Donvitow Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Jeśli by ktoś chciał więcej fot to mam ok trzydziestu. Mogę przesłać.:) Quote
Ladymonia0610 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ojej widzę ,że od dawna nie wpłacałam $ na Kostka. Proszę o nr konta na pw i od kiedy mam wpłacić. Quote
baster i lusi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz'][URL]http://images10.fotosik.pl/3423/7694aa20a891bedbmed.jpg[/URL] to zdjecie bezbledne:) Kurde i dlaczego on domu znalezc nie moze..[/QUOTE] Mit amstaffa mordercy nadal modny.Tylko gdyby ktoś zechciał to może zmienić zdanie jak ja że one najwyżej mogą zalizać na śmierć. Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='baster i lusi']Mit amstaffa mordercy nadal modny.Tylko gdyby ktoś zechciał to może zmienić zdanie jak ja że one najwyżej mogą zalizać na śmierć.[/QUOTE] Wybacz ale ja znam ten MIT i niestety sie do niego nie przylaczam;) Moja kolezanka ma 4 asty. I powiem ci szczerze ze jeden uwielbia do dzisiaj osikiwac moje nogi ze szczescia;) Natomiast faktem jest ze w ostatnim czasie mamy mnostwo Goldenow agresywnych ktore niestety byly/sa zdolne do ataku na czlowieka:( Jeden nawet kibluje z kostkiem w Bogatyni.. DJ sie nazywa.. Quote
Karro Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/24412-Donvitow"][B]Donvitow[/B][/URL] pozwoliłam sobie udostępnić zdjęcie Kostka na jego funpage'u. :) Jeszcze kilka wrzucę :) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :) Quote
zioberek87 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ok rozliczenie jak najbardziej aktualne plus 14 zł z bazarku Wiola&Miłosz (kupiłam sukienkę) a teraz się biorę za czytanie zaległości Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='zioberek87']ok rozliczenie jak najbardziej aktualne plus 14 zł z bazarku Wiola&Miłosz (kupiłam sukienkę) a teraz się biorę za czytanie zaległości[/QUOTE] Agata poslij mi na pw adres. Pozwolisz ze ci to wysle w srode? nie ma Mnie w domu:evil_lol: Quote
zioberek87 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ok nadrobiłam. ladymonia już wysyłam nr konta, ciocia bazarowa wszystko potwierdzone... co do postu rozliczeniowego to stoi pod znakiem zapytania... już dawno chciałam Wam napisać ale nie mam konkretnej daty. Chodzi o to że się przeprowadzam pod Wałbrzych i mogę mieć problemy z byciem skarbnikiem dla Kostka, mam tam bardzo trudny dostęp do internetu bo to wioska i nie zawsze działa dlatego jestem tu w kratkę a i z czasem będzie kiepsko... aby bywać tu regularnie dlatego chciałabym Was spytać czy ktoś chciałby przejąć moją funkcję bo boję się że nie zawsze inf o wpłatach i opłacie dt będą regularnie. najprawdopodobniej w marcu się wyprowadzam ale to nie jest pewne na 100%...co Wy na to? Quote
zioberek87 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Agata poslij mi na pw adres. Pozwolisz ze ci to wysle w srode? nie ma Mnie w domu:evil_lol:[/QUOTE] spoko ciotka poszło!!!! Quote
Wiola&Miłosz Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='zioberek87']spoko ciotka poszło!!!![/QUOTE] Tak mam:) Tak wiec w srode wysylam:) Kurde jesli chodzi o przelewanie kasy do hoteliku to jesli nie znajdzie sie nikt inny moge pomoc. Chociaz nie powiem srednio chetna jestem;) Quote
zioberek87 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 kurcze ja się boję że się nie wyrobię i zawalę i tylko nie potrzebnie Kostek na tym ucierpi:( Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='zioberek87']kurcze ja się boję że się nie wyrobię i zawalę i tylko nie potrzebnie Kostek na tym ucierpi:([/QUOTE] Jesli Agata jest mus to mus nie ma innej opcji.... Jesli sie wszyscy zgodza to przejme role skarbnika tylko musialabys mi wyjasnic co i jak Quote
zioberek87 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 spoko ciocia, poczekamy aż reszta ciotek i wujków się wypowie najwyżej później roześlę pw że zmiana konta na Twoje, i od razu Ci też ja prześlę kasę z moich deklaracji Quote
Wiola&Miłosz Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 No chyba ze ktos bardzo by chcial.. Ja sie nie pogniewam;) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ziober zbieram sie na poczte wyslac ci sukienke ale idzie mi jak po grudzie;) Nie no dopije kawe i ide;) Quote
piescofajnyjest Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 hehheheh:) ja tez przy kawie zagladam do Kostusia:) Quote
zioberek87 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 spoko nie pękaj:) [quote name='Wiola&Miłosz']Ziober zbieram sie na poczte wyslac ci sukienke ale idzie mi jak po grudzie;) Nie no dopije kawe i ide;)[/QUOTE] Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='zioberek87']spoko nie pękaj:)[/QUOTE] Wyslane;) w koncu dupe zwleklam;) Quote
Donvitow Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Cześć. Żegnam się z Wami i Kostkiem. Wpłacę jeszcze daklarację za marzec. Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Donvitow']Cześć. Żegnam się z Wami i Kostkiem. Wpłacę jeszcze daklarację za marzec.[/QUOTE] Dlaczego nas opuszczasz??:o Quote
winter7 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Donvitow']Cześć. Żegnam się z Wami i Kostkiem. Wpłacę jeszcze daklarację za marzec.[/QUOTE] A co się stało??? I nie teraz, bo właśnie miałam telefon w sprawie Kostka. Z..............Sopotu.....................:cool1: No to szukamy kogoś na wizytę. Ja znam dziewczynę z Gdańska z innego wątku, ale może tutaj jest ktoś z tych okolic, bo zawsze lepiej gdy coś się wie o psie, na co zwracać uwagę o co dopytać. Sorry za niekompletny wywiad, ale pani mnie obudziła i nie byłam w pełni świadomości :oops: Pani mieszka sama, teraz studiuje ( nie ma jej ok.5 godzin w ciągu dnia), później planuje pracować ok 8 godzin. Miała psa, ale mieszka on nadal z rodzicami, a ona się wyprowadziła. Nie wiem co z tego wyjdzie i czy coś wyjdzie. Póki co jestem sceptyczna :roll: Bardzo proszę o zgłaszanie się osób chętnych na wizytę. Ja swoją drogą wysyłam pw do Lumix. Wiolu, jeśli jesteś chętna aby przejąć przywilej bycia skarbnikiem, to masz moje błogosławieństwo :) Quote
winter7 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Zioberku, potwierdź mi ile konkretnie kasy mam wpisać w rozliczenie??? Bo się pogubiłam 77 +10 +10 czy 77 + 14 czy 87 +14?????????? I'm confused............. Quote
Recommended Posts