zonia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Oto Rudy-jest pięknym, grzecznym, spokojnym psem. Ma ok.3-4 lat. Jest bardzo mądry, rozumie co się do niego mówi, jest posłuszny. Jest średniej wielkości. Na spacerach nie ciągnie, nie wariuje. Do ludzi nie wykazuje agresji. Uwielbia pieszczoty i jest spragniony kontaktu z człowiekiem. To idealny pies dla kogoś kto chce mieć przyjaciela na całe życie. W schronisku czeka 3lata na kogoś kto go zaadoptuje, pokocha a on na pewno odwdzięczy się miłością na całe życie. Kontakt:[email protected] tel.606 210 658 [FONT=Book Antiqua]BARDZO POTRZEBNA POMOC W ROBIENIU OGŁOSZEŃ!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
zonia Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Podnoszę ślicznego Rudego.....Zimno, brudno, błoto, szczekające psy....-to codzieność tego psa...Kto ją w końcu odmieni....??!! :razz::-( Quote
zonia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Ciotka Zonia podniesie kochane psisko.... Quote
nika28 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Alegratka : Mądry, łagodny, grzeczny Rudy...już 3lata w schronie... Quote
zonia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
paros Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Rudy w necie :lol: eoferty ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska animalia 24polska dwukropek cafeanimal :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
zonia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='paros']Rudy w necie :lol: eoferty ale.gratka psy pineska kupiepsa bono-polska animalia 24polska dwukropek cafeanimal :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: DZIĘKI:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
zonia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Paros a jak tam idzie z Alexem i Luką? Quote
paros Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 zonia napisał(a):Paros a jak tam idzie z Alexem i Luką? Alex i Luka też na tych forach mają ogłoszenia :lol: Jednosześnie ogłaszałam cztery psiaki ;) Jak wejdziesz na te fora to zauważysz ogłoszenia pozostałych psiaków. A chyba Alex i Luka nie mają wątków na Dogo, bo nie znalazłam :shake: Quote
zonia Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 paros napisał(a):Alex i Luka też na tych forach mają ogłoszenia :lol: Jednosześnie ogłaszałam cztery psiaki ;) Jak wejdziesz na te fora to zauważysz ogłoszenia pozostałych psiaków. A chyba Alex i Luka nie mają wątków na Dogo, bo nie znalazłam :shake: Dzięki:loveu: Nie one nie mają...tzn.Alex gdzieś miał ale nie mogę znaleźć...:razz: Quote
Recommended Posts