Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:

[quote name='Domka_Czika']Wy te nastoltaki traktujecie jak jakiś obcych:cool1::diabloti:
A w cale tak źle nie jest:diabloti:
Czasami popyskuje, czasem wybuchnie płaczem nie wiadomo po co, a czasem wkurzy cię tak, że masz ochodę go zdzielić, ale czy to takie okropne?:evil_lol:[/quote]

Widze że przedstawiciel nastolatek wpadł na pogaduchy:evil_lol:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']:loveu::loveu:

Widze że przedstawiciel nastolatek wpadł na pogaduchy:evil_lol:[/quote]
o kurcze , musimy pewnie szyfrem pisać:eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Ulus:loveu:

Trzeba jakiś plan obmyslec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Mnie nie oczukacie:diabloti:
Te nastolatki już tak mają:eviltong:
Nie mówcie, że nie lubicie kiedy taki nastolatek zapuszcza focha, drze się bez przyczyny:diabloti:
Radzę przeczytać książkę " Jak wyhodować nastolatka" lub " Jak przetrwać z nastolatkiem":lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Mnie nie oczukacie:diabloti:
Te nastolatki już tak mają:eviltong:
Nie mówcie, że nie lubicie kiedy taki nastolatek zapuszcza focha, drze się bez przyczyny:diabloti:
Radzę przeczytać książkę " Jak wyhodować nastolatka" lub " Jak przetrwać z nastolatkiem":lol:[/quote]
:crazyeye: ejj a mam lepszy pomysł. Może ty jako rozumny przedst. "tej zmierzłej grupy" /sorrrrry/ coś nam podpowiesz jak to sie "hoduje" choć ja bym osobiście wolała wychować ;)

Posted

[quote name='dysia-u']:crazyeye: ejj a mam lepszy pomysł. Może ty jako rozumny przedst. "tej zmierzłej grupy" /sorrrrry/ coś nam podpowiesz jak to sie "hoduje" choć ja bym osobiście wolała wychować ;)[/quote]
O ja też z miłą chęcią poczytam co ciekawego ma nam przedstawiciel do napisania:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Wy te nastoltaki traktujecie jak jakiś obcych:cool1::diabloti:
A w cale tak źle nie jest:diabloti:
Czasami popyskuje, czasem wybuchnie płaczem nie wiadomo po co, a czasem wkurzy cię tak, że masz ochodę go zdzielić, ale czy to takie okropne?:evil_lol:[/QUOTE]

Ja popieram Domkę, musimy bronić honoru nieletnich! Nastolatkowie wcale nie są tacy źli tylko trzeba umieć ich zrozumieć!:lol:
Przecież nastolatki to nie tylko pyskują i wkurzają ale też są mili i uprzejmi.:lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']No właśnie:placz:
A kto puszcza stare panie w autobusie?:placz:
A kto pomaga podnosić nauczycielowi długopis jak mu upadnie?:placz:
Jesteśmy nie rozumiani:placz:[/QUOTE]

Tak, nikt nas nie rozumie..:placz:
Każdy tylko na nas narzeka i nie docenia naszej dobrej strony.:placz:

Posted

No właśnie:placz:
Jesteśmy nie rozumiani:placz:

Posted

[quote name='Domka_Czika']No właśnie:placz:
Jesteśmy nie rozumiani:placz:[/quote]
to akurat rozumiem , ale co jeszcze?? :mad:

Posted

widzieliście lenia?! :crazyeye:
po całym dniu ganiania po ogrodzie ,/ ptaszki, pszczoły to jej żywioł/leży jak własna skóra zdjęta
[URL="http://img208.imageshack.us/my.php?image=img7470t.jpg"][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1359/img7470t.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='dysia-u']to akurat rozumiem , ale co jeszcze?? :mad:[/quote]

Co jeszcze?!
Kto wynosi śmieci?
A przecież bez nastolatków nei było by wesoło, tylko byście siedziały i siedziały, a tak macie zajęcie np.pranie skarpetek:loveu: i galotków:evil_lol: No, a chodzenie na zebrania szkolne to wogóle rozrywka:diabloti:

Posted

Cze Uluś:loveu::loveu::loveu:
Ale młodziez zaczeła się ładnie tutaj u Ciebie wypowiadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chciałabym pogadać z rodzicami i przekonać się jakie z nich aniołki:evil_lol: