Jump to content
Dogomania

DEPRESJA zabija mnie powoli....Pax podbija serce nowej Rodziny ;)))

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']ciotka xmatrix czemu masz tylko jednego psiaka w podpisie?
dziękie za allegro[/quote]

a wlasnie dlatego ze nei moge dac wiecej :-( ze niby za duzo obrazków mam i wlasnei nie wiem co mam zrobic

Posted

mozna zrzucić wszystkie ogłoszenia do pierwszego postu? z linkami? sprawdzę czy jeszcze są aktualne, i w ogóle mogę wziąc Paxa "pod swoje skrzydła ogłoszeniowe", no a jak będę w schronie to spróbuję z nim wyjść na spacer

Posted

...no i przejzalam caly watek....
wszystkie linki w drugim poscie na pierwszej stronie

z linkow umieszczonych na watku jest tylko ta garstka ogloszen z pazdziernika i allegro Xmatrix (chyba, ze ktos mu jeszcze cos robil i nie podal linkow)

czyli bardzo malutko...
bo pazdziernikowe ogloszenia juz pewnie nieaktualne

Posted

słuchajcie pewna Pani chce przygarnąć Paxa, mialby mieszkac w bloku, jest tam 4-letnia dziewczynka, więc problem bylby jak reaguje Pax na dzieci? no i co z tym blokiem?
oczywiscie powiem Pani ze psa nie mozna zaczepiac itd i wpadne na rozmowe przed i po adopcyjną (jeszcze nie mowilam jej o tym, bo odebralam tel na przerwie w pracy)
dziewczyny co Wy o tym myslicie?

Posted

no właśnie myślałam o tym, nie mam jak sprawdzić jak reaguje na 4-letnie dzieci, ale wezmę go jutro na spacer i zobaczymy jaki będzie, tak sobie też myślałam że może zaprosze tą Panią do schronu, weźmiemy go na spacer i zobaczymy, a jak nie to Bezę (która jest bardzo podobna) spróbuje "zaproponować" i tez byśmy ją wzięły na spacer