Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jenny19 napisał(a):
Aż się łezka kręci w oku...;) Wreszcie na kanapie, czyli tam gdzie miejsce każdego psa:diabloti:

A dla mnie to cud jeszcze większy ..... Nie wiem, co zrobiłyście dziewczyny, że adopcja zagraniczna doszła do skutku w przypadku suni :):):) JESTEŚCIE WIELKIE

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Taak mamy sie dobrze a Neska kazdego ujmuje swoja miloscia :) Bylysmy w Polsce na wakacjach w osrodku agroturystycznym gdzie Neska zapoznala sie z krowa. Psina byla zdziwiona, ze jak "to cos'' moze byc wieksze od niej samej. Jak krowa mielila jezykiem to Neska krecila glowa na boki i podskakiwala zapraszajac kolezanke do zabawy ;]. Wyslalam kilka fotek do Marfi hmm moze cos wstawi bo ja kombinowalam, ale jak widac nic nie widac ;]

Posted

[quote name='Magnes79']Taak mamy sie dobrze a Neska kazdego ujmuje swoja miloscia :) Bylysmy w Polsce na wakacjach w osrodku agroturystycznym gdzie Neska zapoznala sie z krowa. Psina byla zdziwiona, ze jak "to cos'' moze byc wieksze od niej samej. Jak krowa mielila jezykiem to Neska krecila glowa na boki i podskakiwala zapraszajac kolezanke do zabawy ;]. Wyslalam kilka fotek do Marfi hmm moze cos wstawi bo ja kombinowalam, ale jak widac nic nie widac ;]

Może Marfi jest w rozjazdach i dlatego jeszcze nie wstawiła zdjęć, może wyślij też do mnie :lol:

[email protected]

Posted

No i gdzie te fotki???? Gdzie dwie ślicznotki??

Podobno Aszencja dręczy cię telefonami? I nie może Cię dorwać... strzeż się:diabloti:

Posted

[quote name='Magnes79']Alez prosze hmm mysle, ze kilkanascie fotek jak narazie wystarczy ;]

A kuku - to ja :lol: Naska vel Simona

na fotelu trochę ciasno, chyba jest za mały ten fotel ;)

ale na kanapie to ........ :multi:

albo tak :loveu:

Posted

i oczy mi się zmoczyły ... widok Simonki ... takiej szczęśliwej
tyle musiała przejść żeby trafić na kogoś kto ją pokocha ... bezgranicznie

bądźcie szczęśliwe dziewczyny przez długie lata !!

Posted

Wybaczcie, ja na dogo sporadycznie, mam od groma roboty z akcjami i interwencjamiw hurtowniach z fretkami :(.

Uzupełniam o kilka innych zdjęć ;)