dysia-u Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Cześć wszystkim Ewuś -śmiech to zdrowie Kleo taka kula jest gumowa i po podłodze wcale jej nie słychać , a Mejsi obraca nia zawzięcie bo dziś plasterek kabanoska w środku - tak na pokuszenie U nas taaak wieje że aż z altanki zerwało kilka listewek. Halny !!! Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Jak gumowa to inna sprawa, może jakoś bardziej by im podeszła. Ta z Pedigree była masakryczna, z takiego twardego, sztywnego plastiku :roll: A taką gumową to chyba poszukam i im kupię, tak dla ciekawości :p Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No Ula bo zapodawali ze bedzie bardzo wialo... a Ty pewnie patrzysz na ostatni odcinek TzG a komu kibicujesz?:) Quote
dysia-u Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 oglądałam i ... mimo że nagroda należała się Nataszy cieszę się że wygrała Mucha. Pokazała wszystkim nam że MOŻŃA !!! nie umiała nic tańczyć a wygrała.Jej emocje chyba tak zachwyciły widzów , natomiast Natasza , no cóż szkoda bo to profesjonalistka ale ona i tak nie umiała by sie tak cieszyć jak Mucha Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Dla mnie Natasza jest sztuczna,wlasnie ona by to zrobila z elegancja... zadnych skokow ....nie przepadam za nia choc mi nic nie zrobila heh a Muszce sie nalezalo bo to beztalencie bylo ponoc ..ja tam w sumie moze 3 odcinki tego widzialam....ale wolalam zeby ona to wygrala:) Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='dysia-u']oglądałam i ... mimo że nagroda należała się Nataszy cieszę się że wygrała Mucha. Pokazała wszystkim nam że MOŻŃA !!! nie umiała nic tańczyć a wygrała.Jej emocje chyba tak zachwyciły widzów , natomiast Natasza , no cóż szkoda bo to profesjonalistka ale ona i tak nie umiała by sie tak cieszyć jak Mucha[/QUOTE] Też oglądałam:D I trzymałam kciku za Muchę, Urbańska potrafiła tańczyć bo już nie w jednym programie pokazała, że jest dobra w tym co robi. A Anna M cieszyła się szczerze;) Pozdrawiamy:D Quote
iwa63 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja też kibicowałam Muszce bo Urbańska mi coś nie leży Pozdrowionka ślemy dla Mejsuni, coś was dawno u nas nie było,więc zapraszam Quote
Yoko2009 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hej hej mamy już fotki i zapraszamy:) My też z Yokulą kibicowałyśmy Muszcze:) Quote
Karolina. Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witamy wieczornie ;) Oglądałam może ze dwa czy trzy odcinki, ale też kibicowałam Ani M. Natasza (jak dla mnie) jest zarozumiała, i przede wszystkim nie potrafi przegrywać :shake: Pokazała to w 'Jak oni śpiewają', gdzie też zajęła drugie miejsce. Po ogłoszeniu wyników zrobiła taką minę, widać że się wnerwiła, że to nie ona wygrała główną nagrodę. W TzG zrobiła dokładnie to samo, popłakała się i widać że była mocno wnerwiona. No i nie podobało mi się to, że ona już wcześniej miała do czynienia z tańcem :cool1: Więc nie dziwne że lepiej technicznie tańczyła od Muchy. Quote
Princess_York Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 hej wam :) , my całą rodziną na Muchę ;P , bo Natasza właśnie robiła takie miny i mi też sie tak wydaje ze jest taka przemądzała i taka ą ę hihi. No i Ona jest tańcerką. A mucha nic takiego nie robiła bo była naturalna ;). Pozdrawiamy. Quote
Yoko2009 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cześć Ula:) słyszałam w radio, że w Twoich okolicach strasznie wieje. Mam nadzieje, ze Wy sie wiatrowi nie dacie i wpadniecie nasze fotki pooglądać:) Pozdrawiamy cieplutko i o dziwo ze słoneczkiem w tle:):) Quote
Doti1986 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Cześć dziewczyny może jakieś nowe fotki Mejsulki by się znalazły?:) Quote
dysia-u Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 zobaczcie co znalazłam na You Toube. Ktoś słyszał jak Ireneusz Krosny śpiewa? ja nawet nigdy nie słyszałam żeby mówił [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Czasem gdy jestem całkiem sam I nikt nie słyszy mego głosu Śpiewam do czterech pustych ścian Choć nawet nie wiem czy glos mam Lecz gdym już to milczenie przerwał Skoro zasiadłem dzisiaj tu Niech song ten będzie jak odezwa[/FONT][/COLOR] 09:13:37 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Wszak oszczędzałem dotąd słów Już czas mniej pić mniej obgadywać Czas szczęściem bliźnich cieszyć się Niech ocieplony klimat wpływa Na ocieplenie naszych serc Szopen, Kopernik czy Skłodowska Długo wymieniać mógłbym ich[/FONT][/COLOR] 09:13:56 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]To przecież krew jest wszystko Polska Więc przestań głowę w piasek kryć A przed Polkami chylę czoła Że potraficie rade dać Mąż, dzieci, dom i praca, szkoła W tym świecie cud może dać Gdy forsą, kłamstwem świat urzeka Widzicie zawsze jasno cel Wychować dziecko na człowieka Mieć w nosie gości z Bravo Girl Mężczyźni twardzi wam tłumaczę Niemęskim sprawom mówcie won[/FONT][/COLOR] 09:14:17 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]I nie cofajcie się jak[IMG]file:///C:/Program%20Files/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/pytajnik.gif[/IMG]?. gracze Lecz przytulajcie się do żon A wtedy kraj nasz pełen dzieci Szczęśliwych ojców, pięknych mam Zobaczy jak mu przyszłość świeci Bo tylko z dziećmi przyszłość masz Na koniec co jest w życiu ważne Forsa, kariera, zmartwień brak Ktoś kiedyś mówił to poważnie Tam serce Twoje gdzie Twój skarb[/FONT][/COLOR] Quote
dysia-u Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 cieszę się że jesteśmy zgodne co do wyników TzG. Szkoda Nataszy , ale cos mi sie wydaje że mimo swoich talentów jakos nie może zaskarbić soobie przychylności publiczności Asiu , to że wieje to mało powiedziane u nas p... hihih Musze wpaść do iwa bo faktycznie dawno tam nie byłam, jakoś wogóle przez te zmiany to ciężko mi się poruszać po dg. Zanim gdzieś uda mi się coś napisać to mnie wywala Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ula ja tego pana wogle nie znam...a kto to? Quote
dysia-u Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 słynny mim , w kabaretach można go zobaczyć , nigdy nic nie mówił , myslałam że on tak naprawde nie umie mówić Quote
megi82 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 dzien doberek wpadłam na przegląd a tu foteczki ni ma ;-( ale mam nadzieję,że jutro będzie ;D Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='dysia-u']słynny mim , w kabaretach można go zobaczyć , nigdy nic nie mówił , myslałam że on tak naprawde nie umie mówić[/QUOTE] aaa ten... to go znam z tv, no co Ty to tylko taki program kabaretu ale on mowic mowi...:) Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 A mnie to zawsze te jego miny osłabiają :lol: Quote
Marzena* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='iwa63']Ja też kibicowałam Muszce bo Urbańska mi coś nie leży Pozdrowionka ślemy dla Mejsuni, coś was dawno u nas nie było,więc zapraszam[/QUOTE] A ja sama nie wiedziałam już za kim jestem :( Jak dla mnie to obie mogły wygrać ;) Ale fakt radość Muchy była powalająca :) Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Natasza nawet wczoraj juz do studia Dzien dobry Tvn nie przyjechala ponoc jej dziecko zachorowalo..albo i nie mogla sie pogodzic z przegraną.. Hej Ula:) Quote
dysia-u Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 hej dziewczynki u nas pogoda cud!!!! fotki pstrykałam ale bateria w aparcie kaput. Jak sie naładuje i dg mnie nie wywali to coś wstawie Quote
dysia-u Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 chciałam wam pokazać miejsca naszych częstych spacerów. Jak tylko pogoda dopisuje włóczymy sie polami , łąkami i... dusza się raduje widząc tyle piękna wokoło [URL="http://img260.imageshack.us/i/img8637.jpg/"][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/5044/img8637.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img405.imageshack.us/i/img8638n.jpg/"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2807/img8638n.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img138.imageshack.us/i/img8649.jpg/"][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5113/img8649.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts