pixie Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 maluszku kochany a bylo juz tak pieknie... miales kochana Rodzine i byles uwielbianym czlonkeim tej Rodziny bardzo Im i nam tutaj bedzie Ciebie brakowac bardzo Im wspolczuje i Tobie Marti tez.. bo tyle jeszcze zycia, cudownego, radosnego bylo przed Toba i tyle zycia bylo w Tobie Quote
amikat Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jest mi smutno. Tak się cieszyłam kiedy z kliniki wiozłam go na tymczas do Gisic a potem kiedy jechał do Rzeszowa.... Jego rodzina w Cieszynie była KAPITALNA. Dobrzy kochani ludzie. WYć mi sie chce....... Tak mi żal i psa i ludzi......... Quote
kwiatek82 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wczoraj przegladalam ten temat - bardzo szkoda mi psiaka i jego nowych wlascicieli (*) dzis bedac na str chorzowskiego schroniska zauwazylam ogloszenie dotyczace zaginienia psiaka bardzo podobnego do tego setera "25.10.2008 zaginął seter irlandzki na terenie siemianowickiego parku Pszczelnik. Wabi sie Tabi i jest bardzo łagodny. Informację prosimy kierowac pod nr tel. 508 147 890 [IMG]http://www.chorzow.schronisko.com/images/zaginione/zaginal/zag_seter.jpg[/IMG]" to chyba ten psiak?? kurcze moze zadzwonic do jego wlascicieli ktorzy go szukaja?? Quote
kwiatek82 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 przepraszam to chyba nie ten psiak mimo ze miejsce zaginienia i wyglad psiaka bardzo podobny to pisze w ogloszeniu ze zaginal 25.10 a 1 post o znalezieniu jest datowany na 21.10 wiec to raczej nie ten psiak a taki podobny. jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ! Quote
Recommended Posts