Macia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziękuje :multi:. Taa jasne i tak pewnie weźmiesz 18 kg znowu. Mój pies miał ponad 5 razy mniej karmy, a i tak coś zostało. Jesteś pewna, że akurat ja mam cię trzepnąc :cool3:. No i może jakieś nowe zdjęcia? Quote
madziulik_13 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Nie jestem już duża i mądra tego błędu znów nie popełnię :evil_lol: Oj no dobra poproszę kogoś innego bo to faktycznie ryzykowne :cool3: Może jutro jakieś fotki :eviltong: Quote
Macia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 No mam nadzieje, że jutro będą fotki :P. A co do wielkości, ty duża (wysoooooka) może jesteś, ale co z tego wynika :evil_lol:. Na wystawie mnie na drzewie szukałaś więc wiesz :P. Quote
madziulik_13 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Macia napisał(a):No mam nadzieje, że jutro będą fotki :P. A co do wielkości, ty duża (wysoooooka) może jesteś, ale co z tego wynika :evil_lol:. Na wystawie mnie na drzewie szukałaś więc wiesz :P. No nie wiem zobaczy się :cool1: Oj no zamyślona byłam myślałam że z innej strony wyjdziesz :P :lol: :cool3: Quote
Macia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Skąd? Z nieba? Aż tak zdolna to ja nie jestem:P Quote
madziulik_13 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Macia napisał(a):Skąd? Z nieba? Aż tak zdolna to ja nie jestem:P No wiesz znam Cię już trochę :razz: I wiem do czego Ty zdolna jesteś :evil_lol: No dobra pare zdjęć :eviltong: Moja Szkapka w całej okazałości :mrgreen: Już idę :-D I jak się Wam podobam ? :mrgreen: Quote
Macia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zdjącia świetne. Szila jest genialną modelką. A to z łapką, po prostu mistrzostwo. Więc specjalnie dla niej pozdrowienia od Akiry: Spinki: Freyr: oraz Nanny: Quote
madziulik_13 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Takie Pozdrowienia to my chcemy codziennie :loveu: :loveu: :loveu: Cudne zdjęcia !! :loveu: Zabieraj całą zgraje do samochodu i przyjeżdżaj !:diabloti: A i pamiętaj do mnie bliżej niż do Wawy :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 śliczna panieneczka :loveu::loveu: b.ładne zdjecia Quote
Cieplutkaa. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ale sliczna Niunia :loveu: Prosimy o wiecej nowych zdjęc (najchętniej z agility xD) Zajrze za troche z inspekcja :eviltong: Quote
madziulik_13 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Proszę Bardzo :eviltong: Frisbee - z frisbee rzucamy Rollery, robimy to dla zabawy gdy kończą mi się już pomysły co mam z Szilą zrobić :lol: Slalom metoda V YouTube - Szila slalom metoda V Przebieg - bez huśtawki bo wysychała w garażu - malowana YouTube - Szila trening agility 16.05.09r. Quote
Cortezik_82 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Hej:multi: Nic się nie chwalisz, że Szila ma galerię:-x http://i39.tinypic.com/123xr2d.jpg Śliczna:loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Dziękuję :lol: Śliczna Szila... I uwielbiam wprost filmiki :loveu::loveu::loveu: Quote
madziulik_13 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Nie ma się czym chwalić :oops: Dzięki Karolina :loveu: Quote
Cortezik_82 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jak nie:mad:?. Szila to bardzo utalentowana dziewczyna i trzeba się chwalić:eviltong: Quote
Estowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja prosiłabym o nowe fotki mojej córuni ;** ;) Quote
madziulik_13 Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Oj fakt ale tu kurz :eviltong: To się pochwalimy że byłyśmy na wspaniałym obozie w Rynie na Mazurach:loveu: Jestem bardzo dumna z tego obozu ! Szilot z agility - 2 x I miejsce ; najlepszy czas, najmniej punktów karych i najlepsze przebiegi, z posłuszeństwa - I miejsce ; najlepiej wykonane i największa ilość punktów:loveu: W klasyfikacji ogólnej III miescje ! :loveu::multi::loveu::multi: Jestem bardzo dumna z niej:loveu: Picasa Web Albums - lena_17 - 2009-07-02 Ob... Picasa Web Albums - Paulina - OZP1a W minioną niedzielę byłyśmy na przemiłym spotkaniu berneńskim :loveu: Gdzie dałyśmy mały popis dog dancingu :evil_lol: Picasa Web Albums - karmelkowa_katarina - Ińsko I początki frisbowania http://www.youtube.com/watch?v=YyZKIq2nzcY&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2FMadziulik13&feature=player_profilepage Quote
Estowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wow ! Super! Moja córeczka ;** :loveu: Esta jest na razie na poziomie rollerów i skakania do ręki z dyskiem xD Ale ma ten sam problem z przynoszeniem i oddawaniem xD P.S- Madzia, jak dobrze było Cię zobaczyć i usłyszeć na filmiku ;) Aż łzy mi napłynęły do oczu i wspomnienia z obozu mi się nasunęły. A po zdjęciach ze spotkania widać, że super spędziłaś czas! O nawet moje fotki z Rynu się znalazły! xD Quote
BellaLab Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Witamy się po raz pierwszy;) Szila jest cudna:loveu: Quote
madziulik_13 Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 BellaLab napisał(a):Witamy się po raz pierwszy;) Szila jest cudna:loveu: Witamy:loveu:i dziękujemy !:evil_lol: Cortezik zapraszamy częściej ! :multi: Quote
Foxowa Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Heeej :cool3: Witamy sie u napszej pięknej Szliki poraz pierwszy :loveu::loveu: Quote
madziulik_13 Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Chcecie trochę zdjęć ?:cool3: Wracamy do samochodu (; Quote
Recommended Posts