Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak ta pani powiedziala ze jutro jedzie do domku a ostatnio cos innego mowili w weeknd a najpozniej rano w pon bede w schronie i zobacze czy juz jej nie ma mam nadzieje ze mojemu pieskowi zejdzie to uczulenie bo mialam zuzie wziasc do piatku do rodzicow a sznaucerka leczyc tu na miejscu ale jak malej nie mamy to narazie zajme sie swoim a potem bede miec juz pusty domek u chlopaka i musimy zdecydowac ktoremu pomoc.

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia w dalszym ciągu siedzi w schronisku:-( Rozmawiałam z panią i powiedziała mi, że wczoraj ktoś miał ją odebrać, ale w dalszym ciągu cisza, to było dziś około 12..

Zuzka siedzi w szczeniaczkarni z mikrusem, na niego jest cała kolejka oczekujących..

Posted

Szlag by trafił ! Żeby jeszcze Ci ludzie co tak sobie rezerwują te biedactwa
byli poważni i słowni , a tak to tylko psina cierpi - już mogla być od paru dniu u Fredzi :shake:

Posted

[COLOR="Red"][B]Sunia jest nadal w szczeniakarni ![/B][/COLOR]
[B]Nie była i nie jest zarezerwowana !!!!!!!!!!![/B] Informacja od Pani Lidki.
Musiało dojść do nieporozumienia , ale tak to jest jak się nie posługujemy numerami psów. :mad:W szczeniakarni jest inna suczka - taka czarna z białymi skarpetkami , też szorstka i młoda - i nią ktoś się interesował i się zastanawiał czy jej nie wziąć.
I najprawdopodobniej ta informacja o rzekomej "rezerwacji " dotyczyła tej drugiej suczki. [COLOR="Red"][B]Dlatego proszę posługujmy się ZAWSZE NUMERAMI PSÓW![/B][/COLOR]
[B]
Numer suni z tego wątku to : 1727/08
Ma ona 7 miesięcy !
[/B]
Jest do wzięcia od zaraz biedulka !!!!!!

Posted

ale chlopak byl tam z pania i pokazwywal ja wiec to numerek nie ma nic do znaczenia w tej sprawie mowila ze wet jakis ja bierze!!!!!i martama tez ja pokazywala i otrzymala taka sama informacje

Posted

No właśnie widzisz - ta sunia dla weta (potencjalnie ) to właśnie ta druga biało czarna z białymi skarpetkami . I ona ma zapisane w karcie ,że jest zarezerwowana dla tego weta.

Natomiast ta z tego wątku nie ma żadnej rezerwacji ani adnotacji w karcie!

Posted

to co ta babaka dwie os pokazywaly ja ale ja przez tydz mam swoje psy dwa chore jeden konczy antybiotyk drugiemu urosła wielka gulka no nodze:placz:pekla i leci krew nie wiem co to ale podejrzewam ze ropien i bedzie brac tez antybiotyk wiec mam dwa psy i 3 to strach bedzie je w domu zostawic na 8 godz jak bedziemy w pracy bo moga sie pogryzc:(

Posted

Kurcze, faktycznie jest tam inna sunia szorstkowłosa, ale musiało zajść mega nie porozumienie:shake: Pokazywałam ją palcem i pytałam, konkretnie o Zuźkę i dostałam info, że jest zarezerwowana..

Biedna Zuzia, trzymaj się maleństwo, jutro odwiedzinki..

Dobrze, że mamy już numerek sunisi.

Posted

Słuchajcie dziewczyny - przy tej ilości psów nikt nie jest w stanie zapamiętać wszystkiego. Widocznie Pani Irenka pamiętała , ze coś szorstkiego w szczeniakarni jest "zarezerwowane" ale nie pamiętała dokładnie który piesek.I dlatego z uporem maniaka powtarzam ,że numery psów są tak ważne. I jeszcze jedno - takie informacje jak "rezerwacja" , czy to ,że pies jedzie za granicę czy coś w tym stylu zawsze zapisywane jest w jego karcie .Więc jak coś sprawdzamy - to podajemy numer i patrzymy w kartę psa i wtedy wszystko jest jasne !

Posted

[quote name='Fredzia:)']tak niestety najpierw ludzie rezerwuja a potem nie zglaszaja sie[/quote]

Jak odbierałam malutką to panie w schronisku powiedziały mi, że już nie rezerwują psiaków, bo nie zdało to egzaminu. Uważam, że dobrze że nie ma rezerwacji, jak się chce naprawdę psa to się zabiera go do domku, a nie:loveu:

Zuziu na dniach przyjadę Cie odwiedzić i pójdziemy na spacerek.

Ty też znajdziesz upragnionych właścicieli.

Posted

[quote name='martama']Jak odbierałam malutką to panie w schronisku powiedziały mi, że już nie rezerwują psiaków, bo nie zdało to egzaminu. Uważam, że dobrze że nie ma rezerwacji, jak się chce naprawdę psa to się zabiera go do domku, a nie:loveu:

Zuziu na dniach przyjadę Cie odwiedzić i pójdziemy na spacerek.

Ty też znajdziesz upragnionych właścicieli.[/quote]

super mam nadzieje, że juz nie bedzie takiej sytuacji wiecej. Kto pierwszy ten lepszy a nie rezerwacja a potem nie przychodza.

Posted

Malutka nadal czeka . Biegała dzisiaj troszkę luzem na dworze i tak się do mnie co chwila tuliła i chciała na rączki .
Wzięłam na spacer również jej nowego kolegę z klatki , takiego cudnego pluszaka - przytulaka, to z zazdrości o niego " mała małpka "tak skakała aż mi na głowę wskoczyła.:evil_lol:
Suńka jest tak słodka ,że można ją zacałować ....

Posted

[quote name='iwa77']Malutka nadal czeka . Biegała dzisiaj troszkę luzem na dworze i tak się do mnie co chwila tuliła i chciała na rączki .
Wzięłam na spacer również jej nowego kolegę z klatki , takiego cudnego pluszaka - przytulaka, to z zazdrości o niego " mała małpka "tak skakała aż mi na głowę wskoczyła.:evil_lol:
Suńka jest tak słodka ,że można ją zacałować ....[/quote]

slodziutka jest:loveu: