fioneczka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 patrzę na zdjęcia i w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć ... tak bym chciała żeby kazdy watek na dogo miał takie zakończenie Quote
Jenny19 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Aż się łezka kręci w oku...;) Wreszcie na kanapie, czyli tam gdzie miejsce każdego psa:diabloti: Quote
Vasco Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jenny19 napisał(a):Aż się łezka kręci w oku...;) Wreszcie na kanapie, czyli tam gdzie miejsce każdego psa:diabloti: A dla mnie to cud jeszcze większy ..... Nie wiem, co zrobiłyście dziewczyny, że adopcja zagraniczna doszła do skutku w przypadku suni :):):) JESTEŚCIE WIELKIE Quote
agaga21 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ciekawe jak się dziewczyny miewają...ktoś ma jakieś wieści? Quote
Marfi Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Wszystko ok,chyba nawet teraz dziewczyny są w Polsce. Quote
Magnes79 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Taak mamy sie dobrze a Neska kazdego ujmuje swoja miloscia :) Bylysmy w Polsce na wakacjach w osrodku agroturystycznym gdzie Neska zapoznala sie z krowa. Psina byla zdziwiona, ze jak "to cos'' moze byc wieksze od niej samej. Jak krowa mielila jezykiem to Neska krecila glowa na boki i podskakiwala zapraszajac kolezanke do zabawy ;]. Wyslalam kilka fotek do Marfi hmm moze cos wstawi bo ja kombinowalam, ale jak widac nic nie widac ;] Quote
paros Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Magnes79']Taak mamy sie dobrze a Neska kazdego ujmuje swoja miloscia :) Bylysmy w Polsce na wakacjach w osrodku agroturystycznym gdzie Neska zapoznala sie z krowa. Psina byla zdziwiona, ze jak "to cos'' moze byc wieksze od niej samej. Jak krowa mielila jezykiem to Neska krecila glowa na boki i podskakiwala zapraszajac kolezanke do zabawy ;]. Wyslalam kilka fotek do Marfi hmm moze cos wstawi bo ja kombinowalam, ale jak widac nic nie widac ;] Może Marfi jest w rozjazdach i dlatego jeszcze nie wstawiła zdjęć, może wyślij też do mnie :lol: [email protected] Quote
Magnes79 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Alez prosze hmm mysle, ze kilkanascie fotek jak narazie wystarczy ;] Quote
Figu Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 No i gdzie te fotki???? Gdzie dwie ślicznotki?? Podobno Aszencja dręczy cię telefonami? I nie może Cię dorwać... strzeż się:diabloti: Quote
paros Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='Magnes79']Alez prosze hmm mysle, ze kilkanascie fotek jak narazie wystarczy ;] A kuku - to ja :lol: Naska vel Simona na fotelu trochę ciasno, chyba jest za mały ten fotel ;) ale na kanapie to ........ :multi: albo tak :loveu: Quote
fioneczka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 i oczy mi się zmoczyły ... widok Simonki ... takiej szczęśliwej tyle musiała przejść żeby trafić na kogoś kto ją pokocha ... bezgranicznie bądźcie szczęśliwe dziewczyny przez długie lata !! Quote
agaga21 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ostatnie zdjęcie wymiata! wiedziałam, że to świetna sunia :) Quote
Marfi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Vasco napisał(a):Aszencja rozdzwoniła się znowu ostatnio ;) tiaaa, no comment Quote
Marfi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wybaczcie, ja na dogo sporadycznie, mam od groma roboty z akcjami i interwencjamiw hurtowniach z fretkami :(. Uzupełniam o kilka innych zdjęć ;) Quote
Figu Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 dałaś zdjęcia Aszencji, czy mam jej wydrukować? Boskie zdjęcia!! Quote
Marfi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Figu napisał(a):dałaś zdjęcia Aszencji, czy mam jej wydrukować? Boskie zdjęcia!! Nie widuję się z nią więc plisss wydrukuj. Quote
paros Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Marfi napisał(a):Nie widuję się z nią więc plisss wydrukuj. wkleiłam kilka zdjęć na stronę fundacji, ciekawe czy zauważy? :evil_lol: Quote
Recommended Posts