ewa2909 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: [quote name='Domka_Czika']Wy te nastoltaki traktujecie jak jakiś obcych:cool1::diabloti: A w cale tak źle nie jest:diabloti: Czasami popyskuje, czasem wybuchnie płaczem nie wiadomo po co, a czasem wkurzy cię tak, że masz ochodę go zdzielić, ale czy to takie okropne?:evil_lol:[/quote] Widze że przedstawiciel nastolatek wpadł na pogaduchy:evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='ewa2909']:loveu::loveu: Widze że przedstawiciel nastolatek wpadł na pogaduchy:evil_lol:[/quote] o kurcze , musimy pewnie szyfrem pisać:eviltong: Quote
ewa2909 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 [quote name='dysia-u']o kurcze , musimy pewnie szyfrem pisać:eviltong:[/quote] Cze Ulus:loveu: Trzeba jakiś plan obmyslec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
C&B Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Ulus:loveu: Trzeba jakiś plan obmyslec:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mnie nie oczukacie:diabloti: Te nastolatki już tak mają:eviltong: Nie mówcie, że nie lubicie kiedy taki nastolatek zapuszcza focha, drze się bez przyczyny:diabloti: Radzę przeczytać książkę " Jak wyhodować nastolatka" lub " Jak przetrwać z nastolatkiem":lol: Quote
dysia-u Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Domka_Czika']Mnie nie oczukacie:diabloti: Te nastolatki już tak mają:eviltong: Nie mówcie, że nie lubicie kiedy taki nastolatek zapuszcza focha, drze się bez przyczyny:diabloti: Radzę przeczytać książkę " Jak wyhodować nastolatka" lub " Jak przetrwać z nastolatkiem":lol:[/quote] :crazyeye: ejj a mam lepszy pomysł. Może ty jako rozumny przedst. "tej zmierzłej grupy" /sorrrrry/ coś nam podpowiesz jak to sie "hoduje" choć ja bym osobiście wolała wychować ;) Quote
dysia-u Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Domka !!! nie bądż taka !! nie daj się prosić :loveu: Quote
ewa2909 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='dysia-u']:crazyeye: ejj a mam lepszy pomysł. Może ty jako rozumny przedst. "tej zmierzłej grupy" /sorrrrry/ coś nam podpowiesz jak to sie "hoduje" choć ja bym osobiście wolała wychować ;)[/quote] O ja też z miłą chęcią poczytam co ciekawego ma nam przedstawiciel do napisania:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Skibka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Domka_Czika']Wy te nastoltaki traktujecie jak jakiś obcych:cool1::diabloti: A w cale tak źle nie jest:diabloti: Czasami popyskuje, czasem wybuchnie płaczem nie wiadomo po co, a czasem wkurzy cię tak, że masz ochodę go zdzielić, ale czy to takie okropne?:evil_lol:[/QUOTE] Ja popieram Domkę, musimy bronić honoru nieletnich! Nastolatkowie wcale nie są tacy źli tylko trzeba umieć ich zrozumieć!:lol: Przecież nastolatki to nie tylko pyskują i wkurzają ale też są mili i uprzejmi.:lol: Quote
Skibka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Domka_Czika']No właśnie:placz: A kto puszcza stare panie w autobusie?:placz: A kto pomaga podnosić nauczycielowi długopis jak mu upadnie?:placz: Jesteśmy nie rozumiani:placz:[/QUOTE] Tak, nikt nas nie rozumie..:placz: Każdy tylko na nas narzeka i nie docenia naszej dobrej strony.:placz: Quote
C&B Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 No właśnie:placz: A kto puszcza stare panie w autobusie?:placz: A kto pomaga podnosić nauczycielowi długopis jak mu upadnie?:placz: Jesteśmy nie rozumiani:placz: Quote
dysia-u Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='Domka_Czika']No właśnie:placz: A kto puszcza stare panie w autobusie?:placz: A kto pomaga podnosić nauczycielowi długopis jak mu upadnie?:placz: Jesteśmy nie rozumiani:placz:[/quote] to akurat rozumiem , ale co jeszcze?? :mad: Quote
dysia-u Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 widzieliście lenia?! :crazyeye: po całym dniu ganiania po ogrodzie ,/ ptaszki, pszczoły to jej żywioł/leży jak własna skóra zdjęta [URL="http://img208.imageshack.us/my.php?image=img7470t.jpg"][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1359/img7470t.jpg[/IMG][/URL] Quote
dysia-u Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ooo tak , rozrywka :mad:Ktoś kogoś może rozerwać na kawałki :mad: Quote
C&B Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='dysia-u']to akurat rozumiem , ale co jeszcze?? :mad:[/quote] Co jeszcze?! Kto wynosi śmieci? A przecież bez nastolatków nei było by wesoło, tylko byście siedziały i siedziały, a tak macie zajęcie np.pranie skarpetek:loveu: i galotków:evil_lol: No, a chodzenie na zebrania szkolne to wogóle rozrywka:diabloti: Quote
Skibka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A kto pomaga w sprzątaniu? Kto wyprowadza psa? Za kogo dostaje się podatek?:cool3: Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cze Ula co sobie slodko pewnie lula:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cze Uluś:loveu::loveu::loveu: Ale młodziez zaczeła się ładnie tutaj u Ciebie wypowiadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym pogadać z rodzicami i przekonać się jakie z nich aniołki:evil_lol: Quote
dysia-u Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 aaaniooołłki , takie jak i moje :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts