Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Abra to bardzo wesoły piesek. Przygarnęliśmy ją pół roku temu jednak już wtedy wiedziałam że nie będziemy mogli jej zatrzymać na zawsze, gdyż byliśmy w trakcie załatwiania wyprowadzki za granice naszego kraju. Formalności dobiegają końca wyjazd tuż tuż a ja nadal nie znalazłam domu dla Abry, a nie chce jej oddawać do schroniska bo psina naprawdę wiele przeszła, znaleźliśmy ją w lesie wycieńczoną i zabraliśmy do domu, pies dochodzi do siebie przybiera na wadze i jest coraz ładniejszy- będzie z niej ładny PRAWIE BERNARDYN, suczka jest bardzo wdzięczna za okazanie serca.
Od pół roku chowana jest wraz z dziećmi (15 miesięcznym i 6 letnim) Nie sprawia żadnych problemów przebywa na ogrodzonym podwórku (jest dobrym stróżem) jednak wpuszczona do domu nie robi żadnych szkód ani nie pcha się na fotele czy kanapy szuka sobie odpowiedniego miejsca na podłodze.
Abra to naprawdę kochana sunia i osoba która ją przygarnie zyska prawdziwego i wdzię♠cznego przyjaciela.
PS. Abra nie akceptuje kotów ani koni - krzywdy jescze kotka nie zrobiła ale zawsze je przegania na konie reaguje bardzo podobnie na inne zwierzeta reaguje obojetnie.

http://hotimg12.fotki.com/a/82_177/122_198/abra_1.jpg

http://hotimg15.fotki.com/a/82_177/122_198/abra2.jpg

http://hotimg12.fotki.com/a/82_177/122_198/abra_3.jpg

Posted

sunia jest piękna .........moze jakies ogłoszenia allegro co podaj mi namiary nr tel adres meilowy ............................a TY rób inne uwazaj na pseudohodowców ...suka to suka ...wiesz ludzie myslą ze kase zarobia na tym ...

Posted

Sliczna miśka..Takie psy mi zawsze przypominają..bernardy bez tych wielkich faflunów i duuuużej ilości sierści:)..pamiętaj o umowie adopcyjnej i strerylizacji suni..przez ciebie lub nowych właścicieli..

Posted

Agnieszkabg napisał(a):

t_kasiek dziekuje za wklejenie fotek :) Ja nie umiałam ich tak wkleić :( DZIĘKUJE

nie ma za co - polecam sie na przyszlosc....

Abrunia - szukaj domku !!!!!!!!!

Posted

[quote name='t_kasiek']jak najwiecej.....jak najczesciej do góry !!!!!!!!!!

Mówisz-masz!!!
:multi::multi::multi: do góry,do góry:multi::multi::multi:

Acha, mam pytanie- Dałyście już ogłoszenie na bernardyny.net?
Nie widziałam jej tam, więc adres do marki [email protected] .
Warto wszystkiego spróbować!

Posted

t_kasiek napisał(a):
koniecznie trzeba ja poogłaszac !!!!!!!!! a do kiedy sunia musi znalesc domek ?????

Musimy znalesc jej nowego własciciela do konca tego roku bo 15 stycznia juz wylatujemy do szkocji ;(

Posted

[quote name='ANETTTA']Camra proponuje tu oferte 2 domków ,,,,moze warto skorzystac

domki do sprawdzenia

http://www.dogomania.pl/forum/f757/bernardyny-w-potrzebie-115718/index18.html#post11142706
Napisałam na tamtym forum , jednak istnieje problem odległosci ;( ja mieszkam 250 km od tamtych miejscowosci.
Abra jest do odbioru w Kędzierzynie - Koźlu i w okolicach tego miasta moge psa dowiezc.
Pozdrawiam
PS. Jestesmy pełni nadzieji na znalezienie Abrze nowego domku

Posted

Witam :)
Chciałam przekazać Wam drogie forumowiczki że ABra znalazła domek <jupi> Przyjechały po nią dzisiaj Trzy Panie (mama z dwoma córkami) Widać że owe Panie bardzo kochają zwierzęta (dało się to poprostu to wyczuć) Zakochały się w Abrze io zabrały ją do swojego domku.
Abra bedzie teraz mieszkała koło Strzelec.Op w domu z ogrodem, nowe włascicielki wysterylizują Abre. Abra bardzo polubiła swoje nowe włascicielki.
Żal było jak odjezdzała, ale świadomość tego że znalazła dobry kochający domek już na zawsze wywołuje radość.
Dziękuje za okazanie serca, dziekuje za wsparcie i dużą pomoc w poszukiwaniu nowego domu dla ABry i zycze aby wszystkie psiaki po przejsciach spodkał taki finał :)

PODZIĘKOWANIA RÓWNIEZ DLA NOWYCH WŁAŚCICIELEK ABRY :) ZA SERCE I DOM DLA NIEJ. NIECH SIĘ DOBRZE I ZDROWO CHOWA ORAZ NIECH WPROWADZI W WASZ DOM ODROBINE SZALENSTWA i DUŻO RADOŚCI.