Agnieszkabg Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Abra to bardzo wesoły piesek. Przygarnęliśmy ją pół roku temu jednak już wtedy wiedziałam że nie będziemy mogli jej zatrzymać na zawsze, gdyż byliśmy w trakcie załatwiania wyprowadzki za granice naszego kraju. Formalności dobiegają końca wyjazd tuż tuż a ja nadal nie znalazłam domu dla Abry, a nie chce jej oddawać do schroniska bo psina naprawdę wiele przeszła, znaleźliśmy ją w lesie wycieńczoną i zabraliśmy do domu, pies dochodzi do siebie przybiera na wadze i jest coraz ładniejszy- będzie z niej ładny PRAWIE BERNARDYN, suczka jest bardzo wdzięczna za okazanie serca. Od pół roku chowana jest wraz z dziećmi (15 miesięcznym i 6 letnim) Nie sprawia żadnych problemów przebywa na ogrodzonym podwórku (jest dobrym stróżem) jednak wpuszczona do domu nie robi żadnych szkód ani nie pcha się na fotele czy kanapy szuka sobie odpowiedniego miejsca na podłodze. Abra to naprawdę kochana sunia i osoba która ją przygarnie zyska prawdziwego i wdzię♠cznego przyjaciela. PS. Abra nie akceptuje kotów ani koni - krzywdy jescze kotka nie zrobiła ale zawsze je przegania na konie reaguje bardzo podobnie na inne zwierzeta reaguje obojetnie. http://hotimg12.fotki.com/a/82_177/122_198/abra_1.jpg http://hotimg15.fotki.com/a/82_177/122_198/abra2.jpg http://hotimg12.fotki.com/a/82_177/122_198/abra_3.jpg Quote
ANETTTA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 sunia jest piękna .........moze jakies ogłoszenia allegro co podaj mi namiary nr tel adres meilowy ............................a TY rób inne uwazaj na pseudohodowców ...suka to suka ...wiesz ludzie myslą ze kase zarobia na tym ... Quote
aganela Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Sliczna miśka..Takie psy mi zawsze przypominają..bernardy bez tych wielkich faflunów i duuuużej ilości sierści:)..pamiętaj o umowie adopcyjnej i strerylizacji suni..przez ciebie lub nowych właścicieli.. Quote
t_kasiek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 i czemu nikt tutaj nie zagląda ?????????????? :placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 co bys powiedziała na sterylkę suni ..............tak dla spokojnego sumienia ...i dla dobra suni Quote
Agnieszkabg Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ANETTTA Odpisałam na maila :) t_kasiek dziekuje za wklejenie fotek :) Ja nie umiałam ich tak wkleić :( DZIĘKUJE PS. Abra nadal poszukuje domku :( KOCHAJĄCEGO domku :D Pozdrawiam Quote
ANETTTA Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zerknij czy tak moze byc suka bernardyn mix? szuka domku (470330180) - Aukcje internetowe Allegro Quote
t_kasiek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Agnieszkabg napisał(a): t_kasiek dziekuje za wklejenie fotek :) Ja nie umiałam ich tak wkleić :( DZIĘKUJE nie ma za co - polecam sie na przyszlosc.... Abrunia - szukaj domku !!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Do góry mileńka!:multi: Do góry zielonooka:multi: POTRZEBNY DOMEK DLA PIĘKNEJ ABRY!:loveu: Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 jak najwiecej.....jak najczesciej do góry !!!!!!!!!! Quote
Agnieszkabg Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Szukamy dla Abry domku.... znajdziemy??? Abra potrzebuje Kochanej rodzinki ..Przygarnij ją :) Quote
zuzlikowa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='t_kasiek']jak najwiecej.....jak najczesciej do góry !!!!!!!!!! Mówisz-masz!!! :multi::multi::multi: do góry,do góry:multi::multi::multi: Acha, mam pytanie- Dałyście już ogłoszenie na bernardyny.net? Nie widziałam jej tam, więc adres do marki [email protected] . Warto wszystkiego spróbować! Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 koniecznie trzeba ja poogłaszac !!!!!!!!! a do kiedy sunia musi znalesc domek ????? Quote
ANETTTA Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Camra proponuje tu oferte 2 domków ,,,,moze warto skorzystac domki do sprawdzenia http://www.dogomania.pl/forum/f757/bernardyny-w-potrzebie-115718/index18.html#post11142706 Quote
t_kasiek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='ANETTTA']Camra proponuje tu oferte 2 domków ,,,,moze warto skorzystac domki do sprawdzenia http://www.dogomania.pl/forum/f757/bernardyny-w-potrzebie-115718/index18.html#post11142706 mysle, ze warto zajrzec...... Quote
zuzlikowa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nic mądrzejszego nie wymyślę,więc...podniosę do góry!:loveu: Quote
t_kasiek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 podnosze !!!!!!!! na góre - psinka potrzebuje domku !!!!!!! Quote
Agnieszkabg Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 t_kasiek napisał(a):koniecznie trzeba ja poogłaszac !!!!!!!!! a do kiedy sunia musi znalesc domek ????? Musimy znalesc jej nowego własciciela do konca tego roku bo 15 stycznia juz wylatujemy do szkocji ;( Quote
Agnieszkabg Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='ANETTTA']Camra proponuje tu oferte 2 domków ,,,,moze warto skorzystac domki do sprawdzenia http://www.dogomania.pl/forum/f757/bernardyny-w-potrzebie-115718/index18.html#post11142706 Napisałam na tamtym forum , jednak istnieje problem odległosci ;( ja mieszkam 250 km od tamtych miejscowosci. Abra jest do odbioru w Kędzierzynie - Koźlu i w okolicach tego miasta moge psa dowiezc. Pozdrawiam PS. Jestesmy pełni nadzieji na znalezienie Abrze nowego domku Quote
t_kasiek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mozna poprosic kogos z dogo o sprawdzenie potencjalnego domku..... Quote
Agnieszkabg Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Witam :) Chciałam przekazać Wam drogie forumowiczki że ABra znalazła domek <jupi> Przyjechały po nią dzisiaj Trzy Panie (mama z dwoma córkami) Widać że owe Panie bardzo kochają zwierzęta (dało się to poprostu to wyczuć) Zakochały się w Abrze io zabrały ją do swojego domku. Abra bedzie teraz mieszkała koło Strzelec.Op w domu z ogrodem, nowe włascicielki wysterylizują Abre. Abra bardzo polubiła swoje nowe włascicielki. Żal było jak odjezdzała, ale świadomość tego że znalazła dobry kochający domek już na zawsze wywołuje radość. Dziękuje za okazanie serca, dziekuje za wsparcie i dużą pomoc w poszukiwaniu nowego domu dla ABry i zycze aby wszystkie psiaki po przejsciach spodkał taki finał :) PODZIĘKOWANIA RÓWNIEZ DLA NOWYCH WŁAŚCICIELEK ABRY :) ZA SERCE I DOM DLA NIEJ. NIECH SIĘ DOBRZE I ZDROWO CHOWA ORAZ NIECH WPROWADZI W WASZ DOM ODROBINE SZALENSTWA i DUŻO RADOŚCI. Quote
ANETTTA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja poproszę o wiecej więcej takich dobrych wiesci ..i niech sie suni szczesci szkoda ze nie bedziemy miec wiesci na biezaco o suni .....:shake: Quote
ANETTTA Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 aaaaaaaa i jeszcze jedno zycze WAm szczesliwej podrózy ......i szczescia w nowym świecie za granicą ...pozdr Quote
Recommended Posts