*Jot* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cześć Ulka :multi: [url]http://img338.imageshack.us/img338/5453/p1010093n.jpg[/url] nie wiem,jakoś nie widzę,żeby Mejsi była gruba :crazyeye: Ślicznie obciachana.A stół masz super.To ten,który M robił tak? :razz: Quote
dysia-u Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Jolcia to właśnie ten stolik ma jeszcze dokręcaną szubieniczke , ale ona tak spokojnie stoi że przy niej nie dokręcam grubaska , grubaska. Jak mokra w kapieli to widac wyrażne, a raczej nie widać ...żeber hihi Jola a twoim chłopcom włoski z nad oczu możesz spinać? moja nigdy nie miała ich ciętych a wyglądają na wieczne odrosty spinam gumeczką kitkę a włoski nad oczami sterczą uuuuuu Quote
Marzena* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ale masz zdolnego M :) Ja tez nie widzę żeby Mejsi była gruba ;) Quote
*Jot* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='dysia-u'] Jola a twoim chłopcom włoski z nad oczu możesz spinać? moja nigdy nie miała ich ciętych a wyglądają na wieczne odrosty spinam gumeczką kitkę a włoski nad oczami sterczą uuuuuu[/QUOTE] Wiesz Ulcia u mnie jest tak:Bello kiedyś miał ładne włoski,które nie wyłaziły z gumki.W tej chwili ma wyżarte przez Apolla i wszystkie mu uciekają.A wąsów to już w ogóle nie ma :-( Apollo ma takie w miarę.Też mu trochę włosów wyłazi bo Bello się odwdzięczył,ale jemu szybko odrastają i już jest prawie dobrze.:p Quote
dysia-u Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 M chce ją zawsze rano wypuścić na sikanko ale wiecie że ona za nic nie chce wyjść. dopiero pańcia wstaje , da papu to wtedy wychodzi ona ma chyba pęcherz z gumy hihi Quote
dysia-u Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 :evil_lol: Jolcia ja naprawde nie wygryzam Mejsuli tych włosków :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
*Jot* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='dysia-u']:evil_lol: Jolcia ja naprawde nie wygryzam Mejsuli tych włosków :eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] No nie wiem Ulcia,nie wiem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Yoko2009 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 nie no stół profesjonalny ale coś modelka nie zadowolona [URL]http://img338.imageshack.us/img338/5453/p1010093n.jpg[/URL] no ale tu wygląda cudnie:) [URL]http://img573.imageshack.us/img573/7430/p1010095v.jpg[/URL] ślicznie ma pycholek zrobiony, ja Yoko też opitolę mordkę (no niezupełnie ja hehehe) Moja też ma takie wystrzępione włoski nad oczami, które jakoś nie mogą dorosnąć do kitki a słowo daje, że jej nie obgryzałam hihih Quote
Paulinka10 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cześć Mejsule;) no no jaki stół profesjonalny i Mejsulka ślicznie wygląda:loveu: Quote
*Jot* Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Yoko2009']słowo daje, że jej nie obgryzałam hihih[/QUOTE] No Aśka też nie wiem.....:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='jot11']No Aśka też nie wiem.....:evil_lol:[/QUOTE] ja teraz to już sama też nie wiem hahhahahahahahhahaha Quote
dagos1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Śliczna. I jak ją wyczesałaś, gwiazda!!! Quote
Marzena* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No i się wydało ;) Ula i Asia wygryzają dziewczynom włosy a później płaczą, że im "antenki" nad oczami sterczą :evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 a tak się łudziłam że to nie wyjdzie na jaw buuuuuu Quote
Connected Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Cześć Ula ;) sprzęt profeska:evil_lol: Ładnie Mejsi wygląda i wcale bym nie powiedziała że ona grubiutka :lol: Quote
dysia-u Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 pani prezes długie ucho hihi [URL=http://img88.imageshack.us/i/p1010101bu.jpg/][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/282/p1010101bu.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Noo Ulcia fryzurka pierwsza klasa :multi: Quote
Pegaza Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Ula Twoj pies ma sie teraz dobrze zadnych stresow u fryca tylko pancia weznie nozyczki ciachu rachu i juz piekna:loveu: super Ci to wyszlo..:) aa znam wage Pipi 3,6..ale ona jest niska wiec naprawde jest gruba i nawet nie macie pojecia jak trudno ja od zarcia odzwyczaic.. dzis np szykowalam jej i Livce sniadanko to zezarla i Livce chwila nieuwagi mojej i juz bylo pusto..i jak tu ja odchudzic.. Quote
Karolina. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='Viky i Ja']No i się wydało ;) Ula i Asia wygryzają dziewczynom włosy a później płaczą, że im "antenki" nad oczami sterczą :evil_lol:[/QUOTE] Ja też wygryzam, wydało się :oops: [quote name='Pegaza'](...) dzis np szykowalam jej i Livce sniadanko to zezarla i Livce chwila nieuwagi mojej i juz bylo pusto..i jak tu ja odchudzic..[/QUOTE] Daria, gdzieś Ty takiego yorasa dorwała?! :evil_lol: U mojego karma cały dzień w misce stoi - dopiero jak naprawdę zgłodnieje to się za nią zabiera :roll: Ewentualnie jak mu jakoś podstępem wcisnę - w nagrodę za sztuczki, czy wsadzam mu w kulę smakulę i wtedy zje więcej, ale tak poza tym, to marniutko :roll: [url]http://img88.imageshack.us/i/p1010101bu.jpg/[/url] Pani Prezesowa śliczna :loveu: Cześć Ulu :) Quote
*Jot* Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='dysia-u']a tak się łudziłam że to nie wyjdzie na jaw buuuuuu[/QUOTE] Od razu wiedziałam,że coś z Aśką kręcicie w sprawie tych wygryzionych włosków :evil_lol: I jeszcze Karola się przyznała :evil_lol: [url]http://img88.imageshack.us/img88/282/p1010101bu.jpg[/url] cały fotel Mejsi :D Quote
dysia-u Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 dziewczyny powiedzcie szczerze czy ten Norek to normalny??!! wystawiłam na taras jego legowisko żeby sie przewietrzyło a on go ...olał!!! no kurka to będzie w takim spał ,nic mnie to nie rusza Quote
chrupcia Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Cześć Ula :) może Norkowi znudziło się już jego legowisko i chce nowe, chciał Ci to jakoś uświadmoić :razz: :evil_lol: co do jedzenia, to Jazz też za bardzo suchej nie chce, ale odkąd je Acane jest o wiele lepiej, bo przy RC to czasami i dwa dni nic nie jadł... a teraz przynajmniej raz na dzień zje porcyjke :p a jak mu dodam białego serka, albo marchewke to do dwóch nie policze i już nie ma :) Quote
Pegaza Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Karola no widzi taki baleron mi zaczyna rosnac..:roll: wierzcie mi ze jak ja taszcze na rekach to czuje co niose.. innego sposobu nie ma jak jej zmniejszac dawki tego jedzenia..ale znajac zycie to poratuje sie nawet miską Somy;) Ula heh Norek mnie ubawil normalnie... wlacha karton mu daj jak mu zaczyna odbijac..;) abo faktycznie czuje ze Mikolaj bedzie zaniedlugo haha Quote
Yoko2009 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Nie no Ula:) pani prezesowa odlotowa;) moja kochaniutka Quote
Recommended Posts