Jump to content
Dogomania

Mądry, łagodny, grzeczny Rudy...już 3lata w schronie...POMOCY!!!!

Recommended Posts

Posted

Oto Rudy-jest pięknym, grzecznym, spokojnym psem. Ma ok.3-4 lat. Jest bardzo mądry, rozumie co się do niego mówi, jest posłuszny. Jest średniej wielkości. Na spacerach nie ciągnie, nie wariuje. Do ludzi nie wykazuje agresji. Uwielbia pieszczoty i jest spragniony kontaktu z człowiekiem. To idealny pies dla kogoś kto chce mieć przyjaciela na całe życie. W schronisku czeka 3lata na kogoś kto go zaadoptuje, pokocha a on na pewno odwdzięczy się miłością na całe życie.
Kontakt:[email protected] tel.606 210 658
[FONT=Book Antiqua]BARDZO POTRZEBNA POMOC W ROBIENIU OGŁOSZEŃ!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

zonia napisał(a):
Paros a jak tam idzie z Alexem i Luką?

Alex i Luka też na tych forach mają ogłoszenia :lol: Jednosześnie ogłaszałam cztery psiaki ;) Jak wejdziesz na te fora to zauważysz ogłoszenia pozostałych psiaków.
A chyba Alex i Luka nie mają wątków na Dogo, bo nie znalazłam :shake:

Posted

paros napisał(a):
Alex i Luka też na tych forach mają ogłoszenia :lol: Jednosześnie ogłaszałam cztery psiaki ;) Jak wejdziesz na te fora to zauważysz ogłoszenia pozostałych psiaków.
A chyba Alex i Luka nie mają wątków na Dogo, bo nie znalazłam :shake:

Dzięki:loveu: Nie one nie mają...tzn.Alex gdzieś miał ale nie mogę znaleźć...:razz: