Ada-jeje Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ancymonka wysylam Ci PW z moim nr. tel. i prosze podaj mi swoj nr. tel. bo jak wiesz nazwiska weta na forum nie podam :shake: ochrona danych. Quote
ANETTTA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ancymonka2000 witaj takich ludzi nam tu potrzeba ...my to sie zanmy z meili o suni pozdr aneta Quote
oktawia6 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ancymonka2000 napisał(a): A co do suni, którą znalazłam - jest już u nowych właścicieli i to oni teraz będą decydować co zrobią. Ja najwyżej mogę im zasugerować takie rozwiązanie. i widzisz to błąd-bo warunkiem adopcji powinna byc sterylizacja-tymbardziej że to suczka w typie rasy choc i zwykłe kundelki też są rozmnażane. Oraz podpisanie umowy adopcyjnej-wiem że z reguły adopcje na chybcika są nietrafione. może tutaj dziewczyny coś by wymyśliły w międzyczasie-było jeszcze kilka dni.... Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wszystko poszlo blyskawicznie, ancymonka nie ma przeciez zadnego doswiadzczenia w adopcjach wiec nie mozna jej miec tego za zle, ale mam jej nr. tel. i moze uda sie jeszcze uzgodnic z nowym wlscicielem sterylizacje suni. Tez lezy mi to na sercu. Quote
ancymonka2000 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dzięki Ada-jeje za wsparcie! I tak mam mieszane uczucia co do całej akcji, więc nie potrzebuję jeszcze waszej negatywnej oceny. W każdym bądź razie sądziłam, że robię dobrze pomagając jej jak tylko potrafiłam. Skoro zrobiłam coś źle to mogę tylko żałować, że Sunia nie trafiła np. na doświadczoną Oktwie6, gdy potrzebowała pomocy. Pewnie wyszłaby na tym lepiej. I to nie jest złośliwość z mojej strony Oktawia6 tylko szczerość. Quote
Ada-jeje Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ancymonka badz spokojna i tak zrobilas duzo, uratowalas psie zycie, a ja tak jak juz wspomnialam wybieram sie jeszcze raz do Jaworzna na wizyte poadopcyjna to moze przy tej okazji uda nam sie spotkac i porozmawiac na temat tej suni i nie tylko. Quote
Recommended Posts