ewa2909 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='dysia-u']:loveu::loveu: Mejsi to krakowianka. Wskoczyłam do galerii Auruni , naczytałam się i jestem podejrzliwa. :angryy: Stąd moje pytania o znaki szczególne. Ale nasze ogonki mają identyczne spanko/ to nic że kolor inny;)/ więc ... możemy sobie ufać:evil_lol:[/quote] Ja też tam wczoraj już zaglądałam i jestem przerażona ludzką zazdrością i chamstwem:roll:. Pieski-podobne Spanko-podobne Chiba coś to oznacza:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 :diabloti: ha ha , ale dzieci tak upartych jak moje napewno nie masz:angryy::angryy: Quote
ewa2909 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='dysia-u']:diabloti: ha ha , ale dzieci tak upartych jak moje napewno nie masz:angryy::angryy:[/quote] Idziemy o zakład:cool3:??? Quote
ladyyork Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [quote name='ewa2909']Ja też tam wczoraj już zaglądałam i jestem przerażona ludzką zazdrością i chamstwem:roll:. Pieski-podobne Spanko-podobne Chiba coś to oznacza:evil_lol:[/quote] Tak bardzo rzadko wchodze na dogoi mało co czytam ,chyba musze ponadrabiać tematy eh z tymi ludzmi Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [quote name='ewa2909']Idziemy o zakład:cool3:???[/quote] spoko , mam wygrane Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='dysia-u']spoko , mam wygrane[/quote] Oj.Chyba chcesz przegrać:eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='dysia-u']:angryy: pewnie by mi ulżyło . Wiesz, do 2 lat uczymy dzieci mówić i chodzić a potem marzymy żeby się zamknęły i usiadły na dupie:multi:[/quote] Oj o ja przy najstarszym za 2 lata to spokojnie mogę być babcią:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 :angryy: pewnie by mi ulżyło . Wiesz, do 2 lat uczymy dzieci mówić i chodzić a potem marzymy żeby się zamknęły i usiadły na dupie:multi: Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 :crazyeye: moje chłopaczyska to 15 sto latek i 10cio latek. :angryy: Do tego dwa psy :placz: no i można dostać kota do głowy:evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A u mnie 3 dzieciaczków. Dwoch panów z męża pierwszego małuzeństwa(21 i 16 lat) Oraz moja córcia 14 lat. Quote
ewa2909 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [quote name='dysia-u']:placz: kupiłam wage elektroniczną / a niech tam/ , myśle zważe psine bo może coś więcej do miski sypne:roll: a tu kit . Firma ZELMER a waży dopiero od 3 kg. A gdzież bym o to pytała w sklepie , na logike powinna dobrze ważyć:placz: tylko czyją logike:placz::placz::placz:[/quote] Taką łazienkową? Quote
dysia-u Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 :placz: kupiłam wage elektroniczną / a niech tam/ , myśle zważe psine bo może coś więcej do miski sypne:roll: a tu kit . Firma ZELMER a waży dopiero od 3 kg. A gdzież bym o to pytała w sklepie , na logike powinna dobrze ważyć:placz: tylko czyją logike:placz::placz::placz: Quote
Skibka Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Witamy! Może jakieś fotki z rana? My też ostatnio kupiliśmy wagę ale kuchenną do 4 kilo. Myślę, że Viki to posłuży do końca.:lol: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='ewa2909']Taką łazienkową?[/quote] :angryy: łazienkową , po ta stara oszukiwała od 2-3 kg No to myśle , upieke dwie pieczenie na jednym ogniu .Guzik:eviltong: Mejsi dalej będzie miała domyślną wage:crazyeye: Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u']:angryy: łazienkową , po ta stara oszukiwała od 2-3 kg No to myśle , upieke dwie pieczenie na jednym ogniu .Guzik:eviltong: Mejsi dalej będzie miała domyślną wage:crazyeye:[/quote] Zważ najpierw siebie a potem siulka na rączki już będziemy znac wage i panci i siulka:evil_lol::eviltong: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 :evil_lol: tak robie , ale myślałam że może być łatwiej. Byliśmy dziś na dłuuuugim jesiennym spacerze:p ale z fotek nici:evil_lol: "zmień baterie" pokazywało się bezlitośnie. :diabloti: Ale robią mi na złość te martwe rzeczy:angryy: Po spacerze kąpiel obowiązkowa bo leśne stwory lepiej wyglądają. Tak , tak wszyscy do wanny , po kolei.:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u']:evil_lol: tak robie , ale myślałam że może być łatwiej. Byliśmy dziś na dłuuuugim jesiennym spacerze:p ale z fotek nici:evil_lol: "zmień baterie" pokazywało się bezlitośnie. :diabloti: Ale robią mi na złość te martwe rzeczy:angryy: Po spacerze kąpiel obowiązkowa bo leśne stwory lepiej wyglądają. Tak , tak wszyscy do wanny , po kolei.:evil_lol:[/quote] Koniecznie podaj obie wagi a my już sobie to obliczymy. My też ze spacerku wruciliśmy i u nas zaraz fotencje jakieś wstawie:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='ewa2909']Koniecznie podaj obie wagi a my już sobie to obliczymy. :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: chcielibyście !!! Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u'][quote name='ewa2909']Koniecznie podaj obie wagi a my już sobie to obliczymy. :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: chcielibyście !!![/quote] Ale jesteś żyła:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 :eviltong: nie lepiej by było "LASKA" ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u']:eviltong: nie lepiej by było "LASKA" ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ależ oczywiście:eviltong: Jakoś tak dziwnie ta klawiaturka dzisiaj pisze:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 :evil_lol: tobie rzeczy martwe też robią psikusy??:loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u']:evil_lol: tobie rzeczy martwe też robią psikusy??:loveu::loveu:[/quote] Nio!!!!!!!!!!!:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 :angryy: wykąpałam Mejsi i tak się patrze a jej sukienka od karku do połowy grzbietu jest prosta a dalej do ogona :crazyeye::crazyeye: kręcona. Matko , co to za dziwadło się z niej zrobiło. Śmieją się moi że na pańcie się podała. Moje włosy to jeden skręt. Przeceiż yorki mają jednakową szate ? ! Quote
ewa2909 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='dysia-u']:angryy: wykąpałam Mejsi i tak się patrze a jej sukienka od karku do połowy grzbietu jest prosta a dalej do ogona :crazyeye::crazyeye: kręcona. Matko , co to za dziwadło się z niej zrobiło. Śmieją się moi że na pańcie się podała. Moje włosy to jeden skręt. Przeceiż yorki mają jednakową szate ? ![/quote] Aksunia ma "trwałe"na kiteczce. Jakich kosmetyków urzywacie? Nam sie kończą i nie wiem cco kupić. A włoski to Ty masz pikne:loveu: Quote
Recommended Posts