Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zaba niestety nie miala jak szalec :( ciezko bylo, bo bloto po pas - do lasu tez sie nie dalo wejsc, a chcialam, zeby pobrykala po gorach buuu :(

dbsst :wink:

Posted
a chcialam, zeby pobrykala po gorach buuu :(

dbsst :wink:

jeszcze nie jedną okazje pewnie będzie miała ;) Mikuś tylko raz brykał po górach ;) ale było mu tak zbyt zimno :lol: i spał ze mną w śpiworze :lol: :lol:

Posted

zaba chyba ze sama pojade z nia w gory, a z takim klockiem ciezko jechac pociagiem :(

Tutaj nie wiem jak bedzie z nastepna wizyta z psem...w tej rodzinie inaczej sie traktuje psa, inaczej sie patrzy na psa, a ja nie potrafie tak z dnia na dzien sie przestawic - ze jak jedzenie sie robi w kuchni to pies won, ze miski nie mozna postawic na blacie, umyc, itp

Aza byla bardzo grzeczna i ciotka tez to widziala, ale to jednak nie to samo - w domu najlepiej :)

Posted

ojj całkowicie Cie rozumiem, np. jak jeżdziliśmy na wieś to psa zostawialiśmy w mieście, bo tam pies nie ma wstępu do domu, jedynie ich jeden pies mogł wchodzić jak była burza i leżał przy drzwiach.. a Mikus? :lol: łóżeczko.. pościel.. ciocia by nic pewnie nie powiedziała, ale sama wiesz jak człowiek by sie czuł w takiej sytuacji. Teraz chyba juz nie bedziemy ta, zbyt często jeżdzić a na pewno nie całą rodzinką.. bo już nie mamy za bardzo u kogo psa zostawić :lol:

Posted

no wlasnie:) ciotka jest totalna pedantka, wiec dla niej pies w domu to jakis koszmar...oczywiscie zaprosila nas z psem - nie miala wyjscia, bo ja nie bede spedzac swiat bez psa! :) no ale wole jezdzic tam gdzie psa traktuja jak czlonka rodziny:)

Posted

Ja też tak wole ;) ale np. moja jedna ciotka na wsi, tak kocha swojego psa, ze budy nawet nie ma.. a śpie.... w łóżku :lol: :lol: dla mnie to był szok.. ;)

a dla podtrzymania tematu zdjęcia dwa.. tak Mikuś spędza sylwestra..

bojesie4hs.jpg

bojesie27ct.jpg

moje biedne przerazone psisko :calus:

Posted

Oj, Agnes ile zdjęć! :D

Piękne!!!

Czy pisałam już, że Aza jest cuuudowna?! :wink:

Jakie ona ma długie tylne łapy :o Jak kangurek ;)

I strasznie wysoka jest! Dużo większa od mojej Kreśki! Ile ona ma w kłębie?

Posted
Zaba14, był na prochach, czy poszłaś na żywioł?

Na żywioł, po ostatnim sylwku rodzice nie zgodzili sie na nic, strasznie sie o niego w tamtym roku bali..Ale powiem wam szczerze że mikus juz nie reaguje na petardy tak jak kiedyś :roll: teraz przynajmniej wychodzi z łazienki, wchodzi do pokoju gdzie jest mama, albo ja.. a kiedyś? trzasł się jak galareta wlaśnie na wc :roll:

Posted

to jeszcze ja się Sylwestrowo wtrące...Dziewczynki (Agnes z Azulcem) miały być unas jutro, ale chyba szkoła im na to nie pozwoli....to wrzucę od siebie taki małe wesołe zdjęcie z ostatniego wspólnego spacerku :)

Aaaaaaaaaaa psiiiiiik!

HPIM4001.jpg

Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!

Posted

coztego - u Azy przez tyle lapy faktycznie wydaje sie ze jest wysoka...jak siedzi to jest nizsza, a jak wstanie odrazu jej dochodzi kilka cm ;) a ma dokladnie 62 cm - dobrze ze juz nie rosnie :lol:

tajdzi dziekujemy bardzo za zdjecie :) niestety dopiero do mnie dotarlo ile ja musze zrobic na nastepne zajecia i nie moge przyjechac :( a tak bym chciala buuu

Posted

hehe :) a jednak dojechalysmy z Azulcem do tajdzi, a to niektore zdjecia z dzisiejszego dnia :)

dla Azy zaczelo sie bardzo dobrze - dostala koche :angel: :wink:

135gn.jpg

jeszcze swiateczne zdjecie ;)

181vg.jpg

i podawanie lapki :)

190xt.jpg

khisanth postanowil pomiziac sunke :)

354vg.jpg

a potem bylo mizianie na dwie pary rak 8) :lol:

398ot.jpg

Posted

a tak wyglada szczesliwy azulec po mizianiu :D

415sz.jpg

tajdzi musiala cos zmajstrowac i przyczepila biednemu psu piorko

483wy.jpg

"slucham?"

585ra.jpg

"zarcie!! :D "

697nc.jpg

"juz idziemy? :cry: to ja sie jeszcze pozegnam..."

775nr.jpg

i na koniec trzeba zapiac smyczke :)

847cj.jpg

THE END

Posted

zaba jak gdzies pisalam, Aza ma 62 cm w klebie i 29 kg wagi :)nie taka strasznie duza - u mnie na osiedlu sa wieksze byki hehe - mieszance oczywsicie :)

Posted

Azulka to maleństwo :lol:

Za każdym razem kiedy dziewczynki do nas wpadaja, mała Azulinka wpycha się na kolanka :)

Ostatnio chciała nawet na rączki na środku ulicy.... :lol:

Posted
to musiał być super widok

no pewnie! wszyscy ludzie sie patrzyli hehe :)

ale fakt faktem Aza ma takie "akcje" - siedzisz sobie na kanapie czy gdzies a ona podchodzi i sie laduje na kolanka :lol: