aina155 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 To moze jednak kot? (nie chce co by mnie sasiedzi zlinczowali) Ale czy uda mi sie kota zaprzyjaznic z Fiona? :cool3: A w schorniskach (no bo to przeciez jasne, ze jak zwierzak to tylko i wylacznie z odzysku, czyt. ze schronu lub czegos w tym stylu) sa malutkie kociaki? Bo chyba do kociaka bedzie Fionke najlatwiej przyzwyczaic. A kociaka do Fionki. Szczurow nie mialam, mialam za to krolika. Notorycznie odcinal nam antene od telewizora :mad: Kota tez mialam ale nic nie odcial. Zezarl tylko kg szynki, ktory mama zastawila na szafce :mad: Mimo ze w misce surowe lezalo :crazyeye: Quote
bonsai_88 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Naprawdę wierzysz, że szczurki są mniej kłopotliwe od kota? Słowo daję, mój kot nigdy nie odciął prądu w całym bloku... a jednej ze szczurzynek to się udało :diabloti:. Do dzisiaj się nikomu nie przyznałam :evil_lol: Quote
aina155 Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 A mozer byc zdjecie sztuk jedna? Ale juz jutro wkleje- dzisiaj jestesm za bardzo zmeczona ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [QUOTE]A mozer byc zdjecie sztuk jedna?[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt: ..................................... :lmaa: [QUOTE]Ale juz jutro wkleje- dzisiaj jestesm za bardzo zmeczona ;-)[/QUOTE] No to czekam. Quote
taxelina Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja bym brala szczurki bo mialam i to sa przekochane zwierzaki :D Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Widział ktoś te obiecane zdjęcia? :hmmmm: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Humorek się poprawił po tym jak się promotor do Ciebie odezwał :evil_lol: Quote
aina155 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Otoz to zdjecie dowodzi, ze Fiona sie wody boi :diabloti: Widac to na nim bardzo wyraznie :evil_lol: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/137/a42a7e584525839e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Biedna Fiona :evil_lol: A to jakaś większa kałuża? Quote
aina155 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sporawa. Dlatego Fiona jest na smyczy, inaczej by się chlapala na jej srodku ;)[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Bo Fiona się wody boi. Wszystko się zgadza. Z jednym wyjątkiem: nie dotyczy to kaluz :diabloti: Do kaluz wchodzi. Poza tym boi się: wody w wannie, w rzece, jeziorku, strumyku. Ale kaluz już nie :evil_lol: Jeszcze troche i ja pływać naucze :diabloti:[/SIZE][/FONT] Quote
taxelina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='aina155']A przeciez juz dalam ;)[/quote] Ale to wczoraj bylo :P Quote
aina155 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 No tak, ale dzis to sie dopiero dzien zaczal :razz: Jeszcze zdaze jakimis was zasypac. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='deer_1987']A kiedy foty?[/quote] Dała jedną :mad: [quote name='aina155'] Jeszcze zdaze jakimis was zasypac.[/quote] Teraz wrzucisz pół? :diabloti: Quote
Darianna Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ćwiartkę to Ty możesz nam postawić :diabloti: Zdjęcia najlepiej całe i kilka :cool3: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [QUOTE] No tak, ale dzis to sie dopiero dzien zaczal :razz: Jeszcze zdaze jakimis was zasypac. [/QUOTE] Dzień się zaczął ... ale następny :eviltong: A zdjęć dalej nie ma :mad: Quote
aina155 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 ka juz skocncze wojowanie z praca i egzaminy to bede bardziej regularnie cykac zdjecia. Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Czyli za miesiąc? :mad: Teraz masz urlop to pstrykaj :eviltong: Quote
aina155 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dobra porobie, ale jak zdam egzamny, czyli w poniedzialek Quote
Recommended Posts