tunio Posted September 2, 2004 Posted September 2, 2004 Mysmy prawie do BISa w Bytomiu wytrwali,ale ten kto go widzial na bytomskim ringu,ten wie ze bysmy BISa nie dostali (mimo,ze bylo b.malo psow :roll: )........Zreszta pogoda byla tak parszywa,ze sie nie dziwie iz Matrix sie zmyl :lol: Quote
matrix..... Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Dzięki Basiu za oficjalne gratulacje i również gratuluję Lunce rozpoczęcia championatu dorosłego i Ceikowi zaszczytnego tytułu! Przyjemnie jest wygrać ale nie za wszelką cenę, na tym deszczu w Bytomiu strasznie paskudnie było, ocenę w ringu mieliśmy zaraz po godz 10,00 i potem trzeba byłoby czekać do popołudnia. Quote
basia Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Dzięki matrix..., ale jeszcze wiele przed nami. Cieszę się i boję zarazem na wystawy w ten weekend :-? Przyjemnie jest wygrać ale nie za wszelką cenę, na tym deszczu w Bytomiu strasznie paskudnie było, ocenę w ringu mieliśmy zaraz po godz 10,00 i potem trzeba byłoby czekać do popołudnia. Wiem, wiem :) W Bytomiu faktycznie było paskudnie. Charty takie mają futerka, że pewnie im zimno w deszczowe dni. I tu przewagę mają kudłacze :wink: Quote
tunio Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Charty takie mają futerka, że pewnie im zimno w deszczowe dni. I tu przewagę mają kudłacze :wink: Eee,ja przepraszam,ale czyzby mi ktos Cerigena zgolil ? :o Przecie on zarowno chart jak i kudlacz..... Ot,mieszanka optymalna :wink: Quote
basia Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 :oops: :oops: :oops: Jakoś mi umknęło, że są też kudłate charty :P No, ale jednak większość chartów to gładkowłose, żeby nie powiedzieć "łysole" bo się jeszcze kto obrazi :roll: :wink: Quote
tunio Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 A ja sie przyznam,ze mi sie charty dawniej z afganami kojarzyly....Ot,te to rzeczywiscie sa lyse :wink: Quote
Recommended Posts