Olena84 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 No ja mam nadzieje, że jeśli Pani jest chętna na Kame i odpowiedzialna to uda sie jej ją zaadoptować. Czy Pani Ci coś odpisała? Quote
Daga&Maks Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 byłoby wspaniale gdyby Kama wreszcie znalazła dom Quote
kamilka91 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Pani napisała, że nie jest jeszcze w pełni zdecydowana. Prawdopodobnie niedługo pojedzie poznać Kamę, i jeśli przypadną sobie do gustu, to Kama ma dom! :cool3: :kciuki: Quote
Olena84 Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 A kiedy Pani miała jechać do przytuliska? Quote
:: FiGa :: Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Niektórzy pod wpływem emocji piszą i obiecują różne rzeczy... wiele jest takich przypadków :oops: Chęć pomocy jak najbardziej jest OK... tylko my sobie niepotrzebnie nadzieję robimy :oops: Quote
:: FiGa :: Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale może znajdzie się ktoś, kto na obiecaniu swoich kroków nie zakończy...? Quote
kamilka91 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ale ta pani przynajmniej powiedziała, że nie wie, czy ja weźmie... A są ludzie, którzy przyjeżdżają do schroniska, rezerwują 6-tygodniowego szczeniaka (moim zdaniem to idiotyczne :roll: bo szczeniak pewnie znalazłby dom godzinę później...), i odbierają go po 2-3 tyg., jak szczeniak ma już swoje najlepsze chwile za sobą :shake: albo w koncu stwierdzamy, że ta osoba już go nie weźmie, i znów jest on do adopcji - ale wtedy już nikt go nie chce, bo lepiej wziąć młodszego szczeniaka :roll: Przepraszam za mini offa :oops: Mam nadzieję, że pani jednak się zdecyduje - a jak nie, no to szukamy domu dalej... Quote
kamilka91 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name=':: FiGa ::']My sobie dokolorowaliśmy :oops: i nadzieja była :oops: Przepraszam, jeżeli kogoś wprowadziłam w błąd... :oops: [SIZE="1"](post przeskoczył...) Quote
:: FiGa :: Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 My sobie dokolorowaliśmy :oops: i nadzieja była :oops: Quote
Daga&Maks Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 może jeszcze kiedyś się uda.Taka wpaniała suczka jak Kama musi kiedyś znaleźć dom Quote
Recommended Posts