Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
To co, robić to allegro?
Tylko co w nim napisać? Że sunia jest w ciąży? Kto będzie chciał sukę, która zaraz urodzi...:shake:

sluchajcie ale pies dopiero co znaleziony, nie wiem czy mozna tak od razu ja dawac "na pozarcie"
moze wyszla babcia na spacer poszla do sklepu zagadala sie z sasiadka a w miedzyczasie ktos np ja odwiazal i poszla sobie w swiat..bo wolnosc poczula?

ponawiam pytanie Formica czy ona nie ma czipa? czy schroniska zawiadomione?

ogloszenia raczej o znalezieniu, niz szukaniu domu no i przede wszystkim wizyta u weterynarza niech okresli co z ta ciaza

chyba bym z allegro kilka dni poczekala
na Paluchu np obowiazuje 14 dniowa kwarantanna...hmmmm

Posted

pixie napisał(a):
chyba bym z allegro kilka dni poczekala
Ale ja się wcale nie upieram, żeby robić allegro. Zapytałam tylko "dla porządku", bo obiecałam wcześniej, że w razie czego zrobię.

Posted

najświeższe wiadomości:

suka nie jest w ciąży, to diagnoza weterynarza, który obmacał i zrobił USG, aż dziw bo ona taka grubiutka jak czort :-o ale to akurat dobra wiadomość!

druga jest taka, że panna od czasu do czasu sobie lubi burknąć na inne psy i na ludzi, troszkę pewniej się poczuła i pokazuje swoją prawdziwą naturę - czyli trzeba mieć na uwadze, ze może chcieć rządzić.

myślę, ze nie ma co zwlekac z ogłoszeniami, schrony poinformowane, nikt nie pyta, nikt sie nie upomina...

Posted

To poproszę o wszelkie info o suni, wszystko, co o niej wiadomo. I namiary do ogłoszeń.

Aha, czy mogę napisać, że sunia przed wydaniem zostanie wysterylizowana? Żeby odsiać debili pseudohodowców...