halbina Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Dziękuję, Fiziu... kicia była cudowna! i pewnie jest nadal, tyle że starsza o jakieś trzy miesiace... i nauczona wychodzić na dwór... :roll: Quote
fizia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Przecudna ta kicia - a zdjęcia rewelacyjne! Postaram się zrobić jutro Bąbelkowi trochę nowych ogłoszeń, bo już pewnie pospadały Quote
oktawia6 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 halbina napisał(a): mam doła... wziełąm na siebie za dużo... trzy szczeniaki... brudzą w domu... coraz większe tyły finansowe... zero domków... ba! wraca kociak z adopcji... a przynajmniej szuka domu nowego... qurcze:sad:jakbyś była moją sąsiadką-poszłabyś do szkoły ja bym Ci posprzątac mogła, mogłabym nawet jakąs dobrą zupkę zrobic-bo do naleśników z bitą śmietaną, rodzynkami i malinami to mistrza trzeba ściągac-bo byle jakie to fe-i może ten dół by przeszedł trochę:glaszcze:potem byś sobie poleżała i odpoczęła a czemu kota zwracają? po cholere brali jak go zwracają!:angryy: Quote
DG32 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Na razie zrobiłam wspólne wszystkim 3 szczeniaczkom. alegratka kupiepsa gumtree kokosy schronisko24 eoferty Quote
halbina Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 i na dodatek... "jestem kobietą"... jeśli rozumiecie, co chcę powiedzieć... :oops: :roll: a psiaki szaleją i maja gdzieś moje nastroje i stany... Quote
fizia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Obiecałam ogłoszenia, a nic nie zrobiłam...ale naprawdę nie miałam dzisiaj chwili czasu...:oops: Quote
tifet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 oj Bąbelek wstydź się... taki duży chłopiec, a jeszcze u mamusi Halbinki?? najwyzszy czas znaleźć domek i poznać kawałek świata:diabloti: Quote
halbina Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 właśnie dostałam sms od pani z Gliwic: "Nie umiem oddać Toli. Zostaje z nami!"... porozmawiałyśmy przez telefon... :p trzymam rękę na pulsie, ale Mgiełka - Tola jest raczej bezpieczna, mogę odetchnąć w tej sprawie! Quote
tifet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 halbina napisał(a):właśnie dostałam sms od pani Dagmary z Gliwic: "Nie umiem oddać Toli. Zostaje z nami!"... porozmawiałyśmy przez telefon... :p trzymam rękę na pulsie, ale Mgiełka - Tola jest raczej bezpieczna, mogę odetchnąć w tej sprawie! czy mała jest chora i wymaga większych wydatków niż wcześniej??? ps. halbinko masz może akwarium??? bo za jakiś czas będę miała do adopcji sporo ślimaków ampularii :cool3: to elita wśród ślimaków Quote
halbina Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Tifet, chodzi o kotkę... kotka jest zdrowa, tylko pani ma jakieś problemy finansowe... Quote
oktawia6 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 tak ja wiem-niedyspozycja czy nie cały czas musisz byc na caly gwizdek dla nich Halbinko-nie ma taryfy ulgowej-i nie ma naleśników ani zupki-sama musisz wszystko oporządzic i ugotowac-no chyba że koleżanki sproszisz i do kuchni zaprzęgniesz:evil_lol: Quote
halbina Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 nie ma zmiłuj się... wykarmić i oporządzić trzeba, a i wyprowadzić na spacerki... Quote
zerduszko Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Moja sucz, jak na samicę przystało, łączy się ze mną w bólu w ten czas :razz: Piękny maluch :loveu: Prezenciarz :eviltong: Quote
halbina Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 coraz piękniejszy i coraz fajniejszy psiul z niego... ja jestem w szoku, że on nadal szuka domku... chyba ta informacja, że miał problemy skórne i był leczony mu zaszkodziła... a przecież on już dawno zdrowy jak rydz i zaszczepiony! Quote
oktawia6 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 teraz zbliża się ciężki okres-ludzie szykują prezenty-szykują żywe prezenty dlatego uważaj Halbinko:roll: Quote
fizia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Pokochaj BĄBELKA!!! - Zwierzaki - cafeanimal.pl Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Pokochaj BĄBELKA!!! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Quote
fizia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Pokochaj BĄBELKA!!! BĄBELEK jako 2 m / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Quote
halbina Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Śliczne ogłoszenia, Fiziu, Ty i DG32 jesteście niezastąpione!!! Najserdeczniej dziękuję! Quote
fizia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Oj nie ma za co dziękować :oops: oby coś pomogły Pokochaj BĄBELKA!!! : Fizia : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=19091 Quote
fizia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Komentarze z cafeanimal komentarze Magdaa 2008-12-05 05:37:24 śliczny !!! gdy dy był taki malutki to bym go chetnie wziała ...:] Zuzka 2008-12-05 04:08:37 Super psiaczek mam nadzieje ze szybko znajzdie prawdziwie kochajacy domek PaPluh 2008-12-05 01:32:35 Dokładnie, ludzie są niekiedy okrutni! sama przygarnełam pieska z ulicy i szkoda mi takich psiaków biednych... rybkaekp 2008-12-05 12:27:41 sliczny jest, gdybym nie miała psa to bym go przygarnęła;( ludzie nie mają serca wyrzucając takie istotki!!!!! Quote
halbina Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 zachwyca! i o to chodzi, są i tefefony nowe... trzymajcie kciuki! Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 na pewno trafi się ktoś odpowiedni Halbinko! Quote
Recommended Posts