Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko, rozumiem że pieski niestartujące też mogą przyjechać? Bo ja nie mam gdzie jaszczura zostawić, a on rozrywkowy chłopak to by się przejechał :D

Oczywiście! takie zawody służą także integracji i socjalizacji i ..... itp hehe bardzo ważnym sprawom.

Tylko proszę by nie biegały same po ringu podczas zawodów :)

Hajda na Maszewo!

:wink:

Pozdrawiam

Dorota

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nas raczej nie będzie :cry:

Napaliłyśmy się po ostatnim seminarium, ale ja mam firmowa imprezę z której nie bardzo mam się jak wykręcić...

Posted

Chi

o.. szkoda...

ale spokojnie, gdyby nie wyszlo, to IAL bedzie jeszcze w tym roku w pazdzierniku w wawie w laskach :)

Magda

trzecia dziewczyna, ktora dopingowala na zawodach juz biegac nie pozwala? byle do wiosny w takim razie!! :))) juz niedlugo!

Tamer

no wyszlo ze sliniaczek jest bardzo dobrym pomyslem na kolo :)

palisadki oficjalnie nie bylo, ale nieoficjalnie byla ;) tak samo jak hustawka ;)

acha a kola w klasie A0 nie ma :)

po zawodach znowu zaczynamy ostre treningi :evilbat:

pozdr

i do zobaczenia na zawodach :-)

Posted

Ej niuka serio mówisz? Ten IAL u nas w październiku to tylko plan awaryjny czy jakieś oddzielne zawody? Koła na szczęście nie ma na A0 ale jest za to palisada. :wink: Ale poradzimy sobie, nasze psiaczki bardzo lubią takie rzeczy jak palisada, kładka a nie np. jakiś tam tunel :lol:

Posted

Aha, nie wiedziałam że są aż 4. Człowiek uczy się przez całe życie i tak głupi umiera 8)

Te tunele jak są w pobliżu pewnych przeszkód to bywają kłopotliwe.

Zawsze jest z nimi jakiś problem bo jak stoją koło palisady czy kładki to psiaki zamiast pakować się elegancko w tunel to włażą na kładkę czy palisadę. :evilbat:

To taka dezorientująca przeszkoda. :confused:

Posted

Niuka!

Mała troche sie rozpycha, ale reprezentacja rodziny na zawodach będzie. Spoko. Degradujemy Sagę do zerówek i wystawiamy nowego zawodnika. Jeszcze go nie znasz, duzy jest :D ...ale młody! Prawdę mówiąc, to wszyscy się pchają do startowania, ale psów mamy za mało :D Ja debiutuję w obsłudze toru.

Posted

Oj u Ciebie to niedługo Magda będzie straszny problem z brakiem psów:)

Ale to dobrze, będziecie mieli współzawodnictwo większe.

Szykuj rękę na stoper! :D :D

Pozdrawiam serdecznie

Dorota

Posted

No jeśli możesz to przyjedź w piątek do mnie do Wlocławka i razem sobie pojedziemy do Maszewa w sobotę raniutko, Jaki problem! Co za problem!

?????

Pozdrawiam

Dorota

:)

Posted

Anulka

no tak wlasnie to jest, swiete slowa z ta glupota

Magda

no ja mysle ze bedzie! nie wyobrazam sobie by Was nie bylo! :)

wystawiacie mlodego? no nie.. jakich ja wielkich i doswiadczonych konkurentow bede miala! :) ciesze sie bardzo!

coz za problem z psami? ;) jedzie sie, bierze sie od razu hurtem 5 psow i na tor! wszyscy szczesliwi beda! :D

serdecznie pozdrawiam

Posted

belgunia

Ale ja nie mialam na mysli tylko mnie i ksieciunia.Bo nas bedzie troche wiecej.Dokladnie 3 lub 4 psy i tyle samo osob,wiec chyba nie jest to dobry pomysl.

Posted

belgunia

Ale ja nie mialam na mysli tylko mnie i ksieciunia.Bo nas bedzie troche wiecej.Dokladnie 3 lub 4 psy i tyle samo osob,wiec chyba nie jest to dobry pomysl.

Posted
(...)

JAKIES TAM tunele?? :lol:

(...)

Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :( Ale damy radę :) O ile Magda w ogóle nas zgłosi do Maszewa...

Posted
Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :(
Weż pod uwagę, że nigdy wcześniej nie robiliście tego w takich ciemnościach :vamp:
Posted
Oj Niuka, lepiej nic nie mów o tunelach... Przecież we wtorek w Ożarowie Draka do tunelu wlazła mi tylko raz i to do prostego!!! :( To jakaś masakra, kryzys tunelowy... A nigdy takich problemów nie było... :(
Weż pod uwagę, że nigdy wcześniej nie robiliście tego w takich ciemnościach :vamp:

Tak, ja wiem że warunki były dość ekstremalne 0X i zresztą nie tylko Draka miała wątpliwości co do tych tuneli :D Ale też na seminarium coś jej nie pasowało i nie wchodziła do tunelu tak chętnie jak kiedyś. Może to po prostu efekt wakacyjnego leniuchowania ;-) Zobaczymy, jakby co to będziemy trenować do upadłego, aż Draka nie będzie wbiegała do tunelu z śpiewem na ustach :lol:

Posted

Tamer trzymajmy się oficjalnej wersji że z tunelem było coś nie tak, że światło źle padało czyniąc tą przeszkodę nadzwyczaj przerażającą :evilbat: A my zapomnieliśmy wyposazyć psiaki w noktowizory i dlatego tak wyszło ot co :wink: Bo jak tu się w takich ciemnościach połapać bez odpowiedniego sprzętu :niewiem:

• 2 weeks later...
Posted

Ależ w Maszewie było cudownie! Wszystko dopięte na ostatni guzik i do tego przemiła atmosfera. To były nasze pierwsze zawody i na pewno będziemy je mile wspominać do końca życia 8) To co? Rozumiem że za rok powtórka? :D

Posted
Za jaki rok???!!! Kto by tak dlugo wytrzymal???!!!

Przeciez w pazdzierniku sa zawody w Laskach :lol: Dobrze mowie? :hmmmm:

No raczej że są w Laskach. 8) Ja tylko wyraziłam nadzieję iż za rok znowu spotkamy się w Maszewie :D