Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia&Asti']Skoro już masz zarezerwowany parking, to po zalogowaniu się wchodzisz na zakładke po lewej stronie "Entries Not Paid", tam pokaże Ci się taka mała tabelka i o ile dobrze pamiętam, to klikasz na jej podsumowanie i dalej krok po kroku będziesz miała to wypełnienia odpowiednie pola. Płaci się kartą, za pomocą TatraPAy chyba.
Poradzisz sobie!:lol:

Jakims cudem w "entries not paid:
You have no other items in your order.

a o moim parkingu jest w "paid entries" :crazyeye:
przecie ja nic nie robilam :crazyeye:
chyba ze ja czegos nie rozumiem :lol::lol:
(a to całkiem możliwe)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy możecie mi wyjaśnić czego dotyczą listy z nazwiskami na stronie wystawy? Linki do nich są pod statystyką.

Kontakt z organizatorem za pośrednictwem telefonu jest niewykonalny :/

Nie wiem czego te nieszczęsne listy dotyczą, ale jedno jest pewne - nie ma mnie na żadnej z nich. Zgłoszenie wypełnione via net z konta znajomej, rodowód i dowód wpłaty wysłany pocztą na adres organizatora w połowie sierpnia

Posted

IraKa napisał(a):
A czy czyjaś rezygnacja została już uwzględniona - zwrócone pieniądze???

Ja bezskutecznie probuje zrezygnowac z wystawy i wycofac pieniadze:placz:, ale chyba mi sie to nie uda bo ciagle dostaje odpowiedz -Tak Twoje psy sa przyjete.Dziekujemy.:shake:A mnie przeciez chodzi o co innego.Probowalam pisac po polsku i po angielsku skutek ten sam.

Posted

omar napisał(a):
Ok, czyli jeśli nie ma mnie na żadnej z list to znaczy, że zgłoszenie i opłata nie zostały zarejestrowane, tak?

Zaloguj się na koncie, z którego było wysłane zgłoszenie i sprawdź tam czy jest potwierdzone

Posted

[quote name='Frytela']Jakims cudem w "entries not paid:
You have no other items in your order.

a o moim parkingu jest w "paid entries" :crazyeye:
przecie ja nic nie robilam :crazyeye:
chyba ze ja czegos nie rozumiem :lol::lol:
(a to całkiem możliwe)

Hmmm....no to ja już nie wiem, bo mi się ten komunikat pojawił dopiero po tym jak już zapłaciłam...:shake:

Posted

Ja mam ten sam problem dokumenty i opłatę zrobiłam w Lipcu, przez jakiś czas byłam na liście niekompletnej, a teraz niema mnie wcale, na sierpniowej wystawie w Bratysławie mąż spakował wszystkie kopie dokumentów jeszcze raz i wręczył pani przyjmujacej jeszcze zapisy na Światówkę, nadal nic nie mówię już o ilościach wysłanych wiadomości pocztą i braku odpowiedzi z ich strony:-(

Posted

Kasia&Asti napisał(a):
Hmmm....no to ja już nie wiem, bo mi się ten komunikat pojawił dopiero po tym jak już zapłaciłam...:shake:

no właśnie, ja sie do opłaty za parking nie ruszałam az do teraz (patrzcie moj pierwszy post na ten temat)
nie wiem jak na to zareagować... :roll: no chyba ze nie chcą 20 eurosów :diabloti::diabloti:

Posted

wszyscy macie parking A czy tak jak ja trochę dalej . Swoją drogą szkoda ze od razu nie było komunikatu gdzie sie jaki znajduje - ja się zasugerowałam tym ze to sa sektory jednego parkingu .

Posted

a ja sprobuje tez tutaj :(

Szukam transportu z Warszawy dla 1 osoby i 1 szczeniaka rasy amstaff- suczka, bedzie miala wtedy 6 miesiecy.
Najlepiej na 1 dzien- piatek. Oczywiscie dokladam sie do paliwa
Bardzo prosze o pomoc.
Kontakt przez dogomanie lub tel. 501 091 724, email- [email protected]

Posted

jesli nie masz rezerwacji na parking to nie ma opcji ze gdzieś bez tego zaparkujesz w okolicach wystawy . Parkin kosztuje 10 euro za dzień i mozesz jeszcze chyba rezerwować te dalsze parkingi po zalogowaniu sie na stronie światówki . Chyba ze weźmiesz taksówke z hotelu i tylko zatrzymasz sie na chwilę przed wystawa żeby wysiąść .

Posted

rodzice napisał(a):
jesli nie masz rezerwacji na parking to nie ma opcji ze gdzieś bez tego zaparkujesz w okolicach wystawy . Parkin kosztuje 10 euro za dzień i mozesz jeszcze chyba rezerwować te dalsze parkingi po zalogowaniu sie na stronie światówki . Chyba ze weźmiesz taksówke z hotelu i tylko zatrzymasz sie na chwilę przed wystawa żeby wysiąść .

DZIĘKI za odpowiedź
A jak mam ten parking zarezerwować? Oni tam coś o jakiejś karcie piszą - nie mam żadnej karty, języków obcych nie znam:shake::oops: Jak opłacić tą rezerwację parkingu?:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
Ludzie o co chodzi z tymi parkingami? Ja nie zaklepałam żadnego miejsca parkingowego:crazyeye:
Jestem na pierwszej liście;)

Dosłwonie nic . Bedziesz musiała zaparkowac na parkingu niestrzezonym pewnie :lol:

Posted

Minio napisał(a):
Dosłwonie nic . Bedziesz musiała zaparkowac na parkingu niestrzezonym pewnie :lol:

No ok, tylko, czy takowy tam w poblizu bedzie?:crazyeye:
Tak to jest jak się obudzisz z ręką w nocniku:evil_lol:

Posted

Jest faktycznie w regulaminie ale nie wiem jak to się będzie miało w praktyce: surowo zabronione używania do przygotowania psów kosmetyków typu ( areozole, pudry ,lakiery ) - myśle , że chodzi raczej o bezpieczenstwo .
Używać szubienicy tylko w okreśłonym czasie oraz nie wolno ( to dla ON - ków ) nawoływac psa poza ringiem w trakcie wystawiania