Negri Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Wizyta oczywiście będzie. Nie rozmawialiśmy o tym. To jest zawarte w umowie i z ramienia schronu jestem upoważniona by móc w każdej chwili taką kontrole zrobić. Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A ja dzisiaj widziałam [B][SIZE=3][COLOR=magenta]MISIĘ[/COLOR][/SIZE][/B] z nowymi właścicielami! :eviltong: Mieli już jednego psa wziętego ze schronu, który bał się niesamowicie podniesionej ręki, bo był bity, ale pokochali się na zabój. Teraz wzięli Miśkę i znają jej przejścia (oczywiście mniej więcej). Stwierdzili:[I] JEST TAK KOCHANYM PSEM, ŻE NIE SPOSÓB JEJ NIE POKOCHAĆ TAKŻE![/I] ;) Misia ważyła ok. 17 kg i rzeczywiście wyglądała super. Państwo bardzo spokojni, cierpliwi, nie stękają i nie płaczą nad panienką, ale z rozwagą podchodzą do jej lęków i obaw. Mimo, że cały czas podkreślali jej lęk do facetów to Miśka nie odstępowała nóg swojego nowego Pańcia na krok:cool3: Zresztą poczytajcie, po co przyszli do weta: - jedno, że ma coś z biodrem (kuleje, dziwnie siada- prześwietlenie w piątek na czczo) - dwa, że dokończenie leczenie gardełka (zapalenia górnych dróg oddechowych się nabawiła, ale już końcóweczka) - trzecie, że jak wcina jedzonko, to tylko przednimi ząbkami chrupie, a w ogóle nie używa tylnych:evil_lol: Dominika sprawdziła i ząbelki oraz dziąsełka zdrowe, więc wszystko ok, ale się państwo przestraszyło:loveu: DLA MNIE BOMBA! Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :) cieszy mi się micha... Ale nadal potrzymam kciuki! za powodzenie :) Koperku a moze Nowi Państwo daliby się namówić na wymianę maili z Tobą np.? ..od czasu do czasu jakas wiadomość ? może zdjecie? :) Ehh..fajnie, ze wraz z wiosną dziewczynie zaczyna się układać.. A czy wiadomo dlaczego została zareklamowana z poprzedniego domu? Quote
Negri Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ja sie dowiedziałam czemu wróciła.... bo Pani znalazła nowa prace i nie miała już czasu z psem wychodzić :eek::mdleje::grab: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 mam nadzieję, że Misieńce będzie dobrze... :loveu: zdejmuję ją zatem z adopcji.org :multi: Niech Ci się szczęści Psineńko!!! Quote
MagYa^^ Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Negri']Ja sie dowiedziałam czemu wróciła.... bo Pani znalazła nowa prace i nie miała już czasu z psem wychodzić :eek::mdleje::grab:[/quote] Heh...albo ludzie sobie jaja robią albo sa TAK GŁUPI :crazyeye: Quote
rotek_ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 wow:multi: opis nowej rodzinki brzmi świetnie:loveu: Quote
Koperek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='MagYa^^']..czy zmienić już tytuł? Myślicie, że wszystko już będzie OK? [SIZE=1](cholernie boje się zapeszyć..)[/SIZE][/quote] ...więc się tak nie spiesz!:razz: Poczekaj aż [B]Negri[/B] sprawdzi chatkę. Quote
MagYa^^ Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ..czy zmienić już tytuł? Myślicie, że wszystko już będzie OK? [SIZE=1](cholernie boje się zapeszyć..)[/SIZE] Quote
Slomka22 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='MagYa^^']..czy zmienić już tytuł? Myślicie, że wszystko już będzie OK? [SIZE=1](cholernie boje się zapeszyć..)[/SIZE][/quote] Bedzie :) zobaczysz Quote
MagYa^^ Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='rotek_']to kiedy możemy spodziewać się ew. wieści[/quote] Skromnie pyska ucieszę ;) .... a również zapytuję, czy długo trzeba będzie czekać? Swoją drogą, za każdym razem jak zaciągam roletę w oknie w swoim pokoju, to widzę kudłatkę biegającą za "motylkami" po boisku... [SIZE=1](jak to dobrze, że to tylko moje "wspomnienia")[/SIZE]:oops: Quote
GoskaGoska Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no to dobrze , ze sie zapowiada sie szczesliwy domek dla suni Quote
Slomka22 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 zapytam jeszcze raz czy ktos wie jak sie miewa Misia? Quote
MagYa^^ Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 A właśnie!!! Witam wszystkich! Co się dzieje u mojego dzikuska??? Czy można prosić o odpowiedź? Quote
rotek_ Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 witaj magya!!!!!:multi: gdzie się podziewałaś? już porzez chwilę myślałam ze zrezygnowałaś z dogo:shake: Quote
MagYa^^ Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Rotek :) ciężko z dogo zrezygnować, ale nadal pozostaje inkoguto, nie mogę się angażować póki co.. za dużo na głowie.. Z naszą Malusińśką nadal śmigamy po lekarzach.. rehabilitacjach.. Nie mam do dogo głowy :( Za dużo swoich problemów. Ale mam nadzieję powrócić :) Quote
Recommended Posts