Agnes Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 w Wigilie gwizdnelam wujkowi czapke zeby zrobic z Azy psiego Sw. Mikolaja! :) wujek nie byl z tego powodu szczesliwy jak zobaczyl to zdjecie hehe a tutaj przed domem (z wujkiem i ciotka) na spacerku jak Aze spuscilam to tak wlasnie wystartowala :) Quote
Agnes Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 z Azowych zdjec to tyle :( teraz kaczuszki:) i troszke Mieroszowskich widoczkow :) step? nie! to staw hodowlany - a raczej kiedys nim byl hehe :) Quote
Agnes Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 i gory...to co Agnieszka lubi najbardziej ;) to narazie tyle :( te zdjecia robil moj brat - moje zdjecia bede miala niedlugo, ale bedzie ich jeszcze mniej - pogoda byla fatalna, nawet nie bylo kiedy wyjac aparatu :( Quote
Agnes Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 wsciekly to byl wujek jak zobaczyl zdjecia :lol: Quote
tajdzi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Czapeczka za mała i bidulce oczka na wierzch wyszły :lol: Quote
Agnes Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 bo musialam ja dobrze nalozyc coby czapeczka nie spadla jak Aza sie wiercila;) Quote
Agnes Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Dzisiaj odwiedzila nas tajdzi z partnerem, a oto fotasy :) Ja z Aza pozujemy do zdjecia;) Aza zajela sie wachaniem zamiast brykaniem :roll: patyczek!! :lol: bidulka sie zmeczyla... ...ale to tylko pozory, bo zaraz zaczela szalec! :) Quote
Agnes Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 iiiiiii frrrruuuuuuuuuuuuuuu Aza cos zobaczyla... alez to nasz Gaston! :) chyba sie chlopak zdziwil co ta Aza wyprawia - a ona tylko patyczek gryzie Quote
Agnes Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 ooo i jest labek! :) czy Aza chciala ugryzc labka w tylek? :o :lol: maltretuja bidoka :( a Aza z irokezem :evil: przybiegl do nas retriverek ktory przed zabawa z Aza byl bialy :lol: Quote
Agnes Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 i koniec biegania narazie potem poszlismy do lasu gdzie zdjec nie bylo jak robic, bo ciemno strasznie :( ale po drodze spotkalismy dwa wypierdki posokowca :D DZIEKUJE bardzo bardzo tajdzi za zdjecia ktora mimo kiepskiej pogody zrobila bardzo fajne zdjecia :klacz: :calus: po weekendzie kolejna dawka zdjec:) THE END Quote
zaba14 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 zdjęcia jak zawsze śliczne, ale Aza... jest boska :angel: Quote
tajdzi Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 :oops: Agnes, no co ty? :) Sama frajda pstrykać Wam zdjęcia...A zwłaszcza Azie :) Nie lada wyzwane, żeby się w ogóle w kadrze zmieściła :D Quote
Agnes Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 zaba dziekuje bardzo w imieniu Azulca :) Nie lada wyzwane, żeby się w ogóle w kadrze zmieściła wiem :) dlatego tak bardzo lubie jej robic zdjecia ;) wczoraj odbieralam zdjecia robione moim cudem ;) i Pani w labie chciala wyrzucic zdjecie jedno Azy bo bylo ciut nieostre - usmiechalam sie sama do siebie, ze to zdjecie jest bardzo dobre bo jest na nim cala Aza i cosik tam widac;) oczywiscie je zostawilam hihi :) postaram sie dzisiaj max jutro poskanowac je u kolezanki to wstawie tutaj - ale jest ich chyba z 5 - moze 4 :( Quote
zaba14 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 nie ważna ilość, a jakość :lol: Widze, że musiałaś zmienić temat topicu :lol: dopiero teraz zaówazyłam ;) Quote
Agnes Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 ano zmienilam;) tamten byl chyba ekhm zbyt ogolny i sie balagan robil :wink: Quote
tajdzi Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 My chcemy zdjęcia :) My chcemy zdjecia :) W razie co, mamy też skaner ;P Quote
zaba14 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A ja chciałam dziś pokazać zdjęcia z spacerku i lipa :( mam tylko dwa.. bo bachory zaczeły szczelac petardami i koniec :x :roll: Quote
Agnes Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 tajdzi ale Wy jestescie za daleko :( zaba zdradz mi sekret ;) masz nowy aparat? bo nie ukrywam, ze jakosc zdjec jest duuuzo lepsza :) Quote
Agnes Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 cyfrowka? no poooochwaall sieee :wink: 8) :lol: jaka jaka? :D Quote
zaba14 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 nic specialnego ;) kodak EasyShare 7220 czyli w sam raz dla moich potrzeb 8) Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 zaba moze i nic specjalnego, ale zdjecia wychodza naprawde bardzo fajnie, a o to chyba chodzi, nie?:) Tak jak obiecalam dodaje zdjecia robione moim aparatem w Mieroszowie:) skok przez row:) zdziebko rozmazane, ale Aza smiesznie wyglada;) "Gdzie wszyscy sa? :(" Quote
zaba14 Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 zaba moze i nic specjalnego, ale zdjecia wychodza naprawde bardzo fajnie, a o to chyba chodzi, nie?:) Dokładnie ;) A Aza jak zawsze piękna!! Szalała kobieta ;) szkoda, że śniegu brak :( Quote
Agnes Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 iii pod gorke staw zima i dwa zdjecia juz z Warszawy, z domku Quote
Recommended Posts