Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 w Wigilie popuscila 2 razy, od wczoraj jest na suchym znowu i narazie nic sie nie dzieje. Ale ten lek nie jest hormonem? A jesli Kreska go dostaje to dziala? Czy bedzie ciagle dostawala taka sama dawke? Od jak dawna dostaje ten lek? Quote
coztego Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'] Ale ten lek nie jest hormonem? [/QUOTE] Nie jest. To sympatykomimetyk. [QUOTE]A jesli Kreska go dostaje to dziala?[/QUOTE] Na szczęście tak. :p [QUOTE]Czy bedzie ciagle dostawala taka sama dawke?[/QUOTE] Zobaczymy, na razie staram się dawać jak najmniej, dostaje mniej niż pół dawki zalecanej na jej wagę. Początkowo dostawała pełną dawkę, potem coraz mniej. [QUOTE]Od jak dawna dostaje ten lek?[/QUOTE] Z przerwami będzie już chyba z pół roku :roll: Niestety, każde odstawienie powoduje nawrót sikania, więc po konsultacjach z różnymi wetami, zapadła decyzja o nieodstawianiu, bo wygląda na to, że nie ma szans na odstawienie zakończone sukcesem. Będziemy się trzymać tego leku, bo Kreśka dobrze go toleruje i jest dla niej skuteczny. Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 mmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhm :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes']bardzo mi molo:) ale to nie tyle zasluga moja co pieknych modeli i sprzetu:oops::eviltong::p[/quote] [B][I]Dobrego fotografa również:cool3: a zdjęcia robisz ze statywu?:loveu:Już 3 osobę się o to samo pytam:p [/I][/B] Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [B]coztego[/B] najwazniejsze ze lek dziala - ja w tygodniu chce powtorzyc badanie moczu, zeby zobaczyc czy te popuszczanie to nie przez zapalenie pecherza jednak. Jesli badania wyjda ok, a popuszczenie znowu sie powtorzy ide do weta po leki. [B]debe[/B] taaaaaaaaaak?:P:P:P [B]*luthien*[/B] przy psach nie da sie uzywac statywu - raz, ze czesto musisz uciekac, bo galopuje na ciebie stado psow ;) i statyw by tu przeszkadzal, dwa zdjecia trzeba robic kucajac inaczej wychodza dziwolagi. Statywu nigdy nie uzywalam, mam natomiast taka nozke - ktora uzywalam jak dotad raz, ale jak jezdze gdzies na caly dzien robic zdjecia i stoje w sumie w miejscu to taka noga jest zbawieniem - nie trzeba trzymac sprzetu w lapach. Noga jednak nie jest stabilna i trzeba ja trzymac, ale calkiem fajny wynalazek :) Quote
coztego Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'][B]coztego[/B] najwazniejsze ze lek dziala - ja w tygodniu chce powtorzyc badanie moczu, zeby zobaczyc czy te popuszczanie to nie przez zapalenie pecherza jednak. [/QUOTE] Może zrób badanie na posiew, żeby mieć pewność, ze żadna uparta bakteria się nie zagnieździła :cool1: Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 no zobaczymy..narazie ciiisza (chyba przed burza:roll:) ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'] [B]debe[/B] taaaaaaaaaak?:P:P:P [/quote] :shiny: mmmmmmmmmmmmhhhhhhhym Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='dbsst']:shiny: mmmmmmmmmmmmhhhhhhhym[/quote] wariatka:lol::lol::lol: tak sobie ogladalam zdjecia...popatrzcie jak fajnie bylo cieplutko, milutko:p [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8003_ee424.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8007_cdc79.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8018_e1451.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8049_7ef9b.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8051_7d0ad.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8054_df600.jpg[/IMG] [IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8077_c98b5.jpg[/IMG] a wczoraj widzialam sliczne kosteczki adresowki na allegro - duzo ladniejsze od Azowej i jeszcze tansze echh Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [IMG]http://www.mfoto.pl/uploads/1133/dsc_8049_7ef9b.jpg[/IMG] jaaaaki nurek :evil_lol: o rany to niemożliwe że kiedys było tak słonecznie i przyjemnie ;) Quote
olekg89 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Myślałem ,ze to foty z dzisiaj. i tak sie zastanawiam gdzie ty masz taką pogode:D Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [B]debe[/B] bardzo ladny masz avatar :) [B]olekg18[/B] nie wiem jak u Ciebie, ale u nas bylo dzisiaj bardzo ladnie - dosc cieplo i sliczne sloneczko. Gorzej tylko z tymi kaluzami, bo teraz to raczej zamarzniete sa ;) ale Aza tez do nich wlazi z wielka checia:angryy: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'][IMG]http://www.mFoto.pl/uploads/1133/dsc_8007_cdc79.jpg[/IMG] [/quote] A już myślałam że dzisiaj się minęliśmy na polach i zaczełam sobie pluć w brodę, ale widzę że to starsze fotki, świetne zdjęcia :loveu: Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 minac sie moglysmy!! bylam dzisiaj od 13.30 do 14.30 mniej wiecej. I staram sie byc w tych godzinach codziennie - no jutro jak beda strzelac to jednak nie bede ale jak bedzie cicho to czemu nie ;) Piiiisz wczesniej do mnie, ze sie wybierasz :) Co prawda nie wiem jak Aza przyjmie twojego konika, ale sprobowac mozna ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 podzielisz się linkiem do adresówek :cool3: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes']minac sie moglysmy!! bylam dzisiaj od 13.30 do 14.30 mniej wiecej. I staram sie byc w tych godzinach codziennie - no jutro jak beda strzelac to jednak nie bede ale jak bedzie cicho to czemu nie ;) Piiiisz wczesniej do mnie, ze sie wybierasz :) Co prawda nie wiem jak Aza przyjmie twojego konika, ale sprobowac mozna ;)[/quote] Ja dzisiaj wybyłam z domku tak po 15 więc troche się minęlyśmy :)) Ja proponowałam Anei spacerek jutro ok 11 u nas na polach :)) Oczywiście zapraszamy do podłaczenia się, póki jeszcze spokój będzie bo wieczorem to przy strzałach spacerki odpadną.. Quote
moon_light Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Zbyt piękne żeby mogło być prawdziwe :loveu: Jak sie robi takie zdjęcia?! To juz nie jest galeria, to jak album ze zdjęciami:loveu: [SIZE=1]ps.zgubilam linka do galerii, ale teraz dodalam do ulu, i będe czesciej zagladac:cool3:[/SIZE] Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [B]debe[/B] wlasnie zerknelam na allegro, ale juz nie ma tych fajnych - trzeba poczekac i napewno niedlugo znowu wystawia. Jak sie pojawia dam Ci znac na pw [B]jo-jo[/B] ale umowiliscie sie Wy znaczy wieksza ekipa dogow? jakie pieski beda? [B]moon_light[/B] kupujesz lustrzanke cyfrowa i cykasz :D moim zdaniem to juz polowa sukcesu ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'][B]debe[/B] wlasnie zerknelam na allegro, ale juz nie ma tych fajnych - trzeba poczekac i napewno niedlugo znowu wystawia. Jak sie pojawia dam Ci znac na pw [/quote] jestes kochana dziękuje dziekuje dziekuje Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes'][B]debe[/B] wlasnie zerknelam na allegro, ale juz nie ma tych fajnych - trzeba poczekac i napewno niedlugo znowu wystawia. Jak sie pojawia dam Ci znac na pw [B]jo-jo[/B] ale umowiliscie sie Wy znaczy wieksza ekipa dogow? jakie pieski beda?[/quote] Póki co dog sztuk jeden czyli mój Jojuś, Anea nie ma dożka tylko małą (chociaż już pewnie nie taką małą ;-) )śliczną puchatą kulkę.. A wiecej dogów raczej ni będzie :) Co najwyzej jak Moonka dojedzie jako spacerowicz :evil_lol: Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 jak bedzie wiecej dogow to moja nie podejdzie:roll::lol: a Wasze pola to pola wilanowskie czy na kabatach pod lasem? macie jakies miejsce gdzie sie spotykacie? bo nie znajde Was:eviltong: Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes']jak bedzie wiecej dogow to moja nie podejdzie:roll::lol: a Wasze pola to pola wilanowskie czy na kabatach pod lasem? macie jakies miejsce gdzie sie spotykacie? bo nie znajde Was:eviltong:[/quote] Nasze to te jaknajbardziej Kabackie :loveu: (do Wilanowskich daleko...i nie na tą porę) na Kabackich zazwyczaj się spotykamy przed nimi w tych dołach na końcu Kenu, ale możemy sie umówić na samym środku pola przy "rozjeździe" Quote
Agnes Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 yyy gdzie jest koniec KENu to ja wiem ale dolow nie kojarze:eviltong: cyba ze chodzi o to miejsce zaraz za Tesco? Quote
jo-jo Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Agnes']yyy gdzie jest koniec KENu to ja wiem ale dolow nie kojarze:eviltong: cyba ze chodzi o to miejsce zaraz za Tesco?[/quote] Zaraz za Tesco jest ta górka, a to jest jeszcze dalej, jak ulica się kończy i można pojechać w lewo (w ślepąuliczkę tam staja samochody i ludzie idą dalej po ścieżkach,) a w prawo do zajezdni "166" się dojeżdża i do wjazdu na teren metra. Ale możemy od razu na polach się umówić:) Quote
Recommended Posts