Frytela Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Kasia&Asti']Skoro już masz zarezerwowany parking, to po zalogowaniu się wchodzisz na zakładke po lewej stronie "Entries Not Paid", tam pokaże Ci się taka mała tabelka i o ile dobrze pamiętam, to klikasz na jej podsumowanie i dalej krok po kroku będziesz miała to wypełnienia odpowiednie pola. Płaci się kartą, za pomocą TatraPAy chyba. Poradzisz sobie!:lol: Jakims cudem w "entries not paid: You have no other items in your order. a o moim parkingu jest w "paid entries" :crazyeye: przecie ja nic nie robilam :crazyeye: chyba ze ja czegos nie rozumiem :lol::lol: (a to całkiem możliwe) Quote
omar Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Czy możecie mi wyjaśnić czego dotyczą listy z nazwiskami na stronie wystawy? Linki do nich są pod statystyką. Kontakt z organizatorem za pośrednictwem telefonu jest niewykonalny :/ Nie wiem czego te nieszczęsne listy dotyczą, ale jedno jest pewne - nie ma mnie na żadnej z nich. Zgłoszenie wypełnione via net z konta znajomej, rodowód i dowód wpłaty wysłany pocztą na adres organizatora w połowie sierpnia Quote
Minio Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Jeśli w połowie sierpnia to może jeszcze nie dotarło ? W Polsce listy czasem idą ponad tydzień. A zestawienie jest z 26.08 2009 Quote
omar Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ok, czyli jeśli nie ma mnie na żadnej z list to znaczy, że zgłoszenie i opłata nie zostały zarejestrowane, tak? Quote
bargest Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 IraKa napisał(a):A czy czyjaś rezygnacja została już uwzględniona - zwrócone pieniądze??? Ja bezskutecznie probuje zrezygnowac z wystawy i wycofac pieniadze:placz:, ale chyba mi sie to nie uda bo ciagle dostaje odpowiedz -Tak Twoje psy sa przyjete.Dziekujemy.:shake:A mnie przeciez chodzi o co innego.Probowalam pisac po polsku i po angielsku skutek ten sam. Quote
Dream Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 omar napisał(a):Ok, czyli jeśli nie ma mnie na żadnej z list to znaczy, że zgłoszenie i opłata nie zostały zarejestrowane, tak? Zaloguj się na koncie, z którego było wysłane zgłoszenie i sprawdź tam czy jest potwierdzone Quote
Kasia&Asti Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Frytela']Jakims cudem w "entries not paid: You have no other items in your order. a o moim parkingu jest w "paid entries" :crazyeye: przecie ja nic nie robilam :crazyeye: chyba ze ja czegos nie rozumiem :lol::lol: (a to całkiem możliwe) Hmmm....no to ja już nie wiem, bo mi się ten komunikat pojawił dopiero po tym jak już zapłaciłam...:shake: Quote
berta2008 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja mam ten sam problem dokumenty i opłatę zrobiłam w Lipcu, przez jakiś czas byłam na liście niekompletnej, a teraz niema mnie wcale, na sierpniowej wystawie w Bratysławie mąż spakował wszystkie kopie dokumentów jeszcze raz i wręczył pani przyjmujacej jeszcze zapisy na Światówkę, nadal nic nie mówię już o ilościach wysłanych wiadomości pocztą i braku odpowiedzi z ich strony:-( Quote
Frytela Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Kasia&Asti napisał(a):Hmmm....no to ja już nie wiem, bo mi się ten komunikat pojawił dopiero po tym jak już zapłaciłam...:shake: no właśnie, ja sie do opłaty za parking nie ruszałam az do teraz (patrzcie moj pierwszy post na ten temat) nie wiem jak na to zareagować... :roll: no chyba ze nie chcą 20 eurosów :diabloti::diabloti: Quote
rodzice Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 wszyscy macie parking A czy tak jak ja trochę dalej . Swoją drogą szkoda ze od razu nie było komunikatu gdzie sie jaki znajduje - ja się zasugerowałam tym ze to sa sektory jednego parkingu . Quote
Cezus80 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 No niestety my sugerując się sektorami wybraliśmy B i teraz będziemy szli tak ponad kilometr uff byleby nie padało bo chyba się załamie Quote
rodzice Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mają być niby te autokary :cool3: Ja dzisiaj na maila dostałam wiadomośc ze nie opłaconą mam klubówkę - przelew wyszedł 10 czerwca :angryy: Quote
pati1033 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 a ja sprobuje tez tutaj :( Szukam transportu z Warszawy dla 1 osoby i 1 szczeniaka rasy amstaff- suczka, bedzie miala wtedy 6 miesiecy. Najlepiej na 1 dzien- piatek. Oczywiscie dokladam sie do paliwa Bardzo prosze o pomoc. Kontakt przez dogomanie lub tel. 501 091 724, email- [email protected] __________________ Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ludzie o co chodzi z tymi parkingami? Ja nie zaklepałam żadnego miejsca parkingowego:crazyeye: Jestem na pierwszej liście;) Quote
rodzice Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jesli nie masz rezerwacji na parking to nie ma opcji ze gdzieś bez tego zaparkujesz w okolicach wystawy . Parkin kosztuje 10 euro za dzień i mozesz jeszcze chyba rezerwować te dalsze parkingi po zalogowaniu sie na stronie światówki . Chyba ze weźmiesz taksówke z hotelu i tylko zatrzymasz sie na chwilę przed wystawa żeby wysiąść . Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 rodzice napisał(a):jesli nie masz rezerwacji na parking to nie ma opcji ze gdzieś bez tego zaparkujesz w okolicach wystawy . Parkin kosztuje 10 euro za dzień i mozesz jeszcze chyba rezerwować te dalsze parkingi po zalogowaniu sie na stronie światówki . Chyba ze weźmiesz taksówke z hotelu i tylko zatrzymasz sie na chwilę przed wystawa żeby wysiąść . DZIĘKI za odpowiedź A jak mam ten parking zarezerwować? Oni tam coś o jakiejś karcie piszą - nie mam żadnej karty, języków obcych nie znam:shake::oops: Jak opłacić tą rezerwację parkingu?:razz: Quote
Minio Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Doginka napisał(a):Ludzie o co chodzi z tymi parkingami? Ja nie zaklepałam żadnego miejsca parkingowego:crazyeye: Jestem na pierwszej liście;) Dosłwonie nic . Bedziesz musiała zaparkowac na parkingu niestrzezonym pewnie :lol: Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Minio napisał(a):Dosłwonie nic . Bedziesz musiała zaparkowac na parkingu niestrzezonym pewnie :lol: No ok, tylko, czy takowy tam w poblizu bedzie?:crazyeye: Tak to jest jak się obudzisz z ręką w nocniku:evil_lol: Quote
Minio Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Trudno mi cokolwiek doradzić . Mnie odradzono rezerwacji parkingu więc odpuściłam. Quote
Kasia&Asti Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wprowadzi jeszcze jeden, nowy parking -sektor E, 1,5 km od wystawy.:cool3: Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Gdzieś czytałam, że będą robić testy na farbę w rasach, gdzie istnieje podejrzenie takiego postępowania:multi: Quote
Minio Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a gdzie konkretnie i jak takie testy wyglądają ? Ciekawa jestem bo psy pewnie będa miały taką ilośc kosmetyków na sobie . :lol: Quote
Kasia&Asti Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A jak to jest z tymi przepisami odnośnie uzywania kosmetyków na Światówce? Gdzie można coś o tym poczytać? Co wolno, aczego nie wolno uzywać? Quote
Minio Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jest faktycznie w regulaminie ale nie wiem jak to się będzie miało w praktyce: surowo zabronione używania do przygotowania psów kosmetyków typu ( areozole, pudry ,lakiery ) - myśle , że chodzi raczej o bezpieczenstwo . Używać szubienicy tylko w okreśłonym czasie oraz nie wolno ( to dla ON - ków ) nawoływac psa poza ringiem w trakcie wystawiania Quote
Recommended Posts