dysia-u Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 u nas było rano -22 st twraz też żadna rewelacja cały czas mrożno ale dobrze że choć słonko świeci rano żal było dzieci do szkoły wtysyłać Quote
Agucha Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='dysia-u']u nas było rano -22 st twraz też żadna rewelacja cały czas mrożno ale dobrze że choć słonko świeci rano żal było dzieci do szkoły wtysyłać[/QUOTE] aaaaaa u Was koniec ferii już? Quote
dysia-u Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 nas zaczynaja sie dopiero 15 lutego buuuu Quote
tigrunia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cześć Ula :multi: Powiedz czemu śniegu w tych waszych rejonach tak mało? :roll: Codziennie siedzimy z kierownikiem na kamerkach w necie i podglądamy Zakopane a tam czarno :roll: Trochę na dachach śniegu się ostało i tam gdzie większe kupki były nawalone ale Krupówki generalnie bezśniegowe :angryy: Kieras jedzie za 2 tyg. ja miałam jechać za 3 ale chyba jednak zmienimy plany i do Niemiec śmigniemy na Bawarię.. Quote
Pegaza Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Bo Ula caly snieg zgarnela do siebie by mogla smigac na nartach hehe Quote
tigrunia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Pewnie masz Daria rację :eviltong: Ulcia tam śmiga aż miło :lol: Ale stoki ośnieżone (sztucznie) z tego co w kamerkach pokazują to mogła by juz teg prawdziwego sniegu nam podarować :mad: Quote
dysia-u Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 łłlee nic nie smigam , nie śmigam bo mam chore zatoki i kibluje w domu mróz fiksowaty a śniegu faktycznie mało, no ale cóż , pogoda w tym roku nieprzewidywalna właśnie kończe herbatke z soczkiem malinowym i jakieś wstrętne tablecisko łykam Quote
dysia-u Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 dziewczyny słuchacie na pewno doniesień w sprawie Madzi ja już mam mętlik w głowie, a wy? może ktoś mieszka blisko tej rodziny?nikogo takiego nie ma, nikt nic nie wie? Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='dysia-u']dziewczyny słuchacie na pewno doniesień w sprawie Madzi ja już mam mętlik w głowie, a wy? może ktoś mieszka blisko tej rodziny?nikogo takiego nie ma, nikt nic nie wie?[/QUOTE] Matka schowała ciało Madzi na gruzowisku. Twierdzi, że mała jej wypadła z rąk i zmarła... Teraz mają robić sekcję zwłok. Matka dostała wyrok za nieumyślne spowodowanie śmierci... SZOK! Quote
dysia-u Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 tyle w tym wszystkim niejasności , zawirowań jakoś jej zeznania nie bardzo trzymaja sie kupy Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='dysia-u']tyle w tym wszystkim niejasności , zawirowań jakoś jej zeznania nie bardzo trzymaja sie kupy[/QUOTE] Sekcja powie prawdę. Quote
dysia-u Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 nadal zimnoooo i nadal wody brak buuuuu cześć dziewczyny Quote
Pegaza Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='dysia-u']nadal zimnoooo i nadal wody brak buuuuu cześć dziewczyny[/QUOTE] Wody nie masz? masakra... ja tez juz mam dosyc mialam prawie 2 tygodnie ferii i nawet nigdzie nie bylam bo wyjsc sie z domu odechciewa.... a Livka zaczela mi sie zalatwiac w domu bo na dworze jej za zimno.. chce wiosne buuu Quote
dysia-u Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 ja chce wody i....słońca ale wody w pierwszej kolejności Quote
Agucha Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Mi w lokalu rura zamarzła i też brak wody... co za pogoda brrr! Quote
dysia-u Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 nooo ja ci nie użycze bo sama n ie mam hihii noo chyba że w kolanach hahahhaa Quote
Agucha Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='dysia-u']nooo ja ci nie użycze bo sama n ie mam hihii noo chyba że w kolanach hahahhaa[/QUOTE] A cukier w kostkach też masz? :lol: Quote
dysia-u Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 ooo kochana, ja cała jestem słodka uuummm Quote
dysia-u Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 hej dziewczyny chciałam wkleić fotki ale imageshack cos kombinuje, każe sie logować... co to za cuda? Quote
dysia-u Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 chciałam wam pkazać zimowe fotki ale image cos kombinuje, o logowanie sie upomina?! co to za cuda?? Quote
dysia-u Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 :angryy:chciałam wam pkazać zimowe fotki ale image cos kombinuje, o logowanie sie upomina?! co to za cuda?? Quote
Pegaza Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ula 3 razy wkleilas ten post;) i jak tam woda juz jest? ja sie wybieram na urodziny jak myslisz pojem sie czy nie?;) Quote
dysia-u Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 nieee no to jakas magia?! woda, ??? a co to jest??? Quote
Yorkomanka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 współczuję:calus: nie wyobrażam sobie żyć bez wody:-( jakby u mnie nie było wody więcej niż 1 dzień to... to... to... to przeprowadziła bym się do babci:diabloti: Quote
dysia-u Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 [quote name='Pegaza'] ja sie wybieram na urodziny jak myslisz pojem sie czy nie?;)[/QUOTE] ja też hahahahha mój syn ma 18 tke i byliśmy w restauracji podjadłam jak dzika hihiji w chacie wody brak to i szykowac kolacji sie nie chce Quote
Recommended Posts