belgunia Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 Mam pytanko, rozumiem że pieski niestartujące też mogą przyjechać? Bo ja nie mam gdzie jaszczura zostawić, a on rozrywkowy chłopak to by się przejechał :D Oczywiście! takie zawody służą także integracji i socjalizacji i ..... itp hehe bardzo ważnym sprawom. Tylko proszę by nie biegały same po ringu podczas zawodów :) Hajda na Maszewo! :wink: Pozdrawiam Dorota Quote
blaira Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Hej, jezeli nic sie nie zmieni to ja tez jade (nasteona czesc cavano, nowa czesc hehe) i zalezec to oczywiscie bedzie tez od transportu Quote
belgunia Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 No to pięknie!:) Pozdrawiam Dorota Quote
Magda i Saga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Oj, pobiegało by się :cry: Byle do wiosny :-? Quote
CHI Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A nas raczej nie będzie :cry: Napaliłyśmy się po ostatnim seminarium, ale ja mam firmowa imprezę z której nie bardzo mam się jak wykręcić... Quote
niuka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Chi o.. szkoda... ale spokojnie, gdyby nie wyszlo, to IAL bedzie jeszcze w tym roku w pazdzierniku w wawie w laskach :) Magda trzecia dziewczyna, ktora dopingowala na zawodach juz biegac nie pozwala? byle do wiosny w takim razie!! :))) juz niedlugo! Tamer no wyszlo ze sliniaczek jest bardzo dobrym pomyslem na kolo :) palisadki oficjalnie nie bylo, ale nieoficjalnie byla ;) tak samo jak hustawka ;) acha a kola w klasie A0 nie ma :) po zawodach znowu zaczynamy ostre treningi :evilbat: pozdr i do zobaczenia na zawodach :-) Quote
Anulka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ej niuka serio mówisz? Ten IAL u nas w październiku to tylko plan awaryjny czy jakieś oddzielne zawody? Koła na szczęście nie ma na A0 ale jest za to palisada. :wink: Ale poradzimy sobie, nasze psiaczki bardzo lubią takie rzeczy jak palisada, kładka a nie np. jakiś tam tunel :lol: Quote
niuka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Anulka no przeciez IALe w roku sa 4. teraz w maszewie jest III IAL, a w laskach ma byc IV JAKIES TAM tunele?? :lol: pozdr Quote
Anulka Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Aha, nie wiedziałam że są aż 4. Człowiek uczy się przez całe życie i tak głupi umiera 8) Te tunele jak są w pobliżu pewnych przeszkód to bywają kłopotliwe. Zawsze jest z nimi jakiś problem bo jak stoją koło palisady czy kładki to psiaki zamiast pakować się elegancko w tunel to włażą na kładkę czy palisadę. :evilbat: To taka dezorientująca przeszkoda. :confused: Quote
Magda i Saga Posted September 7, 2004 Posted September 7, 2004 Niuka! Mała troche sie rozpycha, ale reprezentacja rodziny na zawodach będzie. Spoko. Degradujemy Sagę do zerówek i wystawiamy nowego zawodnika. Jeszcze go nie znasz, duzy jest :D ...ale młody! Prawdę mówiąc, to wszyscy się pchają do startowania, ale psów mamy za mało :D Ja debiutuję w obsłudze toru. Quote
belgunia Posted September 7, 2004 Author Posted September 7, 2004 Oj u Ciebie to niedługo Magda będzie straszny problem z brakiem psów:) Ale to dobrze, będziecie mieli współzawodnictwo większe. Szykuj rękę na stoper! :D :D Pozdrawiam serdecznie Dorota Quote
Magda i Saga Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Kupi się coś hurtem, albo wyhoduje 8) Quote
saJo Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 A my chyba znowu nie dojedziemy bo mamy problem z transportem! Quote
belgunia Posted September 8, 2004 Author Posted September 8, 2004 No jeśli możesz to przyjedź w piątek do mnie do Wlocławka i razem sobie pojedziemy do Maszewa w sobotę raniutko, Jaki problem! Co za problem! ????? Pozdrawiam Dorota :) Quote
niuka Posted September 8, 2004 Posted September 8, 2004 Anulka no tak wlasnie to jest, swiete slowa z ta glupota Magda no ja mysle ze bedzie! nie wyobrazam sobie by Was nie bylo! :) wystawiacie mlodego? no nie.. jakich ja wielkich i doswiadczonych konkurentow bede miala! :) ciesze sie bardzo! coz za problem z psami? ;) jedzie sie, bierze sie od razu hurtem 5 psow i na tor! wszyscy szczesliwi beda! :D serdecznie pozdrawiam Quote
saJo Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 belgunia Ale ja nie mialam na mysli tylko mnie i ksieciunia.Bo nas bedzie troche wiecej.Dokladnie 3 lub 4 psy i tyle samo osob,wiec chyba nie jest to dobry pomysl. Quote
saJo Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 belgunia Ale ja nie mialam na mysli tylko mnie i ksieciunia.Bo nas bedzie troche wiecej.Dokladnie 3 lub 4 psy i tyle samo osob,wiec chyba nie jest to dobry pomysl. Quote
tamer Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 (...)JAKIES TAM tunele?? :lol: (...) Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :( Ale damy radę :) O ile Magda w ogóle nas zgłosi do Maszewa... Quote
Robull Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :( Weż pod uwagę, że nigdy wcześniej nie robiliście tego w takich ciemnościach :vamp: Quote
tamer Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :( Weż pod uwagę, że nigdy wcześniej nie robiliście tego w takich ciemnościach :vamp:Tak, ja wiem że warunki były dość ekstremalne 0X i zresztą nie tylko Draka miała wątpliwości co do tych tuneli :D Ale też na seminarium coś jej nie pasowało i nie wchodziła do tunelu tak chętnie jak kiedyś. Może to po prostu efekt wakacyjnego leniuchowania ;-) Zobaczymy, jakby co to będziemy trenować do upadłego, aż Draka nie będzie wbiegała do tunelu z śpiewem na ustach :lol: Quote
Anulka Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 Tamer trzymajmy się oficjalnej wersji że z tunelem było coś nie tak, że światło źle padało czyniąc tą przeszkodę nadzwyczaj przerażającą :evilbat: A my zapomnieliśmy wyposazyć psiaki w noktowizory i dlatego tak wyszło ot co :wink: Bo jak tu się w takich ciemnościach połapać bez odpowiedniego sprzętu :niewiem: Quote
tamer Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Ależ w Maszewie było cudownie! Wszystko dopięte na ostatni guzik i do tego przemiła atmosfera. To były nasze pierwsze zawody i na pewno będziemy je mile wspominać do końca życia 8) To co? Rozumiem że za rok powtórka? :D Quote
PATIszon Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Za jaki rok???!!! Kto by tak dlugo wytrzymal???!!! Przeciez w pazdzierniku sa zawody w Laskach :lol: Dobrze mowie? :hmmmm: Quote
tamer Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Za jaki rok???!!! Kto by tak dlugo wytrzymal???!!!Przeciez w pazdzierniku sa zawody w Laskach :lol: Dobrze mowie? :hmmmm: No raczej że są w Laskach. 8) Ja tylko wyraziłam nadzieję iż za rok znowu spotkamy się w Maszewie :D Quote
Recommended Posts