ANETTTA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 aaaaaaaaaaaa zmień tytuł jeszcze na szczesliwy Quote
Agnieszkabg Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='ANETTTA']aaaaaaaaaaaa zmień tytuł jeszcze na szczesliwy[/quote] Oki juz zmieniam :) Domek sprawdzony dziewczyną własnie odszedł piecek :( wpadł pod samochów swoją drogą tez mieszaniec i znajda :) Były troszke zdziwione że Abra jest aż tak duzym psem ale sie wprost zakochały spedziłysmy troszke czasu razem widać ze dziewczyny wprost uwielbiaja zwierzeta. Była to mama z dwoma córami jedna miała około 17/19 lat a dróga około 9/12 lat Naprawde były ABrą zachwycone z reszta nie idzie jej nie kochac Abra oczywiscie je przetestowała wspolna zabawa :) i na moje oko zdały egzamin. Serce mi pęka nawet wieczorem zrobiłam Abrze jedzenie i chciałam zaniesc :( tęskno mi za nia, ale wiem ze to minie a Ona bedzie miała juz stały kochajacy dom. Mój starszy synus tez przezywa odejscie Abry ciagle mu sie tłumaczy dlaczego musiała isc do innych ludzi ale on ma zaledwie szesc lat i zaraz wraca z pytaniami DLACZEGO nie sadziłam ze az tak mocno JA i moja rodzina jestesmy do niej przywiazani ze az tak bardzo ja pokochalismy to zaledwie pol roku a Ona tak Nas do siebie przywiazała :) Jest cudownym psem i zazdroszcze nowym włascicielą takiej suni, ale cóz realia sa takie ze niestety nie mogłabym jej zatrzymac i zbrac z soba do szkocji jednak wiem ze leprzego domu nie mogłam jej juz chyba zapewnic ... dziewczyny sa fantastyczne :D i Abra z nimi nudzis sie nie bedzie :D PS. Abra zostanie wysterlizowana. Ja równiez zycze wiecej takich informacji na forum. Jeszcze raz Wam dziekuje. Quote
zuzlikowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 :loveu::loveu: I niech się suni szczęści!!! Abra żyj szczęśliwie i pogodnie!:lol: Powodzenia i szczęścia w wielkim świecie dla Was!:lol: Quote
t_kasiek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 baaaardzo sie ciesze, ze Abra znalazła nowy dom !!!! jak bedziesz miala od niej jakies wiesci to prosze napisz nam tutaj.....no i koniecznie zmien tytul :) buziaczki Quote
aganela Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 suppper aaa i jak ta miejscowść jest nidaleko to może byś ją jeszcze przed wyjazdem odwiedziła...:p???..zawsze trzeba mieć pewność co z naszymi kochanymi Misssiami:razz::razz: Quote
Agnieszkabg Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='aganela']suppper aaa i jak ta miejscowść jest nidaleko to może byś ją jeszcze przed wyjazdem odwiedziła...:p???..zawsze trzeba mieć pewność co z naszymi kochanymi Misssiami:razz::razz:[/quote] Abra teraz mieszka koło Strzeles Opolskich jest to około 40 km od mojej miejscowosci :) Wiec nie byłoby problemu z jej odwiedzinami :) Dziekuje wszystkim i jak tylko bede miała wiesci od Abry badz jakies fotki to dam znac. Pozdrawiam Quote
ANETTTA Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 zmień tytuł ..wejdz w [B]pierwszy post[/B] i dalej wejdz w[B] zaawansowana esycja [/B] i tam mozesz dokonac zmian tytułu Quote
Recommended Posts