Jump to content
Dogomania

*WROCŁAW*Nieudana adopcja-Misia w schronisku!Skrzywdzona.. NARESZCIE W DOMKU :)

Recommended Posts

Posted

Wizyta oczywiście będzie. Nie rozmawialiśmy o tym. To jest zawarte w umowie i z ramienia schronu jestem upoważniona by móc w każdej chwili taką kontrole zrobić.

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dzisiaj widziałam [B][SIZE=3][COLOR=magenta]MISIĘ[/COLOR][/SIZE][/B] z nowymi właścicielami! :eviltong:

Mieli już jednego psa wziętego ze schronu, który bał się niesamowicie podniesionej ręki, bo był bity, ale pokochali się na zabój. Teraz wzięli Miśkę i znają jej przejścia (oczywiście mniej więcej). Stwierdzili:[I] JEST TAK KOCHANYM PSEM, ŻE NIE SPOSÓB JEJ NIE POKOCHAĆ TAKŻE![/I] ;)

Misia ważyła ok. 17 kg i rzeczywiście wyglądała super. Państwo bardzo spokojni, cierpliwi, nie stękają i nie płaczą nad panienką, ale z rozwagą podchodzą do jej lęków i obaw. Mimo, że cały czas podkreślali jej lęk do facetów to Miśka nie odstępowała nóg swojego nowego Pańcia na krok:cool3:

Zresztą poczytajcie, po co przyszli do weta:
- jedno, że ma coś z biodrem (kuleje, dziwnie siada- prześwietlenie w piątek na czczo)
- dwa, że dokończenie leczenie gardełka (zapalenia górnych dróg oddechowych się nabawiła, ale już końcóweczka)
- trzecie, że jak wcina jedzonko, to tylko przednimi ząbkami chrupie, a w ogóle nie używa tylnych:evil_lol: Dominika sprawdziła i ząbelki oraz dziąsełka zdrowe, więc wszystko ok, ale się państwo przestraszyło:loveu:

DLA MNIE BOMBA!

Posted

:) cieszy mi się micha...
Ale nadal potrzymam kciuki! za powodzenie :)
Koperku a moze Nowi Państwo daliby się namówić na wymianę maili z Tobą np.? ..od czasu do czasu jakas wiadomość ? może zdjecie? :)

Ehh..fajnie, ze wraz z wiosną dziewczynie zaczyna się układać..

A czy wiadomo dlaczego została zareklamowana z poprzedniego domu?

Posted

[quote name='Negri']Ja sie dowiedziałam czemu wróciła.... bo Pani znalazła nowa prace i nie miała już czasu z psem wychodzić :eek::mdleje::grab:[/quote]

Heh...albo ludzie sobie jaja robią albo sa TAK GŁUPI :crazyeye:

Posted

[quote name='MagYa^^']..czy zmienić już tytuł? Myślicie, że wszystko już będzie OK?
[SIZE=1](cholernie boje się zapeszyć..)[/SIZE][/quote]
...więc się tak nie spiesz!:razz: Poczekaj aż [B]Negri[/B] sprawdzi chatkę.

Posted

[quote name='rotek_']to kiedy możemy spodziewać się ew. wieści[/quote]

Skromnie pyska ucieszę ;) .... a również zapytuję, czy długo trzeba będzie czekać?

Swoją drogą, za każdym razem jak zaciągam roletę w oknie w swoim pokoju, to widzę kudłatkę biegającą za "motylkami" po boisku... [SIZE=1](jak to dobrze, że to tylko moje "wspomnienia")[/SIZE]:oops:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Rotek :) ciężko z dogo zrezygnować, ale nadal pozostaje inkoguto, nie mogę się angażować póki co.. za dużo na głowie..
Z naszą Malusińśką nadal śmigamy po lekarzach.. rehabilitacjach..
Nie mam do dogo głowy :(
Za dużo swoich problemów. Ale mam nadzieję powrócić :)