Sylwia K Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 wolontariusze z psiego anioła zapraszam was na wątek tej sunieczki: http://www.dogomania.pl/threads/174318-Nie-pozwA-lmy-maA-ej-Bezie-dorastac-w-schronisku-Pilnie-dt-lub-ds ona też w Psim Aniele jest Quote
bumel Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nic nowego u niego - samotny w zimnym boksie prosi choć o chwilę uwagi...niestety rzadko ją dostaje... Quote
bullterrierka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 może spróbować zbierać deklaracje na hotelik dla chłopaka? każdy grosik do grosika...i może damy rade ;) Quote
pumcia02 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 tyle ze on musi miec "metalowy" boks. nie moze to byc siatka, ani drewno. i kryty na pewno. kurcze ciezko z tym psem... na pewno przydałoby mu się wiecej zainteresowania i spacerów. sama nie wiem co z nim zrobic.. Quote
L/Olka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 jakoś w okolichach świąt byliśmy z nim na spacerze. To wulkan energii - skacze po kojcu, cieżko zlapać go na smycz, trochę podgryza z tych emocji. Ale za to na spacerze robi się już bardzie "stonowany". Ciężka z nim sprawa o tyle, że nie toleruje zwierząt - a najłatwiej byłoby mu znaleźć jakiś "doświadczony" i "psi" dom :( Poza tym dopóki nie ma gdzie tej swojej energii wyładować, to będzie takim wariatem. Ach, Tito, Tito. A przy tym takie piękny jest! Quote
PRusak Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 powodzenia Tituś! zawsze jest szansa na lepsze... Quote
pumcia02 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 spacer krótki, ale mimo to Tito byl strasznie zadowolony :) Quote
andzia69 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 no to podniosę psiaka pytając jednocześnie co z Kostkiem, Julianem i Arią? Quote
gosia1701 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 no to podniosę psiaka pytając jednocześnie co z Kostkiem, Julianem i Arią? Julek adoptowany, Aria i Kostek siedzą jest jeszcze jeden :( Strike Quote
gosia1701 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 oj Tito nikt u Ciebie na wątku nie był od pół roku :( Quote
kasiekw Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Przez totalny przypadek znalazłam ten stary wątek na dogo... i chcialam powiedzieć, że od 8 grudnia zeszłego roku Titosław mieszka ze mną na Bialołece... szkoda, że musiał bidak tyle siedzieć za kratami :-( ale teraz już nigdy go nie oddamy Quote
pumcia02 Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Strasznie się cieszę, że Tito ma dom. Podejrzewałam, że już nigdy nie dostanie takiej szansy... Pamiętam jego nieufne początki, pierwsze spacery, a w końcu adopcję, zawoziłam go na miejsce i niestety odbierałam. Quote
Recommended Posts