FredziaFredzia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hej, yorkomaniacy! Na rasowym bazarze jest smyczka z YT! ;) [B]Zareklamuję bazarki, może ktoś się skusi? Zapraszam serdecznie! :cool3: [url=http://www.dogomania.pl/threads/218298-KSI%C4%84%C5%BBKI-DLA-NASTOLATEK-I-GAZETY-MP-na-Czan%C4%99-Lal%C4%99-i-Skarpet%C4%99Plaskatych-do-09.12.11!]NASTOLATKI, COŚ DLA WAS![/url] [url=http://www.dogomania.pl/threads/218751-Psie-rzeczy!-Kubki-rasowe!-Idealne-na-prezent-na-Czan%C4%99-i-Lal%C4%99.-Do-10.12.2011-do-20!]RASOWY BAZAR[/url][/B] Quote
dysia-u Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Agucha']Ja nie napisałam... myślicie, że jeszcze nie jest za późno? :)[/QUOTE] myśle że tak bo ja już dostałam hhhuuuurrrraaaa Quote
Pegaza Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Paulinka10']Do mnie na bank nie przyjdzie,bo niegrzeczna byłam....a do tego za stara....[/QUOTE] taa masz racje Mikolaje leca na 18-stki hehe ja tez nic nie dostane..buu Quote
Paulinka10 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 I nie wiedzą co tracą...dranie te mikołaje nie:razz: No Daria połączmy sie w bólu:( A patrz a Ula sie załapała....:(:obrazic: Quote
dysia-u Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 pewnie , pewnie , żal wam nie???? jak chcecie mieć małe pupy to żałujcie bo...żal dupe ściska hihihiji [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/3/p1020832d.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/2294/p1020832d.jpg[/IMG][/URL] no patrzcie, Mejsi nie lubi sie focić ale jak jej tam nie potrzeba to wskakuje przed obiektych a kysszzzz ty nie uczesana paskudkoooo Quote
Pegaza Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A moze ta paczka dla Mejsi Ula? hihi Paula ptfu Kunegunda.. jestem z Toba hihi Quote
Paulinka10 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale jak nam ściśnie to w sumie na dobre to wyjdzie.... Sokole Oko w kupie siła:happy1: Quote
Pegaza Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Paulinka10']Ale jak nam ściśnie to w sumie na dobre to wyjdzie.... Sokole Oko w kupie siła:happy1:[/QUOTE] ja tam dupe nie mam duzej wiec mi nie zal hehe a teraz mam smak na cos znowu..ide oblukac co by cos zjesc.. Quote
Agucha Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='dysia-u']pewnie , pewnie , żal wam nie???? jak chcecie mieć małe pupy to żałujcie bo...żal dupe ściska hihihiji [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/3/p1020832d.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/2294/p1020832d.jpg[/IMG][/URL] no patrzcie, Mejsi nie lubi sie focić ale jak jej tam nie potrzeba to wskakuje przed obiektych a kysszzzz ty nie uczesana paskudkoooo[/QUOTE] Pochwal się co fajnego Ci Miki przyniosł! Quote
Paulinka10 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Pegaza']ja tam dupe nie mam duzej wiec mi nie zal hehe a teraz mam smak na cos znowu..ide oblukac co by cos zjesc..[/QUOTE] A ja mam i mi pościska:eviltong:może wcisnie ten nadmiar... Ja pizze jadłam...mieli przywieź mi sos pomidorowy a dostałam czosnkowy... Ula no to powiedz co tam masz,jak ma ściskać to przynajmniej chce wiedzieć czemu;) Quote
dysia-u Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ja dostałam fajowe zabawki hihihi Aga wiesz jakie , nie? zza torby wyziera trzecia ręka gromera hahaha nawet nie czuje jak mi sie rymuje Quote
FREDZIU Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cześć Ula, pozdrawiamy Was i zapraszamy di nas.:lol: Quote
Pegaza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='dysia-u']ja dostałam fajowe zabawki hihihi Aga wiesz jakie , nie? zza torby wyziera trzecia ręka gromera hahaha nawet nie czuje jak mi sie rymuje[/QUOTE] jeee Ula ja sie domyslam o jakie zabawki chodzi:diabloti: nono ten Twoj Mikolaj to jakis nowoczesny byl hihih Quote
dysia-u Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 nooo taaa to zawsze o jednym hihihi Quote
Pegaza Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='dysia-u']nooo taaa to zawsze o jednym hihihi[/QUOTE] jeny jeny..:eviltong: Z Mikolajem zaszlam bo podobno bylas grzeczna..:x-mas: Quote
dysia-u Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 autobus zachodzi przy skręcie /zawsze ten napis rozsmiesza mnie do łez/ ty zaszłaś z Mikołajem a ja ze swoim...kiedyś tam żeby znowu nie było domysłów hihihihi oj Daria Daria, wesoło mamy z tobą Quote
Pegaza Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A Ty masz skojarzenia noo i kto tu jest gorszy:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No ja chyba nie byłam grzeczna, bo żadna Mikołajowa sierotka do mnie nie dotarła:shake: Quote
dysia-u Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 nooo to czas sie poprawić zdążysz do przyszłego roku?? Quote
FREDZIU Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ulka, myślę, ze do przyszłego roku czekać nie będę, bo bym się śmiertelnie na Mikołaj obraziła. Ma on jeszcze czas naprawić swój bła 24.12:diabloti: Quote
dysia-u Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 ale puchy dziś na dogo nie ma kto poprawić człowiekowi nastrój buuuuuu Quote
Pegaza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='dysia-u']ale puchy dziś na dogo nie ma kto poprawić człowiekowi nastrój buuuuuu[/QUOTE] Hej ja weszlam ale ledwo zyje dzis sie wzielam za porzadki i chyba przesadzilam..palcami ledwo dotykam klawiatury tak mnie bola..;) Quote
dysia-u Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 no to ty mi pewnie nastroju nie poiprawisz buuuu ja tobie też raczej nie bo dziś przy remoncie urobiłam sie po pachy Quote
Pegaza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='dysia-u']no to ty mi pewnie nastroju nie poiprawisz buuuu ja tobie też raczej nie bo dziś przy remoncie urobiłam sie po pachy[/QUOTE] ale trafilysmy obie zmeczone zajechane..;) Quote
dysia-u Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 nooo, mnie od wczoraj jeszcze trzyma coś dobrego bym zjadła ale nie bardzo jest co dobrego uuuu Quote
Recommended Posts