Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

1.moje wplaty na ibisa /23.07.09--100zl,12.09.09-50zl,1.11.09-5 zl,9.12.09-50 zl,14.01.2010-50zl,12.02.10-50 zl=350 zl kwota deklarowana to 50 zl przez pol roku i od nastepnego miesiaca bede wplacala 25 zl
2.wpalcam rownoczesnie na plotka taka sama kwote w tych samych terminach,tak samo deklarowalam i czytam ze sa w jednym hotelu- dlaczego moje wpaty na ibisa sa na hotel z pelnym imieniem i nazwiskiem a wplaty na plotka tylko nazwisko innej osoby
3.moje rozliczenie to 50 zl nadplaty wg deklaracji

Posted

ja tez nie kumam o co chodzi.

Płotek i Ibis to osobne psy i nie nalezy mieszac ich finansów.
Zgadza sie, ze na Płotka deklarowałaś przez pół roku i jest to napisane w 1 poście jego watku, ale jeśli wpłaciłaś nadpłate nie moge jej przekazywać na Ibisa bo wpłacałaś na Płotka, nie Ibisa.

Na ibisa deklarowałaś od lipca 50 zł co miesiac bez zadnego ograniczenia okresowego.
prosze tu jest twój post numer 191
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/124316-POMOCY-Kolejny-nawrA-t-choroby-A-YSY-CHORY-IBIS-POTRZEBNE-600-zA-na-leczenie/page20[/URL]

kopiuje co było pisane
[QUOTE]
[INDENT] doloze mu 50 zl mies.- napiszciena watku moona o nim tam duzo osob chce pomoc [/INDENT]

[/QUOTE]jesli ci sie zmieniła sytuacja finansowa czy coś, wystarczy że napiszesz jest taka i taka sytuacja, nie moge wpłacać już. Nikt nie bedzie miał pretensji. Tylko trzeba to napisać.

ah i ja mam wpisane ze wpłaciłaś na Ibisa do tej pory 250 zł, nie 350. Chyba, ze ten luty zaliczymy jako ze jeszcze nie doszło na konto, bo weekend jest. Wiec brakowałoby tu info o jednej twojej wpłacie.
a kopiuje na 1 strone to co Ania tu pisze.
Ania sprawdzisz czy gdzieś nie brakuje informacji o jakiejś wpłacie?

Posted

[B]Wpływy [/B]do dziś : +70zł natalijo
[B]Wydatki[/B] : -27zł hepatiale na watrobę (jeszcze jedno opakowanie musi zjeść)

[COLOR=Green][B]Jest więc + 566,6zł[/B][/COLOR]

Od mtf zalesie wpłynęły do mnie 4 wpłaty-bez lutowej, prosze o sprawdzenie , bo w zeszycie mam wpisy od lipca.
Spojrze w stary zeszyt czy tam cos było jeszcze.

Posted

4 wpłaty, a mtf zalesie wpisała 6 wpłat
czyli zgadza się w moich rozliczeniach w 1 poście.
Sprawdź jeszcze, moze czegoś tu nie wpisałaś, porównaj z tym co mam w 1 poście.

Posted

W zaspach...
[IMG]http://images36.fotosik.pl/147/f894566a3fc55d00med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/256/e94a3371b2f1909amed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images39.fotosik.pl/256/ac669c9048c8348cmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images36.fotosik.pl/147/54fa15493154330emed.jpg[/IMG]

Posted

agaga w 1 poście mam taką informacje

"10 zł- agaga21- obecnie 70 zł"
wiec wychodzi, ze masz zapłacone za 7 miesięcy czyli do stycznia.

jak coś będe miała źle w 1 poście to mówcie :)

Posted

Ibisek bez zmian- jutro jestem u weta i zaczynamy dalszą kuracje na grzyba. I cos z ta kupa trzeba zrobić- zaczne mu dawac samo gotowane na razie , może nie trawi składników suchego...

[B]Rozliczenie hotel luty: -320zł[/B]

[COLOR=SeaGreen][B]Zostaje +296,60zł[/B][/COLOR]

Posted

Mam leki na grzyba i encorton. Wstawie rozliczenie wieczorkiem.
Od soboty ruszam z kąpielami- muszć wziąc Ibisa do domu -w sobote zwalnia mi sie klatka kenelowa, bo mam sunie po sterylce w niej. A za zimno jest aby go pryskać na dworzu.
Jutro zawożę kupę na badania w kierunku trzustki-oby nie okazało sie najgorsze co podejrzewam, bo będzie kiepsko...

Posted

[B]Wpływy:[/B]
+20zł Agaga21 II I III
+30ZŁ Joanna M.
+40zł Monika z Katowic

[B]Wydatki:[/B]
encorton- większe opakowanie -12zł
imaverol -20zł

[COLOR=Green][B]Jest +354,60zł[/B][/COLOR]

Zawiozłam dzis kupe Ibisa na test trzustkowy- wyniki zapewne w poniedziałek.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver'][B]Wpływy:[/B]
+20zł Agaga21 II I III
+30ZŁ Joanna M.
+40zł Monika z Katowic

[B]Wydatki:[/B]
encorton- większe opakowanie -12zł
imaverol -20zł

[COLOR=Green][B]Jest +354,60zł[/B][/COLOR]

Zawiozłam dzis kupe Ibisa na test trzustkowy- wyniki zapewne w poniedziałek.[/QUOTE]
encorton zabił mojego psa :(
róbcie ibisowi często badanie krwi pod kątem nerek jesli dajecie encorton.......

Posted

Trzustka ok:) UFFFFF
Ale w środę zawożę kupę ponownie- zrobimy badanie na włosogłówkę . On był odrobaczany pratelem i może coś mu tam jednak siedzi.Wet miał juz taki przypadek....
Mozna go wrzucic na karme idestinal wetowską zobaczyc tez czy bedzie lepiej...ale taka karma kosztuje....nie wiem co myslicie, bo wtedy kasa potrzebna.

Posted

Moze poczekamy na wyniki kupki, a potem pomyślimy.

A o ile droższa jest ta karma od tej która teraz je? Ile trzeba nazbierać?

i czy bedziemy próbować też tych tabletek za 600 zł? bo jak będe robic zaś cegiełki to nie moge ciagle pisac o tych tabletkach jak ich nie bedzie dostawał. Trzeba by co innego wtedy napisać.

Posted

Karma to wyjdzie pewnie ok 300zł/ 15kg.
Ale fakt poczekajmy na te wyniki kupy. Potem pomyslimy, bo jesli sie kupa unormuje to nie trzeba zmieniac jedzenia.

Ibis jest juz po pierwszym pryskaniu-został tez wykapany najpierw porządnie . Jutro następne.
Po jakis 2 tyg powinno byc widac jakies efekty.
Na razie linieje....znowu bedzie wyglądał masakra, ale wet powiedział ,że do lata to będzie dochodził do siebie. Grunt ,że jesli uda się go wyleczyc to aby znów nie było na jesień nawrotu...

Może w allegro wpisac ze po prostu na leczenie...