j3nny Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Kubusiu rozwieszę dziś kilka ogłoszeń. może ktoś cię zauważy :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 poniewaz Reszka bez nóżki nie ma watku ,informuje ze dzisiaj pojechala do nowego domku do pani Marty i jej córki Paulinki. Pani Marta czytala watek Kubusia wiec moze bedzie jeszcze na dogo tym bardziej ,ze nie zrobilam zdjec bo oczywiscie padly mi baterie,wiec sie wybieram na sesje zdjeciowa i chce podjechac z Ania żeby zarejestrowala pania Marte. Pani marta nie dosc że wziela pieska bez nózki ,przyniosla do schroniska wielki wór karmy dla psów i karme dla kotów to jeszcze dala mi na hotel dla psów 50 zł.Bardzo jej za wszystko dziekuje :multi: Quote
j3nny Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ja też dziękuję, to bardzo budujące, że są jeszcze tacy ludzie:multi::multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='j3nny']ja też dziękuję, to bardzo budujące, że są jeszcze tacy ludzie:multi::multi:[/quote] Kasiu ,czy mogla bym wsylac ci pare zdjec Reszki bo bylam dzisiaj popoludniu u niej wracajac ze schroniska.:loveu: kOTEK DALEJ FUCZY NA RESZKE ,ale mysle ze za pare dni przestanie sie boczyc. Quote
j3nny Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ale śliczny piesek! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/33/99f0ad39810642e2.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/298/12923f73a863114a.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/297/f414a378305f1721.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/405/38000c074c4a7e2b.jpg[/IMG][/URL] I rodzina jaka fajna :) Mysle, ze kotek sie przyzwyczai:) Quote
j3nny Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 podniosę cię przy okazji maluchu :loveu: czy w tym tygodniu Kubuś pojedzie do kundla? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='j3nny']podniosę cię przy okazji maluchu :loveu: czy w tym tygodniu Kubuś pojedzie do kundla?[/quote] Kasiu Kubus jako jedyny psiak z niepolomic jedzie do kundla ,poniewaz jedzie mix sznaucerka ,ktora traci tymczas i hanza poniewaz umarla pani Bozena i musi byc pies z harbutowic tym bardziej ,ze bedzie film o pani Bozenie ,gdzie hanza jest razem z nia .I tutaj zaczyna sie problem jak bedzie dom dla ktoregos z nim to ja zostaje sam bo nie bardzo mam chetnych do pomocy.Zalatwilam transport dla Hanzy ale jeszcze nie mam nikogo z wolontariuszy kto z nia wystapi i wrazie czego pojedzie na sparwdzenie domku. ze sznaucerka ja wystapie , do Kubusia moze kogos znajde ale co z powrotem do niepolomic lub do nowego domku? :shake: Quote
Asior Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jak by coś to ja mogę z nią wystąpić, ale zaraz po programie będe musiała spadać do domu.... Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 ja mogę pomóc w wożeniu psiaków, ewentualnie jak nikt nie będzie mógł inny wystąpić z Kubusiem to ja wystąpię tylko jestem bez samochodu :( może za tydzień dwa by mi się udało Wojtka namówić, żeby pomógł przewieźć któregoś psa, ale w tym tygodniu na pewno odpada Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='j3nny']ja mogę pomóc w wożeniu psiaków, ewentualnie jak nikt nie będzie mógł inny wystąpić z Kubusiem to ja wystąpię tylko jestem bez samochodu :( może za tydzień dwa by mi się udało Wojtka namówić, żeby pomógł przewieźć któregoś psa, ale w tym tygodniu na pewno odpada[/quote] Kasiu dziekuje bardzo bo napewno znowu za tydzien za dwa bedzie problem z transportem ,Jakos sie uporalam na ten tydzien.To samo z wolontariuszami ,Karolinka wystapi z Hanza ,Kinga ze sznaucerka ,a ja z Kubusiem ale chciala bym zebys w koncu sie zdecydowala i pomogla nam w przyszlosci zarowno w tv jak i w transporcie:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :loveu:[quote name='Asior']jak by coś to ja mogę z nią wystąpić, ale zaraz po programie będe musiała spadać do domu....[/quote] Wlasnie dlatego potrzebuje kogos kto ze mna bedzie odwozil po programie psiaki bo samo wystapienie nic mi nie daje. Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Kasiu dziekuje bardzo bo napewno znowu za tydzien za dwa bedzie problem z transportem ,Jakos sie uporalam na ten tydzien.To samo z wolontariuszami ,Karolinka wystapi z Hanza ,Kinga ze sznaucerka ,a ja z Kubusiem ale chciala bym zebys w koncu sie zdecydowala i pomogla nam w przyszlosci zarowno w tv jak i w transporcie:lol:[/quote] Gdybym ja tylko miała prawo jazdy, mogłabym jeździć choćby codziennie. Ale mój talent w tej kwestii pozostawia wiele do życzenia :angryy: Dlatego jestem zdana na Wojtka, on specjalnym miłośnikiem zwierząt nie jest, a teraz kończy swoją magisterkę i z pokoju wychodzi tylko na posiłki :eviltong:. Jak Bóg da, to w tym tygodniu skończy i może czasem uproszę, żeby podwiózł jakiegoś pieska. W razie czego wołajcie, a ja spróbuję coś zorganizować. Quote
Asior Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']:loveu: Wlasnie dlatego potrzebuje kogos kto ze mna bedzie odwozil po programie psiaki bo samo wystapienie nic mi nie daje.[/QUOTE] w inne czwartki, nie ma sprawy, ale w ten nie mam jak bo stary do pracy na noc idzie ;) Quote
j3nny Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kubusiu trzymam kciuki za ciebie :loveu: Quote
j3nny Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 No Kuba, dziś jest twój wielki dzień. Rozdzwonią się telefony i jeszcze dziś pojedziesz do nowego domku:loveu: zobaczysz, malutki. I nawet nie chcę słyszec innych wieści. Czekam na fotki z nową rodziną:) Quote
j3nny Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 jesteś już w domku malutki? :roll: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='j3nny']Kubusiu, co tam?[/quote] Niestety Kubus nadal w hotelu ,a ja nie mam jak wyciagnac Bosa staruszka:shake: Dzwonila jedna pani z Debicy ,ma dom z ogodem piesek mieszkal by w domku ael musiaby zgodzic sie z kotkiem ,a nie bede jechac do debicy probowac tym bardziej ze pani starcila pieska 2 lata temu podczas sylwestra -zginal tragicznie na ulicy.:shake: Quote
j3nny Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 :placz::placz::placz: ręce opadają Kubusiu co z tobą zrobić :placz::placz::placz::placz: Quote
j3nny Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 błagam może ktoś ma jakiś ekstra pomysł? a co z tą suczką maleńką, która była z panią Bożeną? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='j3nny']błagam może ktoś ma jakiś ekstra pomysł? a co z tą suczką maleńką, która była z panią Bożeną?[/quote] Kasiu byly telefony ale wiesz jak to jest jak jest piesek ladny to trzeba uwazac bo nie z potrzeby serca chca tylko dlatego ze sie im podba wiec wszystkie domki odpadly:diabloti: Kasiu ,Aniu jade w niedzile do schroniska pobede chwilke z Kora i Leo oraz Brysiem i jade zawiesc do niepolomic Bosa bo kora bedzie dluzej na szpitalu wiec mam miejsce.Czy pojedziecie ze mne go zawiesc oraz odwiedzic pieski.Planuje wyjazd ze schroniska kolo 12 i bede potrzebowac choc jednej osoby do pomocy;) Quote
j3nny Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 ja jestem u mamy, bede w krakowie dopiero w niedziele wieczorem :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='j3nny']błagam może ktoś ma jakiś ekstra pomysł? a co z tą suczką maleńką, która była z panią Bożeną?[/quote] Jedan oddzawonila jedna pani po Milke bardzo sympatyczna i Bozena jedzie ja jutro zawiesc.:lol: Tylko Kubus dalej bez domku:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Ank@2']a Bella ? ma dom ?[/quote] Bela jest na dt u panstwa ,ktorzy dzwonili po nia jak byla pierwszy raz w kundlu.Nie dalam im jej tylko Neske z harbutowic bo przestraszylam sie schodów takich stromych jak sa w starych kamienicach, a panstwo sa w dosc podeszlym wieku . Jednak pani Ula powiedzila ze jak Bela nie znajdzie domku zeby jej nie dawc do hotelu tylko przywiesc do nich i ze maja zaprzyjazniona sasiadke na parterze ktora pomaga im wyprowdzac psy do ogrodka .Ten domek kosztuje nas tylko jedzenie i co laska dla tej pani. Pan jedan jest za tym żeby Neska byla pani ,a Bela jego .Na razie powiedzilam żeby jakis czas bylo na zasadzie dt ,a jak stwierdza ze sobie daja rady ,a pani bedzie im pomagac to Bela zostanie u nich na stałe.;) Quote
Recommended Posts