Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dysia-u']:loveu::loveu: Mejsi to krakowianka. Wskoczyłam do galerii Auruni , naczytałam się i jestem podejrzliwa. :angryy: Stąd moje pytania o znaki szczególne. Ale nasze ogonki mają identyczne spanko/ to nic że kolor inny;)/ więc ... możemy sobie ufać:evil_lol:[/quote]
Ja też tam wczoraj już zaglądałam i jestem przerażona ludzką zazdrością i chamstwem:roll:.

Pieski-podobne
Spanko-podobne
Chiba coś to oznacza:evil_lol:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']Ja też tam wczoraj już zaglądałam i jestem przerażona ludzką zazdrością i chamstwem:roll:.

Pieski-podobne
Spanko-podobne
Chiba coś to oznacza:evil_lol:[/quote]
Tak bardzo rzadko wchodze na dogoi mało co czytam ,chyba musze ponadrabiać tematy eh z tymi ludzmi

Posted

[quote name='dysia-u']:angryy: pewnie by mi ulżyło . Wiesz, do 2 lat uczymy dzieci mówić i chodzić a potem marzymy żeby się zamknęły i usiadły na dupie:multi:[/quote]
Oj o ja przy najstarszym za 2 lata to spokojnie mogę być babcią:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']:placz: kupiłam wage elektroniczną / a niech tam/ , myśle zważe psine bo może coś więcej do miski sypne:roll: a tu kit . Firma ZELMER a waży dopiero od 3 kg. A gdzież bym o to pytała w sklepie , na logike powinna dobrze ważyć:placz: tylko czyją logike:placz::placz::placz:[/quote]
Taką łazienkową?

Posted

:placz: kupiłam wage elektroniczną / a niech tam/ , myśle zważe psine bo może coś więcej do miski sypne:roll: a tu kit . Firma ZELMER a waży dopiero od 3 kg. A gdzież bym o to pytała w sklepie , na logike powinna dobrze ważyć:placz: tylko czyją logike:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='ewa2909']Taką łazienkową?[/quote]
:angryy: łazienkową , po ta stara oszukiwała od 2-3 kg
No to myśle , upieke dwie pieczenie na jednym ogniu .Guzik:eviltong: Mejsi dalej będzie miała domyślną wage:crazyeye:

Posted

[quote name='dysia-u']:angryy: łazienkową , po ta stara oszukiwała od 2-3 kg
No to myśle , upieke dwie pieczenie na jednym ogniu .Guzik:eviltong: Mejsi dalej będzie miała domyślną wage:crazyeye:[/quote]
Zważ najpierw siebie a potem siulka na rączki już będziemy znac wage i panci i siulka:evil_lol::eviltong:

Posted

:evil_lol: tak robie , ale myślałam że może być łatwiej.
Byliśmy dziś na dłuuuugim jesiennym spacerze:p ale z fotek nici:evil_lol: "zmień baterie" pokazywało się bezlitośnie. :diabloti: Ale robią mi na złość te martwe rzeczy:angryy: Po spacerze kąpiel obowiązkowa bo leśne stwory lepiej wyglądają. Tak , tak wszyscy do wanny , po kolei.:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']:evil_lol: tak robie , ale myślałam że może być łatwiej.
Byliśmy dziś na dłuuuugim jesiennym spacerze:p ale z fotek nici:evil_lol: "zmień baterie" pokazywało się bezlitośnie. :diabloti: Ale robią mi na złość te martwe rzeczy:angryy: Po spacerze kąpiel obowiązkowa bo leśne stwory lepiej wyglądają. Tak , tak wszyscy do wanny , po kolei.:evil_lol:[/quote]
Koniecznie podaj obie wagi a my już sobie to obliczymy.
My też ze spacerku wruciliśmy i u nas zaraz fotencje jakieś wstawie:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u'][quote name='ewa2909']Koniecznie podaj obie wagi a my już sobie to obliczymy. :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: chcielibyście !!![/quote]
Ale jesteś żyła:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']:eviltong: nie lepiej by było "LASKA" ??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ależ oczywiście:eviltong:
Jakoś tak dziwnie ta klawiaturka dzisiaj pisze:evil_lol:

Posted

:angryy: wykąpałam Mejsi i tak się patrze a jej sukienka od karku do połowy grzbietu jest prosta a dalej do ogona :crazyeye::crazyeye: kręcona. Matko , co to za dziwadło się z niej zrobiło. Śmieją się moi że na pańcie się podała. Moje włosy to jeden skręt.
Przeceiż yorki mają jednakową szate ? !

Posted

[quote name='dysia-u']:angryy: wykąpałam Mejsi i tak się patrze a jej sukienka od karku do połowy grzbietu jest prosta a dalej do ogona :crazyeye::crazyeye: kręcona. Matko , co to za dziwadło się z niej zrobiło. Śmieją się moi że na pańcie się podała. Moje włosy to jeden skręt.
Przeceiż yorki mają jednakową szate ? ![/quote]
Aksunia ma "trwałe"na kiteczce.
Jakich kosmetyków urzywacie?
Nam sie kończą i nie wiem cco kupić.
A włoski to Ty masz pikne:loveu: