaufaniem" czyli jak wyjeżdżam z domu - idzie niestety na łańcuch, luzem biega jak jestem w domu no i w nocy jak kury są zamknięte. No i wzmocniłam ogrodzenie. Ale widzę (po śladach pazurów na ziemi), że cały czas ją kusi przedostać się do kur :mad:

• 2 months later...
Posted

Jaka cholera z niej:mad:No i na co źre te kury,taki ma fajny domek;)
Mam ten sam problem,moja znajda,tez zagryzał nam kury,żadna siatka nie stanowiła dla niego problemu,bo on o niczym innym nie myslał,tylko jak dostac sie do kurek:shake:
Wprawdzie jest to pies domowy,no ale gdyby nie jego zamiłowanie do kur,to latałby sobie po podwórku,a tak,musi wychodzic na smyczy.
A Twoja sunia nie próbuje uciekać z domu?Bo czesto haszczaki,nawet mixy-to urodzeni uciekinierzy:shake:

Posted

Jasne, że lubi sobie połazić - ale jest zawsze w zasięgu wzroku ;)
i na jeden, góra dwa gwizdy pędem wraca na podwórko.

Kocham ją, ale musze jej znaleźć dom, gdzie będzie mogła sobie swobodnie łazić koło domu.