Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hje Ula, my bardzo leniwie rozpoczęliśmy nowy rok:) i to lenistwo ciągnie się dalej hehhe. Popijam sobie kawkę, psiaki śpią, niby trochesłoneczka na dworze ale zimno brrr nic mi się nie chce:)

pozdrawiam

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no dziewczyny!!! dość leniuchowania!!! zbierać sie z powrotem na dogo!
takie puste to forum że szok
moje chłopaki szaleja na stoku a mnie...gniotą buty
kurna z początkiem nowego roku i juz wydatek sie kroi uuuuu
ale żeby w tym wieku noga urosła??!!!! widać jeszcze się rozwijam hahahhahahahahahaha

Posted

Cześć Ula :multi:
Miałam okazję się dziś przejechać wyciągiem krzesełkowym na Kopę i przysięgłam sobie, że już nigdy na takie ustrojstwo zimą nie wsiądę !!!! :angryy: Zimno, wietrzno, wysoko - to zdecydowanie nie dla mnie ! Chyba przestałam przez tą dzisiejszą przejażdżkę lubić zimę :shake: Przejechaliśmy się za 24 zł do góry i na dół, na górze tylko weszliśmy do baru się ugrzać , facet chciał nas do tego na 12,50 zł oszukać :angryy: , wyszliśmy zrobiliśmy parę zdjęć i dawaj na dół .. ten wyciąg to dobre 20 minut jechał (w jedną stronę) :mad: Na pewno NIGDY nie przekonam się do sportów zimowych! Mieliśmy iść jeszcze na Śnieżkę (50 minut drogi z tej Kopy) no ale tak wymarzliśmy na wyciągu, że nikt nie miał ochoty na spacery :shake: Podziwiam Cię, że na tych nartach jeździsz :shake:

Posted

Bo ja Be na nartach a nie wyciągu krzesełkowym jeżdże hahahahahhahahaha
nie , no na serio to te wyciągi lubie bo nie musze sie wspinac żeby potem na dół szusować
ale jedzie sie nimi tylko kilka minut
najbardziej to lubie wyciągi na kotelnice Białczańską

Posted

Cześć Ula :p

Ja też podziwiam, chyba za nic bym się nie dała namówić na narty. Latem to bym sobie mogła tym wyciągiem pojechać i tak jak Daria pisze popodziwiać widoki, ale teraz - no way :evil_lol:

Posted

dziewczyny moge wam tylko powiedzieć że jak stane na szczycie stoku i rozejrze sie :crazyeye: dookoła to czuje taka...radośc , siłe bo tyle piękna wokół. Człowiek naprawde czuje że żyje, :loveu:
to jest uczucie nie do opisania i za każdym razem doświadczam takich uczuć.

Posted

[quote name='dysia-u']dziewczyny moge wam tylko powiedzieć że jak stane na szczycie stoku i rozejrze sie :crazyeye: dookoła to czuje taka...radośc , siłe bo tyle piękna wokół. Człowiek naprawde czuje że żyje, :loveu:
to jest uczucie nie do opisania i za każdym razem doświadczam takich uczuć.[/QUOTE]
Oj Ula masz rację to cudne uczucie:) i dlatego tak wciąga

Posted

Czy latem czy zimą żadna to dla mnie frajda :shake: Mam lęk wysokości, siedziałam na tym wyciągu jak nieżywa :eviltong: Podobno od strony Czech mają jakiś wyciąg na Śnieżkę porządny ale nie sprawdzałam :roll: Może kiedyś latem mnie tam zobaczą ale na pewno nie zimą! Zraziłam się do gór zimą :roll:

Posted

Cze Ula:) jutro moje dziecko jedzie na wycieczke szkolną na narty i oby nie zlapala bakcyla:roll:
hehe

Be no a ja bym na zawal zeszla jak siedzialam w wagoniku na sporej wysokosci a on sie zatrzymal i zachybotal..taa takie niespodzianki to tez w koncu atrakcja przejazdzki kolejką hehe

Posted

Hej Ula:multi:
[QUOTE] Be no a ja bym na zawal zeszla jak siedzialam w wagoniku na sporej wysokosci a on sie zatrzymal i zachybotal..taa takie niespodzianki to tez w koncu atrakcja przejazdzki kolejką hehe [/QUOTE]
Pamiętam jak byliśmy w 5 klasie w górach jak to ustrojstwo się rozkołysało... był taki moment że wagoniki stawały w połowie drogi i wtedy się bujało okropnie a kol się darła jakby rzeczywiście spadała stamtąd:lol:.

Posted

ale sie uhahałam jak czytałam to co piszecie
a z czego spytacie ? z siebie babki z siebie
ja mam zaś lęk przed dużym pomieszczeniem w którym jestem daleko od drzwi
przecie to nie klaustrofobia więc co??!!
w kościele to nagminnie mi sie dzieje
ale wiem że musze byc koło drzwi
M sie śmieje że moge za odżwiernego dorabiac

Posted

oj to nie fajnie masz z tym:shake:
[QUOTE]ja mam zaś lęk przed dużym pomieszczeniem w którym jestem daleko od drzwi
przecie to nie klaustrofobia więc co??!![/QUOTE]
może nie do końca to ale cosik podobnego znalazłam [U][COLOR=sandybrown]agorafibia :eviltong:[/COLOR]
[/U]

Posted

[quote name='Yorkomanka']
może nie do końca to ale cosik podobnego znalazłam [U][COLOR=sandybrown]agorafibia :eviltong:[/COLOR]
[/U][/QUOTE]

Chyba [COLOR="#ff0000"]agorafobia[/COLOR] :eviltong:
Myślę,że to nie jest to co "ma" Ulcia ;)
Hej wieczorkiem :multi:

Posted

Ty wiesz co Ula z tym kosciolem to co musi byc bo mnie sie tam to samo dzieje znaczy ze zaslabne czy cos takiego i tez zle sie czuje jak jestem w srodku lub z przodu.. hihi a nigdzie indziej tego nie mam...
tez mam lekką klaustrofobie..;) nie lubie ciasnych malych pomieszczen..
to ja juz tez jestem dziwna..tu duza przestrzen zle a tu mala i tez zle..;)