Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, sól dziala wymiotnie:)
dałam jej 1/4 małej płaskiej łyżeczki, albo i mniej, na prawdę mało, nie minęły 2 minuty i juz po sprawie;)
wiec dobrze wiedziec na przyszlosc..
aaa i z nią do dzis wszystko wporządku..

Posted

dysia-u napisał(a):
3.06 mam termin. Już zarosła , a strasznie bywa jej gorąco. Jest nowa fryzjerka- przetestujemy ją :mad:
Chciałabym ciachnąć ją maszynką bo na dłużej byłby spokój.

Jak będzie obrastać tak jak Tosiek to co 2 tyg będziesz zmuszona do golenia.(to i tak lepiej jak ma facet):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Ulus:loveu:
Chiba gdzieś się doczytałam że do fryzjera się z panienką wybierasz:cool2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

3.06 mam termin. Już zarosła , a strasznie bywa jej gorąco. Jest nowa fryzjerka- przetestujemy ją :mad:
Chciałabym ciachnąć ją maszynką bo na dłużej byłby spokój.

Posted

:roll: chciałabyś widzieć co ona rano wyprawia kiedy dzieci maja wstawać:evil_lol::evil_lol:
że też oni maja do niej taką anielska cierpliwość :shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
Przyłapałm jak śpią moje dwa słodziaki :crazyeye:

Cześć Uleczko wpadłam na chwilkę przywitać się.
To zdjęcie śpiochów jest rewelacyjne :loveu:

Posted

Dziś mamy cichy dzień z Mejsi :mad: Ale mi zagrała na nerwach.:diabloti::diabloti:
Wypuściłam ja za ogrodzenie /lubi rundke po łące/ ale gdzieś mi się zapodziała. Nie widać drańci z wysokiej trawy :crazyeye:a ona siedzi koło ogrodzenia sąsiada i coś zajada. Czort wie czego sąsiad sie pozbył za płot :angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy:Wołam , giżdrze a ona nie raczy usuchnąć. Z podkulonym ogonem wracała do domu. Ciekawe czy czegoś ją to nauczy :mad:

Posted

dysia-u napisał(a):
Dziś mamy cichy dzień z Mejsi :mad: Ale mi zagrała na nerwach.:diabloti::diabloti:
Wypuściłam ja za ogrodzenie /lubi rundke po łące/ ale gdzieś mi się zapodziała. Nie widać drańci z wysokiej trawy :crazyeye:a ona siedzi koło ogrodzenia sąsiada i coś zajada. Czort wie czego sąsiad sie pozbył za płot :angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy:Wołam , giżdrze a ona nie raczy usuchnąć. Z podkulonym ogonem wracała do domu. Ciekawe czy czegoś ją to nauczy :mad:

Wczoraj miałam podobną sytuacje z Barym, ale u mnie skończyło się to gorzej... :-( Poleciał na pole sąsiada... Wołałam i też nic...:placz: Jak na złość pojawiła się cieczna suka bezdomna... Poleciał za nią....:placz: Kiedy wyjeżdżaliśmy to jeszcze go nie było, a dziś boję się normalnie zadzwonić, bo przeczuwam to najgorsze:placz::placz: Zawsze była zamknięta tam furtka za stodołe i nawet ja głupia nie pomyślałam, że może być otwarta.... Wyleciał tam, a tam jest jedna nieszczelna ściana z płotu:placz:

Posted

Nasz spaniel już nas do tego przyzwyczaił :angryy: Robi dokładnie tak samo. Wystarczy że przez nieuwagę ktoś nie domknie furtki i ...już go nie ma. Drań jeden nawet się nie odwróci kiedy go wołamy , prosimy. Syn biegnie za nim a on jeszcze szybciej :mad: Przychodzi sponiewierany , brudny i pewnie ...szczęśliwy.Ja już nie jeden raz straciłam cierpliwośc i chciałam mu szukać innego domu ale dzieci mnie przekabaciły :angryy:

Posted

Cześć Ulcia:loveu:

dysia-u napisał(a):
Ja już nie jeden raz straciłam cierpliwośc i chciałam mu szukać innego domu ale dzieci mnie przekabaciły :angryy:

:crazyeye:coś Ty... taka nerwowa jesteś:evil_lol:;)

Posted

dysia-u napisał(a):
Nasz spaniel już nas do tego przyzwyczaił :angryy: Robi dokładnie tak samo. Wystarczy że przez nieuwagę ktoś nie domknie furtki i ...już go nie ma. Drań jeden nawet się nie odwróci kiedy go wołamy , prosimy. Syn biegnie za nim a on jeszcze szybciej :mad: Przychodzi sponiewierany , brudny i pewnie ...szczęśliwy.Ja już nie jeden raz straciłam cierpliwośc i chciałam mu szukać innego domu ale dzieci mnie przekabaciły :angryy:

On przynajmniej wraca:-(
Zdałam się na odwagę i zadzwoniłam do babci- nie wrócił:-(
Nienawidzę siebie:angryy::placz:

Posted

Cze wieczorowo:multi:
Ula ja bym go tez nie zdzierzyla:roll: chyba tez nerwus jestem :evil_lol:

Domka sie nie martw wroci pewnie sie zasiedzial na jakies suczce:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze wieczorowo:multi:
Ula ja bym go tez nie zdzierzyla:roll: chyba tez nerwus jestem :evil_lol:

Domka sie nie martw wroci pewnie sie zasiedzial na jakies suczce:roll:

No właśnie...
Jeżeli mi tu przyjdzie alimenty płacić...:mad: Chodź i tak ta suka już trafiona, bo babcia mówi, że codziennie.. Wieci co? A łazi z nią jeszcze jeden jej szczeniak, bo pozostałe dwa znalazły domy... Jest to bezdomna suka... Agresywna... Podobno były jakieś telefony do schornisk, ale oczywiście oni nie mają miejsca i tak co pół roku, będzie przybywać takich kundelków:shake: I to ma być XXI w?:cool1:

Posted

Oooo z tym wracaniem to i u nas nie za wesoło. Już dzieci nie chcą chodzić go szukać bo jak ich widzi to zmyka jeszcze szybciej :mad: Wraca to wygląda jak wypanierowany , zalicza po drodze wszystkie oborniki a z ilu korytek zje to kto go tam wie :roll:
Domka nie zadręczaj się , jak już udało mu się wyrwać to musi się nacieszyć wolnością ale droge do domu i tak ma w sercu zapisaną :lol:

Posted

witam sliczne pieksi
wg mnie napewno wroci, moj Pimpek jakis tydzien temu zwial z podworka mama z bratem jezdzilA i go szukala i nic ale po jakims czasie go znalezli dobrze ze jak ich zobaczyl to przylecial a nie uciekl, a mnie akurat w domu nie bylo...

Posted

dysia-u napisał(a):
Oooo z tym wracaniem to i u nas nie za wesoło. Już dzieci nie chcą chodzić go szukać bo jak ich widzi to zmyka jeszcze szybciej :mad: Wraca to wygląda jak wypanierowany , zalicza po drodze wszystkie oborniki a z ilu korytek zje to kto go tam wie :roll:
Domka nie zadręczaj się , jak już udało mu się wyrwać to musi się nacieszyć wolnością ale droge do domu i tak ma w sercu zapisaną :lol:

wrócił:multi:
Jak mówiłaś... Pocieszył się trochę wolnością, wrocił odziwo czysty jak na niego:evil_lol: Odsypia chyba teraz:diabloti: