Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wczoraj słyszałam wypowiedż człowieka który przewidział te wszystkie anomalie pogodowe i mówił że wcale nie będzie to taka straszna zima. Mróż owszem i będzie po 30 st ale dwa trzy dni a nie tygodniami jak poprzedniej zimy. Ostatnie mrozy ponoć do połowy marca i święta mają byc ciepłe. Matkoooooo Boże Narodzenie ciepłeeeee!!!! buuuuu
miłego dnia wszystkim
u nas słonecznie tylko duży wiatr

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']wczoraj słyszałam wypowiedż człowieka który przewidział te wszystkie anomalie pogodowe i mówił że wcale nie będzie to taka straszna zima. Mróż owszem i będzie po 30 st ale dwa trzy dni a nie tygodniami jak poprzedniej zimy. Ostatnie mrozy ponoć do połowy marca i święta mają byc ciepłe. Matkoooooo Boże Narodzenie ciepłeeeee!!!! buuuuu
miłego dnia wszystkim
u nas słonecznie tylko duży wiatr[/QUOTE]
Można zgłupieć od tych prognoz, miała być zima od połowy listopada, teraz ma być ciepło:razz:
ciepłe święta są nie do przyjęcia:shake:
Ty masz chociaż większą szansę na trochę śniegu

u nas pochmurno i paskudnie

Posted

Lepiej nie słuchać tych ich prognoz, bo za pewne i tak inaczej będzie:eviltong:
A Boże Narodzenie to już od kilku lat jest ciepłe i bez śniegu.. :mad:

Cóż Mejsi chciał spróbować innego żarełka :evil_lol::evil_lol:
Witam się :lol:

Posted

Pogoda jak nie listopadowa,ale i dobrze..w zeszłym roku czy jeszcze wstecz to już śnieg leżał....u mnie już dzieciaki nie mogą się go doczekać..a ja????obojętne mi to,wolę słoneczko i lato choć zima ma swój urok ale tylko na Boże narodzenie bo póżniej to już nie

Posted

Dla mnie to najważniejsze żeby na święta choć trochę śnieg popadał, bo bez tego nie ma tej atmosfery... A tak to może go nie być. Najlepiej niech od razu po nowym roku wiosna przyjdzie :p :razz:

Posted

[quote name='jot11']A ja już chcę śnieg.Duuuużo śniegu :multi: Zima jest najlepsza,zresztą jesień też uwielbiam.:multi:

[/QUOTE]
haha widzię że my z Jolą się dogadamy , też chce już śnieg - najlepiej po kolana :cool3: :multi:
No to my zamawiamyyy górę śnieguuu , co ? :eviltong: :lol:

Posted

no zaraz zaraz nie rozpędzać się tak z tą górą sniegu
a do odśnieżania też chętne , co??!!!
Mejsi uwielbia śnieg, jak wraca do domu to pierwszy krok pod ciepły prysznic bo z kulkami śniegu waży drugie tyle

Posted

[quote name='Karolina.']O nie nie nie nie nie!!!

Śniegu nie lubimy, śniegu nie chcemy, śniegu precz!!! :mad:
Żeby jak najdłużej nie było śniegu :modla:

Cześć Ula :multi:[/QUOTE]
I ja się do Karoli przyłączę, śnieg jest absolutnie zbędny.

Cześć Ula :p

Posted

[quote name='Connected']haha widzię że my z Jolą się dogadamy , też chce już śnieg - najlepiej po kolana :cool3: :multi:
No to my zamawiamyyy górę śnieguuu , co ? :eviltong: :lol:[/QUOTE]
I ja się z Tobą Werciu i z Jolką dogadam :)
Chce śniegu i to jak najszybciej !!! :) :D
Cze Ula :p