Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim
Ewuś -śmiech to zdrowie
Kleo taka kula jest gumowa i po podłodze wcale jej nie słychać , a Mejsi obraca nia zawzięcie bo dziś plasterek kabanoska w środku - tak na pokuszenie
U nas taaak wieje że aż z altanki zerwało kilka listewek. Halny !!!

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak gumowa to inna sprawa, może jakoś bardziej by im podeszła. Ta z Pedigree była masakryczna, z takiego twardego, sztywnego plastiku :roll: A taką gumową to chyba poszukam i im kupię, tak dla ciekawości :p

Posted

oglądałam i ... mimo że nagroda należała się Nataszy cieszę się że wygrała Mucha. Pokazała wszystkim nam że MOŻŃA !!! nie umiała nic tańczyć a wygrała.Jej emocje chyba tak zachwyciły widzów , natomiast Natasza , no cóż szkoda bo to profesjonalistka ale ona i tak nie umiała by sie tak cieszyć jak Mucha

Posted

Dla mnie Natasza jest sztuczna,wlasnie ona by to zrobila z elegancja... zadnych skokow ....nie przepadam za nia choc mi nic nie zrobila heh
a Muszce sie nalezalo bo to beztalencie bylo ponoc ..ja tam w sumie moze 3 odcinki tego widzialam....ale wolalam zeby ona to wygrala:)

Posted

[quote name='dysia-u']oglądałam i ... mimo że nagroda należała się Nataszy cieszę się że wygrała Mucha. Pokazała wszystkim nam że MOŻŃA !!! nie umiała nic tańczyć a wygrała.Jej emocje chyba tak zachwyciły widzów , natomiast Natasza , no cóż szkoda bo to profesjonalistka ale ona i tak nie umiała by sie tak cieszyć jak Mucha[/QUOTE]

Też oglądałam:D I trzymałam kciku za Muchę, Urbańska potrafiła tańczyć bo już nie w jednym programie pokazała, że jest dobra w tym co robi. A Anna M cieszyła się szczerze;)

Pozdrawiamy:D

Posted

Witamy wieczornie ;)
Oglądałam może ze dwa czy trzy odcinki, ale też kibicowałam Ani M.
Natasza (jak dla mnie) jest zarozumiała, i przede wszystkim nie potrafi przegrywać :shake: Pokazała to w 'Jak oni śpiewają', gdzie też zajęła drugie miejsce. Po ogłoszeniu wyników zrobiła taką minę, widać że się wnerwiła, że to nie ona wygrała główną nagrodę. W TzG zrobiła dokładnie to samo, popłakała się i widać że była mocno wnerwiona. No i nie podobało mi się to, że ona już wcześniej miała do czynienia z tańcem :cool1: Więc nie dziwne że lepiej technicznie tańczyła od Muchy.

Posted

hej wam :) ,
my całą rodziną na Muchę ;P , bo Natasza właśnie robiła takie miny i mi też sie tak wydaje ze jest taka przemądzała i taka ą ę hihi.
No i Ona jest tańcerką.
A mucha nic takiego nie robiła bo była naturalna ;).
Pozdrawiamy.

Posted

Cześć Ula:) słyszałam w radio, że w Twoich okolicach strasznie wieje. Mam nadzieje, ze Wy sie wiatrowi nie dacie i wpadniecie nasze fotki pooglądać:)
Pozdrawiamy cieplutko i o dziwo ze słoneczkiem w tle:):)

Posted

zobaczcie co znalazłam na You Toube. Ktoś słyszał jak Ireneusz Krosny śpiewa? ja nawet nigdy nie słyszałam żeby mówił
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Czasem gdy jestem całkiem sam
I nikt nie słyszy mego głosu
Śpiewam do czterech pustych ścian
Choć nawet nie wiem czy glos mam
Lecz gdym już to milczenie przerwał
Skoro zasiadłem dzisiaj tu
Niech song ten będzie jak odezwa[/FONT][/COLOR]

09:13:37
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]Wszak oszczędzałem dotąd słów
Już czas mniej pić mniej obgadywać
Czas szczęściem bliźnich cieszyć się
Niech ocieplony klimat wpływa
Na ocieplenie naszych serc
Szopen, Kopernik czy Skłodowska
Długo wymieniać mógłbym ich[/FONT][/COLOR]

09:13:56
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]To przecież krew jest wszystko Polska
Więc przestań głowę w piasek kryć
A przed Polkami chylę czoła
Że potraficie rade dać
Mąż, dzieci, dom i praca, szkoła
W tym świecie cud może dać
Gdy forsą, kłamstwem świat urzeka
Widzicie zawsze jasno cel
Wychować dziecko na człowieka
Mieć w nosie gości z Bravo Girl
Mężczyźni twardzi wam tłumaczę
Niemęskim sprawom mówcie won[/FONT][/COLOR]

09:14:17
[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]I nie cofajcie się jak[IMG]file:///C:/Program%20Files/Nowe%20Gadu-Gadu/emots/pytajnik.gif[/IMG]?. gracze
Lecz przytulajcie się do żon
A wtedy kraj nasz pełen dzieci
Szczęśliwych ojców, pięknych mam
Zobaczy jak mu przyszłość świeci
Bo tylko z dziećmi przyszłość masz
Na koniec co jest w życiu ważne
Forsa, kariera, zmartwień brak
Ktoś kiedyś mówił to poważnie
Tam serce Twoje gdzie Twój skarb[/FONT][/COLOR]

Posted

cieszę się że jesteśmy zgodne co do wyników TzG. Szkoda Nataszy , ale cos mi sie wydaje że mimo swoich talentów jakos nie może zaskarbić soobie przychylności publiczności
Asiu , to że wieje to mało powiedziane u nas p... hihih
Musze wpaść do iwa bo faktycznie dawno tam nie byłam, jakoś wogóle przez te zmiany to ciężko mi się poruszać po dg. Zanim gdzieś uda mi się coś napisać to mnie wywala

Posted

[quote name='dysia-u']słynny mim , w kabaretach można go zobaczyć , nigdy nic nie mówił , myslałam że on tak naprawde nie umie mówić[/QUOTE]

aaa ten... to go znam z tv, no co Ty to tylko taki program kabaretu ale on mowic mowi...:)

Posted

[quote name='iwa63']Ja też kibicowałam Muszce bo Urbańska mi coś nie leży
Pozdrowionka ślemy dla Mejsuni, coś was dawno u nas nie było,więc zapraszam[/QUOTE]

A ja sama nie wiedziałam już za kim jestem :( Jak dla mnie to obie mogły wygrać ;) Ale fakt radość Muchy była powalająca :)

Posted

chciałam wam pokazać miejsca naszych częstych spacerów. Jak tylko pogoda dopisuje włóczymy sie polami , łąkami i... dusza się raduje widząc tyle piękna wokoło
[URL="http://img260.imageshack.us/i/img8637.jpg/"][IMG]http://img260.imageshack.us/img260/5044/img8637.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img405.imageshack.us/i/img8638n.jpg/"][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/2807/img8638n.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img138.imageshack.us/i/img8649.jpg/"][IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5113/img8649.jpg[/IMG][/URL]