dysia-u Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 wczoraj słyszałam wypowiedż człowieka który przewidział te wszystkie anomalie pogodowe i mówił że wcale nie będzie to taka straszna zima. Mróż owszem i będzie po 30 st ale dwa trzy dni a nie tygodniami jak poprzedniej zimy. Ostatnie mrozy ponoć do połowy marca i święta mają byc ciepłe. Matkoooooo Boże Narodzenie ciepłeeeee!!!! buuuuu miłego dnia wszystkim u nas słonecznie tylko duży wiatr Quote
Yoko2009 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ale to może mówił o świętach wielkanocnych, że ciepłe??? Pozdrawiam:) Quote
slawi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='dysia-u']wczoraj słyszałam wypowiedż człowieka który przewidział te wszystkie anomalie pogodowe i mówił że wcale nie będzie to taka straszna zima. Mróż owszem i będzie po 30 st ale dwa trzy dni a nie tygodniami jak poprzedniej zimy. Ostatnie mrozy ponoć do połowy marca i święta mają byc ciepłe. Matkoooooo Boże Narodzenie ciepłeeeee!!!! buuuuu miłego dnia wszystkim u nas słonecznie tylko duży wiatr[/QUOTE] Można zgłupieć od tych prognoz, miała być zima od połowy listopada, teraz ma być ciepło:razz: ciepłe święta są nie do przyjęcia:shake: Ty masz chociaż większą szansę na trochę śniegu u nas pochmurno i paskudnie Quote
Connected Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Lepiej nie słuchać tych ich prognoz, bo za pewne i tak inaczej będzie:eviltong: A Boże Narodzenie to już od kilku lat jest ciepłe i bez śniegu.. :mad: Cóż Mejsi chciał spróbować innego żarełka :evil_lol::evil_lol: Witam się :lol: Quote
chrupcia Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja słyszałam że ma być zima stulecia, a tu słysze że ma być ciepło :roll: :evil_lol: to już nie wiem co myśleć... :p Cześć Ula ;) Quote
dysia-u Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 tu myślenie nic nie da. Trzeba sie cieszyć tym co jest ,może zawsze byc gorzej hahahah Quote
Paulinka10 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Cześć Mejsule;)wpadam powiedzieć dobry wieczór i dobranoc;) Quote
tigrunia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cze Ulka :multi: A jaka pogoda będzie na Sylwestra może wiesz? :loveu: Quote
FREDZIU Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cześć Ulka, Mejsula piękna jak zawsze:loveu:, a co do zimy to pogoda jest tak kapryśna, że juz chyba nikt nie wie cobedzie za tydzień:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 w Sylwestra Beatko to ja się ciesze na dobrą zabawe a pogoda jest na drugim planie hihi Quote
*Agnieszka* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Pogoda jak nie listopadowa,ale i dobrze..w zeszłym roku czy jeszcze wstecz to już śnieg leżał....u mnie już dzieciaki nie mogą się go doczekać..a ja????obojętne mi to,wolę słoneczko i lato choć zima ma swój urok ale tylko na Boże narodzenie bo póżniej to już nie Quote
Karolina. Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 O nie nie nie nie nie!!! Śniegu nie lubimy, śniegu nie chcemy, śniegu precz!!! :mad: Żeby jak najdłużej nie było śniegu :modla: Cześć Ula :multi: Quote
*Jot* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A ja już chcę śnieg.Duuuużo śniegu :multi: Zima jest najlepsza,zresztą jesień też uwielbiam.:multi: Cześć Ulcia i Mejsi :lol: Quote
kiniaaa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dla mnie to najważniejsze żeby na święta choć trochę śnieg popadał, bo bez tego nie ma tej atmosfery... A tak to może go nie być. Najlepiej niech od razu po nowym roku wiosna przyjdzie :p :razz: Quote
dysia-u Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ooo tak !!!! ja chce wiosny!!! ja chce wiosny!!!! Quote
chrupcia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja lubie zime, ale tylko taką porządną, a nie taką pluche, tylko taki mróz, twardy śniej ahh to taki klimat :) Ula zapraszam na fotkek kilka, ale są :p Quote
slawi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 A ja chcę trochę śniegu,żeby jesienno- zimowe brudy przykryło a najlepiej niech już będzie maj Quote
Marzena* Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='dysia-u']ooo tak !!!! ja chce wiosny!!! ja chce wiosny!!!![/QUOTE] Przyłączam się do apelu o wiosnę ;) Też chcę ... Ula wpadnij na fotki do nas ;) Quote
tigrunia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A ja chcę śniegu na święta i Sylwestra a potem to już wiosnę :loveu: Quote
Nati28 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Widze ze ututaj pogodowe tematy ;) ja tam chce troche sniegu zeby zime poczuc ale nie za dlugo :eviltong: a pozniej niech juz bedzie wiosna :loveu: Quote
Connected Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='jot11']A ja już chcę śnieg.Duuuużo śniegu :multi: Zima jest najlepsza,zresztą jesień też uwielbiam.:multi: [/QUOTE] haha widzię że my z Jolą się dogadamy , też chce już śnieg - najlepiej po kolana :cool3: :multi: No to my zamawiamyyy górę śnieguuu , co ? :eviltong: :lol: Quote
dysia-u Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 no zaraz zaraz nie rozpędzać się tak z tą górą sniegu a do odśnieżania też chętne , co??!!! Mejsi uwielbia śnieg, jak wraca do domu to pierwszy krok pod ciepły prysznic bo z kulkami śniegu waży drugie tyle Quote
*kleo* Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Karolina.']O nie nie nie nie nie!!! Śniegu nie lubimy, śniegu nie chcemy, śniegu precz!!! :mad: Żeby jak najdłużej nie było śniegu :modla: Cześć Ula :multi:[/QUOTE] I ja się do Karoli przyłączę, śnieg jest absolutnie zbędny. Cześć Ula :p Quote
Borówka16 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Connected']haha widzię że my z Jolą się dogadamy , też chce już śnieg - najlepiej po kolana :cool3: :multi: No to my zamawiamyyy górę śnieguuu , co ? :eviltong: :lol:[/QUOTE] I ja się z Tobą Werciu i z Jolką dogadam :) Chce śniegu i to jak najszybciej !!! :) :D Cze Ula :p Quote
Recommended Posts