Jump to content
Dogomania

2- letni, katowany seter irlandzki. Już w nowym domu :)))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='agatkia']Majk jutro jedzie do nowego domu!!:multi::multi::multi: Zadzwonił Pan z Bydgoszczy, doświadczony właściciel dwóch seterów. Wszystko zapowiada się świetnie. Umówiłam sie z Panem, ze będziemy w kontakcie, wiec wszystko zapowiada sie wspaniale. Dodam tylko, że Majk znalazł dom dzięki portalowi poświęconemu adopcji seterów :) DZIĘKUJĘ WAM OGROMNIE ZA ZAINTERESOWANIE I CENNE WSKAZÓWKI DO KOGO SIE ZWRÓCIĆ I GDZIE GO OGŁOSIĆ. Teraz pozostaje nam zaciskać kciuki.
Jutro dam znać co i jak.[/quote]
Świetnie :multi::multi::multi: :multi::multi:

Posted

Wiedziałam,że szybko dom znajdzie,ale to już superexpress!:multi::multi::loveu::loveu:
Nawet ciotka nie mogła się z banerkiem popisać!:evil_lol:
Tak się cieszę!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='DG32']Hej, ja co prawda w seterach nie siedzę ale wysłałam pw do Lucky0302 (z tego co pamiętam to pomagał seterowi z katowickiego schronu), mam nadzieje, że jak będzie na dogo to wejdzie na wątek i może coś pomoże.[/quote]

Aż się coś robi gdy takie rzeczy słyszę, sam osobiście nie mogę nic zdziałać gdyż jestem zbyt daleko w chwili obecnej , dostęp tylko internetowy i to żadko, ale dla zainteresowanych wątek na naszej stronie

[URL="http://www.setery-adopcje.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=754"]Setery-adopcje :: Zobacz temat - Pardzo pilnie potrzebna pomoc 2 letni seter Majk[/URL]

Posted

[quote name='agatkia']Majk jutro jedzie do nowego domu!!:multi::multi::multi: Zadzwonił Pan z Bydgoszczy, doświadczony właściciel dwóch seterów. Wszystko zapowiada się świetnie. Umówiłam sie z Panem, ze będziemy w kontakcie, wiec wszystko zapowiada sie wspaniale. Dodam tylko, że Majk znalazł dom dzięki portalowi poświęconemu adopcji seterów :) DZIĘKUJĘ WAM OGROMNIE ZA ZAINTERESOWANIE I CENNE WSKAZÓWKI DO KOGO SIE ZWRÓCIĆ I GDZIE GO OGŁOSIĆ. Teraz pozostaje nam zaciskać kciuki.
Jutro dam znać co i jak.[/quote]
Witam Panią :lol::lol::lol: jestem i tutaj ale bardzo bardzo rzadko :roll: brak czasu na wszystko:shake: a seterków w potrzebie coraz więcej :oops:
W razie potrzeby piszcie na maila adopcyjnego [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] postaram się też częściej zaglądać na dogomanie :oops:
Też strasznie się cieszę, że się tak fajnie i ładnie złożyło :loveu: i Majk będzie miał domek.

Posted

Ogłaszam wszem i wobec Majk jest już w swoim nowym domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: rozmawiałam z nowym opiekunem :lol: jest szczęśliwy że ma sweterka w domu, Obiecał że będzie zdawał relacje na adopcjach :cool3:

Posted

[quote name='xxxx52']a psiak jest wykastrowany?[/quote]
osobiście nie wiem :shake: nie pytałam się
ale na pewno nie będzie rozmnażany ;) a opiekuna jest fajny kumaty facet, który na dodatek zaproponował w razie czego swoja pomoc.

Posted

Zgadzam sie z seti25! Też z Panem rozmawiałam- żałuje, że nie mogłam być przy adopcji. Fajnie chłopak trafił, oby wszyscy mieli tyle szczęścia co on.
Dziękuje wszystkim za pomoc i zainteresowanie moim wątkiem.

Posted

[quote name='agatkia']Zgadzam sie z seti25! Też z Panem rozmawiałam- żałuje, że nie mogłam być przy adopcji. Fajnie chłopak trafił, oby wszyscy mieli tyle szczęścia co on.
Dziękuje wszystkim za pomoc i zainteresowanie moim wątkiem.[/quote]

agatkia-czas pokaze czy piesek dobrze trafil,mozna miec tylko nadzieje ,ze moze dobrze trafil. :happy1: