maciaszek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To co, robić to allegro? Tylko co w nim napisać? Że sunia jest w ciąży? Kto będzie chciał sukę, która zaraz urodzi...:shake: Quote
pixie Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 maciaszek napisał(a):To co, robić to allegro? Tylko co w nim napisać? Że sunia jest w ciąży? Kto będzie chciał sukę, która zaraz urodzi...:shake: sluchajcie ale pies dopiero co znaleziony, nie wiem czy mozna tak od razu ja dawac "na pozarcie" moze wyszla babcia na spacer poszla do sklepu zagadala sie z sasiadka a w miedzyczasie ktos np ja odwiazal i poszla sobie w swiat..bo wolnosc poczula? ponawiam pytanie Formica czy ona nie ma czipa? czy schroniska zawiadomione? ogloszenia raczej o znalezieniu, niz szukaniu domu no i przede wszystkim wizyta u weterynarza niech okresli co z ta ciaza chyba bym z allegro kilka dni poczekala na Paluchu np obowiazuje 14 dniowa kwarantanna...hmmmm Quote
maciaszek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 pixie napisał(a):chyba bym z allegro kilka dni poczekalaAle ja się wcale nie upieram, żeby robić allegro. Zapytałam tylko "dla porządku", bo obiecałam wcześniej, że w razie czego zrobię. Quote
Klementynkaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 najświeższe wiadomości: suka nie jest w ciąży, to diagnoza weterynarza, który obmacał i zrobił USG, aż dziw bo ona taka grubiutka jak czort :-o ale to akurat dobra wiadomość! druga jest taka, że panna od czasu do czasu sobie lubi burknąć na inne psy i na ludzi, troszkę pewniej się poczuła i pokazuje swoją prawdziwą naturę - czyli trzeba mieć na uwadze, ze może chcieć rządzić. myślę, ze nie ma co zwlekac z ogłoszeniami, schrony poinformowane, nikt nie pyta, nikt sie nie upomina... Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 To poproszę o wszelkie info o suni, wszystko, co o niej wiadomo. I namiary do ogłoszeń. Aha, czy mogę napisać, że sunia przed wydaniem zostanie wysterylizowana? Żeby odsiać debili pseudohodowców... Quote
Klementynkaa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 dzis ustalę jakie informacje zamieścić w allegro maciaszku i napiszę. u suni wszystko ok, tylko nadzieje na odnalezienie właściciela maleją... :shake: Quote
Tengusia Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 pilne sunia, szczeniak 5 miesiecy do jutro musi znalezc sie DT albo DS inaczej mala jutro pojedzie do schronu, BLAGAM WAS O POMOC !!! [Jaworzno] Tylko jeden dzień dzieli ją od schroniska !!!! czy ktoś ją uratuje ??? Quote
Klementynkaa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 suczka wczoraj znalazła dom, nie znam szczegółów ale chyba Olivia wszystkiego dopilnowała :) Quote
Recommended Posts