Jump to content
Dogomania

[Wrocław/Kraków] Milka - młoda i malutka, MA NOWY DOM!!! :)

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleilam w koncu obiecane zdjecia:) U Milki wszystko ok, zadomowila sie u nas i czuje sie dobrze, byla z nami w odwiedzinach u rodziny w Kielcach, wiec mala zwiedzila juz troche Polski:) Skonczyla sie juz jej prawie cieczka, wiec mozna ruszyc z kampanią adopcyjną:)

Posted

a skąd:eviltong:
jeszcze na Śląsku:loveu: ale wracam dziś wieczorem:placz:

właśnie piszę ref. na etologię, bo jakoś wcześniej nie miałam czasu:diabloti:
do jutra zdążę tak myślę:evil_lol:

Posted

Było pare chetnych ale poki co nitk idealny, a jak wiadomo dla Milki szukamy domu idealnego, za tydzien Milka pojedzie do programu zobaczymy moze wtedy zjawi sie ktos kto zasluzy na suńke:D

Posted

PaulinaB napisał(a):
Ojj cisza na tym wątku, prosze o kciuki bo sie cos szykuje:D ale dokladnie co i jak napisze jutro;)

no to bardzo prosimy "co i jak"...bo pomimo tego że byłem wczoraj w Niepołomicach to p. Bożenka nic nie mówiła...a byłem prawie do 17.00...może ten domek wyszykował sie po 17.00 :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Romi napisał(a):
no to bardzo prosimy "co i jak"...bo pomimo tego że byłem wczoraj w Niepołomicach to p. Bożenka nic nie mówiła...a byłem prawie do 17.00...może ten domek wyszykował sie po 17.00 :crazyeye: :evil_lol:

Romek po 17 jest jeszcze pare godzin dnia chyba ze chodzisz spac po wieczorynce:P:P:P

ps. Jeszcze w tej niepewnosci musicie wytrzymac do jutra;)

Posted

PaulinaB napisał(a):
Romek po 17 jest jeszcze pare godzin dnia chyba ze chodzisz spac po wieczorynce:P:P:P

ps. Jeszcze w tej niepewnosci musicie wytrzymac do jutra;)

No to postaramy się (w każdym razie ja się postaram) wytrzymać, chociał na innym wątku piszą że Milka jutro z p. Bożenką jedzie do nowego domku :mad:

Posted

Romi napisał(a):
No to postaramy się (w każdym razie ja się postaram) wytrzymać, chociał na innym wątku piszą że Milka jutro z p. Bożenką jedzie do nowego domku :mad:

No bo jedzie tylko ze to miała być niespodzianka, bo dopóki moja mama dokładnie domu nie sprawdzi i nie zostawi tam Milki to nie chciałam pisać ze ma dom bo to nigdy nic nie wiadomo, ale jak widać ktos musial mnie uprzedzic, trudno, nie chciałam zapeszac
Milka niedlugo wyrusza po domek, jak bede wiedziec czy wszystko poszlo ok to odrazu napisze, powinny byc tez fotki

Posted

Wika no to zmieniamy tytuł, MILKA MA DOM:D:D:D
Strasznie fajny domek, bardzo ciepli ludzie domek idealny dla suńki, właśnie takiego domku trzeba było dla naszej Mileczki, no to mała teraz juz może spać spokojnie we własnym łóżeczku:D jak tylko dostane fotki to odrazu wklejam:D:D:D
jejeje

Posted

Milka w sumie to juz sie zadomowila u siebie, jest oczywiscie grzeczna no i przekochana, przedstawila sie znajomym z klatki i to kulturalnie:D Nio to kolejnej suńce trafił sie raj na ziemi:D:D:D