Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani napisała :)

Zdecydowaliśmy,że chcemy psa.Będzie w domu na pewno a jeżeli trzeba będzie to pójdziemy nawet do weterynarza bez względu na to jakie to będą koszty.Zanim podpiszę ostateczną umowę to chciałabym zobaczyc Zulkę, a ponieważ nie mamy samochodu zostawiam to w waszych rękach.Jestem w domu codziennie ale tylko do 12.Później jadę do pracy.
Nasz adres:

Nie mogę się już doczekac.Pozdrawiam.
P.S.Na wakacje nie jeździmy.

Sobota nie bardzo ponieważ jade do pracy wcześniej ze względu na brak dogonego połączenia autobusowego.Wcześniej nie da rady?

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/abc-adopcji-przez-dogo-w-zarysie-vademecum-adopcyjne-jak-ustrzec-sie-przed-bledami-25135/[/URL]

Tu jest mnustwo umow adopcyjnych|:)

Posted

Jejku. Może faktycznie już zostały tylko formalności - umowa, zawiezienie pieska itd. Ale strasznie się denerwuję. Mam nadzieję, że w sobotę będziemy mogli już Zule zabrać do nowego domku. Biedula marznie na dworze. A jak wszystko dobrze pójdzie (oby!) to już niedługo Zulka spędzi pierwsze Święta w rodzinie.. - w ciepłej kochającej rodzinie! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Łojej.. Zulka przy choince! :) Byłoby super! :razz::loveu:
Czekam na maila od Pani..

Jak ostatnio byłam w Przytulisku to wszystkie mordki szczekały, a Zulka sobie siedziała i patrzyła na mnie tymi pięknymi oczkami.. i tak bardzo prosiła o dom... no i chyba Nam się uda spełnić jej marzenie! :multi:

Posted

Sprawa się troche komplikuje. :roll: P. Wanda mówiła o innym piesku no i Zulka nie jest wysterylizowana (Pani Wanda ma tyle psów, że i tak ją podziwiam że się w tym jakoś łapie... ).
Jeśli wszystko dobrze pójdzie sterylkę sunia będzie miała jutro (zresztą zdecyduje weterynarz czy już można). Będe jutro rano w Przyborówku, założe jej obroże i nie będzie problemu z jej rozpoznaniem. :razz: Mam tylko nadzieję, że Pani się nie odmyśliła i nadal chce Zuleczkę naszą. No nic, nie poddajemy się. Zulka musi mieć domek!

Posted

Rozmawiałam z P. Wandą. Zulka już po sterylizacji! :multi: Siedzi sobie w koszyczku. Do środy musi być w Przytulisku, a później ją zawieziemy do nowego domu. :loveu: