Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To moze jednak kot? (nie chce co by mnie sasiedzi zlinczowali)

Ale czy uda mi sie kota zaprzyjaznic z Fiona? :cool3:

A w schorniskach (no bo to przeciez jasne, ze jak zwierzak to tylko i wylacznie z odzysku, czyt. ze schronu lub czegos w tym stylu) sa malutkie kociaki? Bo chyba do kociaka bedzie Fionke najlatwiej przyzwyczaic. A kociaka do Fionki.

Szczurow nie mialam, mialam za to krolika. Notorycznie odcinal nam antene od telewizora :mad: Kota tez mialam ale nic nie odcial. Zezarl tylko kg szynki, ktory mama zastawila na szafce :mad: Mimo ze w misce surowe lezalo :crazyeye:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę wierzysz, że szczurki są mniej kłopotliwe od kota? Słowo daję, mój kot nigdy nie odciął prądu w całym bloku... a jednej ze szczurzynek to się udało :diabloti:. Do dzisiaj się nikomu nie przyznałam :evil_lol:

Posted

Otoz to zdjecie dowodzi, ze Fiona sie wody boi :diabloti:

Widac to na nim bardzo wyraznie :evil_lol:

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/137/a42a7e584525839e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sporawa. Dlatego Fiona jest na smyczy, inaczej by się chlapala na jej srodku ;)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bo Fiona się wody boi. Wszystko się zgadza. Z jednym wyjątkiem: nie dotyczy to kaluz :diabloti: Do kaluz wchodzi. Poza tym boi się: wody w wannie, w rzece, jeziorku, strumyku. Ale kaluz już nie :evil_lol: Jeszcze troche i ja pływać naucze :diabloti:[/SIZE][/FONT]