Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):

mam doła... wziełąm na siebie za dużo... trzy szczeniaki... brudzą w domu... coraz większe tyły finansowe... zero domków... ba! wraca kociak z adopcji... a przynajmniej szuka domu nowego...

qurcze:sad:jakbyś była moją sąsiadką-poszłabyś do szkoły ja bym Ci posprzątac mogła, mogłabym nawet jakąs dobrą zupkę zrobic-bo do naleśników z bitą śmietaną, rodzynkami i malinami to mistrza trzeba ściągac-bo byle jakie to fe-i może ten dół by przeszedł trochę:glaszcze:potem byś sobie poleżała i odpoczęła

a czemu kota zwracają? po cholere brali jak go zwracają!:angryy:

Posted

właśnie dostałam sms od pani z Gliwic: "Nie umiem oddać Toli. Zostaje z nami!"... porozmawiałyśmy przez telefon... :p trzymam rękę na pulsie, ale Mgiełka - Tola jest raczej bezpieczna, mogę odetchnąć w tej sprawie!

Posted

halbina napisał(a):
właśnie dostałam sms od pani Dagmary z Gliwic: "Nie umiem oddać Toli. Zostaje z nami!"... porozmawiałyśmy przez telefon... :p trzymam rękę na pulsie, ale Mgiełka - Tola jest raczej bezpieczna, mogę odetchnąć w tej sprawie!

czy mała jest chora i wymaga większych wydatków niż wcześniej???

ps. halbinko masz może akwarium??? bo za jakiś czas będę miała do adopcji sporo ślimaków ampularii :cool3: to elita wśród ślimaków

Posted

tak ja wiem-niedyspozycja czy nie cały czas musisz byc na caly gwizdek dla nich Halbinko-nie ma taryfy ulgowej-i nie ma naleśników ani zupki-sama musisz wszystko oporządzic i ugotowac-no chyba że koleżanki sproszisz i do kuchni zaprzęgniesz:evil_lol:

Posted

coraz piękniejszy i coraz fajniejszy psiul z niego... ja jestem w szoku, że on nadal szuka domku... chyba ta informacja, że miał problemy skórne i był leczony mu zaszkodziła... a przecież on już dawno zdrowy jak rydz i zaszczepiony!

Posted

Komentarze z cafeanimal

komentarze

• Magdaa

2008-12-05 05:37:24 śliczny !!! gdy dy był taki malutki to bym go chetnie wziała ...:]

• Zuzka

2008-12-05 04:08:37 Super psiaczek mam nadzieje ze szybko znajzdie prawdziwie kochajacy domek

• PaPluh

2008-12-05 01:32:35 Dokładnie, ludzie są niekiedy okrutni!
        sama przygarnełam pieska z ulicy i szkoda mi takich psiaków biednych...

• rybkaekp

2008-12-05 12:27:41 sliczny jest, gdybym nie miała psa to bym go przygarnęła;( ludzie nie mają serca wyrzucając takie istotki!!!!!