xmartix Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Allegro dla Paxa: DEPRESJA zabija mnie powoli....Pomóż mi.... (478050472) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ciotka xmatrix czemu masz tylko jednego psiaka w podpisie? dziękie za allegro Quote
xmartix Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='GoskaGoska']ciotka xmatrix czemu masz tylko jednego psiaka w podpisie? dziękie za allegro[/quote] a wlasnie dlatego ze nei moge dac wiecej :-( ze niby za duzo obrazków mam i wlasnei nie wiem co mam zrobic Quote
GoskaGoska Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 piesek się przypomina , bo zostal kompletnie zapomniany Quote
xmartix Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 on taki ładny i nikt go nie chce :shake: Quote
Slomka22 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 No dobra zaczynam używać miotły i wymiatać Cię ze schroniska - psiaku nie przesadzaj Quote
BasiaD Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 PAX do góry, Ty już czekasz za długo, najwyższa pora żeby domek Cię zabrał! Hop! Quote
Slomka22 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Pax smutny psie - pokaz sie moze ktos Cie pokocha Quote
GoskaGoska Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pax czeka, czeka...ale czy sie doczeka? Quote
xmartix Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 mozna zrzucić wszystkie ogłoszenia do pierwszego postu? z linkami? sprawdzę czy jeszcze są aktualne, i w ogóle mogę wziąc Paxa "pod swoje skrzydła ogłoszeniowe", no a jak będę w schronie to spróbuję z nim wyjść na spacer Quote
kikou Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 postaram sie "pozbierac" dotychczasowe ogloszenia Quote
kikou Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 ...no i przejzalam caly watek.... wszystkie linki w drugim poscie na pierwszej stronie z linkow umieszczonych na watku jest tylko ta garstka ogloszen z pazdziernika i allegro Xmatrix (chyba, ze ktos mu jeszcze cos robil i nie podal linkow) czyli bardzo malutko... bo pazdziernikowe ogloszenia juz pewnie nieaktualne Quote
xmartix Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 to ja się wezmę za aktualizacje dzięki kikou Quote
xmartix Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 allegro: DEPRESJA zabija mnie powoli....Pomóż mi.... (489429112) - Aukcje internetowe Allegro poza tym: kupiepsa.pl gumtree.pl adopcje.org drobne.centrumofert.pl tyle jak narazie Quote
xmartix Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 słuchajcie pewna Pani chce przygarnąć Paxa, mialby mieszkac w bloku, jest tam 4-letnia dziewczynka, więc problem bylby jak reaguje Pax na dzieci? no i co z tym blokiem? oczywiscie powiem Pani ze psa nie mozna zaczepiac itd i wpadne na rozmowe przed i po adopcyjną (jeszcze nie mowilam jej o tym, bo odebralam tel na przerwie w pracy) dziewczyny co Wy o tym myslicie? Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ja osobiscie nie znam psa, ale jesli jest dla niego szansa to super cudownie, ja tam nie jestem przeciwkiem mieszkan, jedyne co to jaki on jest do dzieci?? to nalezalo by sprawdzic ,, trzymam kciuki Quote
xmartix Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no właśnie myślałam o tym, nie mam jak sprawdzić jak reaguje na 4-letnie dzieci, ale wezmę go jutro na spacer i zobaczymy jaki będzie, tak sobie też myślałam że może zaprosze tą Panią do schronu, weźmiemy go na spacer i zobaczymy, a jak nie to Bezę (która jest bardzo podobna) spróbuje "zaproponować" i tez byśmy ją wzięły na spacer Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 chociaz mysle ze Pax bardziej przyjacielski , niech pani weznie czy tez Pan dziecko do schronu to sie poznaja odrazu i bedzie wiadomo mniej wiecej Quote
Recommended Posts