Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 zaba niestety nie miala jak szalec :( ciezko bylo, bo bloto po pas - do lasu tez sie nie dalo wejsc, a chcialam, zeby pobrykala po gorach buuu :( dbsst :wink: Quote
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 a chcialam, zeby pobrykala po gorach buuu :(dbsst :wink: jeszcze nie jedną okazje pewnie będzie miała ;) Mikuś tylko raz brykał po górach ;) ale było mu tak zbyt zimno :lol: i spał ze mną w śpiworze :lol: :lol: Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 zaba chyba ze sama pojade z nia w gory, a z takim klockiem ciezko jechac pociagiem :( Tutaj nie wiem jak bedzie z nastepna wizyta z psem...w tej rodzinie inaczej sie traktuje psa, inaczej sie patrzy na psa, a ja nie potrafie tak z dnia na dzien sie przestawic - ze jak jedzenie sie robi w kuchni to pies won, ze miski nie mozna postawic na blacie, umyc, itp Aza byla bardzo grzeczna i ciotka tez to widziala, ale to jednak nie to samo - w domu najlepiej :) Quote
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 ojj całkowicie Cie rozumiem, np. jak jeżdziliśmy na wieś to psa zostawialiśmy w mieście, bo tam pies nie ma wstępu do domu, jedynie ich jeden pies mogł wchodzić jak była burza i leżał przy drzwiach.. a Mikus? :lol: łóżeczko.. pościel.. ciocia by nic pewnie nie powiedziała, ale sama wiesz jak człowiek by sie czuł w takiej sytuacji. Teraz chyba juz nie bedziemy ta, zbyt często jeżdzić a na pewno nie całą rodzinką.. bo już nie mamy za bardzo u kogo psa zostawić :lol: Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 no wlasnie:) ciotka jest totalna pedantka, wiec dla niej pies w domu to jakis koszmar...oczywiscie zaprosila nas z psem - nie miala wyjscia, bo ja nie bede spedzac swiat bez psa! :) no ale wole jezdzic tam gdzie psa traktuja jak czlonka rodziny:) Quote
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Ja też tak wole ;) ale np. moja jedna ciotka na wsi, tak kocha swojego psa, ze budy nawet nie ma.. a śpie.... w łóżku :lol: :lol: dla mnie to był szok.. ;) a dla podtrzymania tematu zdjęcia dwa.. tak Mikuś spędza sylwestra.. moje biedne przerazone psisko :calus: Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 hehe...Aza razem ze Stichem wczoraj o 24 staly na balkonie i podziwialy petardy, a potem na balkonie sie bawily :angel: moje suczydlo koffane:) Quote
coztego Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Rety, jaki Mikus biedny! 8) Zaba14, był na prochach, czy poszłaś na żywioł? Quote
coztego Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Oj, Agnes ile zdjęć! :D Piękne!!! Czy pisałam już, że Aza jest cuuudowna?! :wink: Jakie ona ma długie tylne łapy :o Jak kangurek ;) I strasznie wysoka jest! Dużo większa od mojej Kreśki! Ile ona ma w kłębie? Quote
anetta Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Dawka zdjeciowa mnie wspomogla :lol: Aza najlepsza jest w ruchu 8) Mikus taki niewinny i przerazony :puppydog: :wink: Quote
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Zaba14, był na prochach, czy poszłaś na żywioł? Na żywioł, po ostatnim sylwku rodzice nie zgodzili sie na nic, strasznie sie o niego w tamtym roku bali..Ale powiem wam szczerze że mikus juz nie reaguje na petardy tak jak kiedyś :roll: teraz przynajmniej wychodzi z łazienki, wchodzi do pokoju gdzie jest mama, albo ja.. a kiedyś? trzasł się jak galareta wlaśnie na wc :roll: Quote
tajdzi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 to jeszcze ja się Sylwestrowo wtrące...Dziewczynki (Agnes z Azulcem) miały być unas jutro, ale chyba szkoła im na to nie pozwoli....to wrzucę od siebie taki małe wesołe zdjęcie z ostatniego wspólnego spacerku :) Aaaaaaaaaaa psiiiiiik! Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 haha Mikus widze ze wepchnie sie wszedzie hahaha haha dobranoc ;) Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 coztego - u Azy przez tyle lapy faktycznie wydaje sie ze jest wysoka...jak siedzi to jest nizsza, a jak wstanie odrazu jej dochodzi kilka cm ;) a ma dokladnie 62 cm - dobrze ze juz nie rosnie :lol: tajdzi dziekujemy bardzo za zdjecie :) niestety dopiero do mnie dotarlo ile ja musze zrobic na nastepne zajecia i nie moge przyjechac :( a tak bym chciala buuu Quote
tajdzi Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 :placz: szkoooda :( Myśleliśmy, że wpadniecie...Ala jak się rozmyślice w ciągu dnia to zapraszamy na...ORZECHOWE ciacho własnej produkcji ;) Quote
Agnes Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 hehe :) a jednak dojechalysmy z Azulcem do tajdzi, a to niektore zdjecia z dzisiejszego dnia :) dla Azy zaczelo sie bardzo dobrze - dostala koche :angel: :wink: jeszcze swiateczne zdjecie ;) i podawanie lapki :) khisanth postanowil pomiziac sunke :) a potem bylo mizianie na dwie pary rak 8) :lol: Quote
Agnes Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 a tak wyglada szczesliwy azulec po mizianiu :D tajdzi musiala cos zmajstrowac i przyczepila biednemu psu piorko "slucham?" "zarcie!! :D " "juz idziemy? :cry: to ja sie jeszcze pozegnam..." i na koniec trzeba zapiac smyczke :) THE END Quote
zaba14 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Aza jak zawsze śliczna, ale ona jest dużaaa... :o dopiero teraz to zobaczyłam :oops: Quote
Agnes Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 zaba jak gdzies pisalam, Aza ma 62 cm w klebie i 29 kg wagi :)nie taka strasznie duza - u mnie na osiedlu sa wieksze byki hehe - mieszance oczywsicie :) Quote
tajdzi Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Azulka to maleństwo :lol: Za każdym razem kiedy dziewczynki do nas wpadaja, mała Azulinka wpycha się na kolanka :) Ostatnio chciała nawet na rączki na środku ulicy.... :lol: Quote
zaba14 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Ostatnio chciała nawet na rączki na środku ulicy.... :lol: to musiał być super widok :lol: Quote
Agnes Posted January 3, 2005 Author Posted January 3, 2005 to musiał być super widok no pewnie! wszyscy ludzie sie patrzyli hehe :) ale fakt faktem Aza ma takie "akcje" - siedzisz sobie na kanapie czy gdzies a ona podchodzi i sie laduje na kolanka :lol: Quote
zaba14 Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Fajna taka sunka ;) uwielbiam takie przytulasy, to może dlatego że moj nie dokonca taki jest? ;) na stare lata zaczoł się przylepiac... :lol: Quote
anetta Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Zaba :roflt: "na stare lata zaczoł się przylepiac..." :lol: Podoba mi sie 8) Aza jest bardzo fotogeniczna :D Quote
Recommended Posts