aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ale ja musze jechac zeby wlasnie z tych ksiazek skorzystac. Mialam jechac rano ale mi sie nie chcialo- w koncu jade po 12. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 A, faktycznie, jakaś nieprzytomna dzisiaj jestem :shake: Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Jeden plus teg- kupie mamie prezent na dzien matki. I kupie prezent Fionie- na urodziny (jutro skonczy rok- rok u nas w domu) Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='Ania!']To Fionka ma jutro święto :loveu:[/quote] Musze jej cos fajnego kupic. Tylko co?:hmmmm: A moze kolezanke? :knuje:Ale jakby co to za jakies dwa- tzy tyg. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale koleżanka to będzie chyba prezent dla Ciebie? :evil_lol: Fionka to raczej ucieszy się z jakiegoś smaczka albo piłeczki Quote
DorkaWD Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Pojechała, nie pojechała... oto jest pytanie :evil_lol: (po książki) Co tu wejdę to o adopcji psa czytam :lol: Gdybym była Fionką to zażyczyłabym sobie KOLEGĘ (bezjajecznika) :loveu: I co Aniu wymyśliłaś na prezent dla mamy? Ja dziś dostałam fresk od mojej córki :lol: Na głównej ścianie w dziennym pokoju narysowała mi coś na zielono, co prawdopodobnie jest laurką z okazji Dnia Matki. Może Aniu skorzystasz z tego pomysłu? Tylko czy Twoja mama lubi zielony kolor? :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='Ania!']Ale koleżanka to będzie chyba prezent dla Ciebie? :evil_lol: Fionka to raczej ucieszy się z jakiegoś smaczka albo piłeczki[/quote] Nie prawda, ja sie trzymam wersji ze dla Fiony :eviltong::evil_lol: Pileczki to sa pod wydzialke, piesek inaczej by je zjadl. Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 [quote name='DorkaWD']Pojechała, nie pojechała... oto jest pytanie :evil_lol: (po książki)[/quote] Pojechala. I juz wrocila :multi: [quote]Co tu wejdę to o adopcji psa czytam :lol: [/quote] No bo to jest tak: najpierw szukalam psa dla wujka (psa znalazlam, ale wujek go w koncu nie przygarnal, dluzsza historia dlaczego), obecnie jesli mi sie wszystko powiedzie to sama bede drugiego psa adoptowac, a za jakis czas moze mamusie pieseczkiem uszczesliwie. [quote]Gdybym była Fionką to zażyczyłabym sobie KOLEGĘ (bezjajecznika) :loveu:[/quote] Taka opcja tez isteniej, choc ma mniejsze szanse powodzenia. [quote]I co Aniu wymyśliłaś na prezent dla mamy? Ja dziś dostałam fresk od mojej córki :lol: Na głównej ścianie w dziennym pokoju narysowała mi coś na zielono, co prawdopodobnie jest laurką z okazji Dnia Matki. Może Aniu skorzystasz z tego pomysłu? Tylko czy Twoja mama lubi zielony kolor? :evil_lol:[/quote] Na zoltych scianach? Watpie :evil_lol: W kazdym razie cos na pewno wymysle Ale zobacz jakie masz tworcze dziecko. Nie doceniasz go. Ruszamy z Fionka po prezencik do sklepu- niech cos sobie wybierze. Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Prezencik kupiony. Fionka dostala piszczaca truskawke. Jest przeszczesliwa :loveu: Quote
DorkaWD Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dawaj fotki :mad: Coś nie mogę uwierzyć w piszczącą truskawkę :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [quote name='DorkaWD']Dawaj fotki :mad: Coś nie mogę uwierzyć w piszczącą truskawkę :evil_lol:[/quote] Musisz nam udowodnić jej istnienie :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No dobrze- to w takim razie prosze o to dowod. [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images50.fotosik.pl/132/c717d3c5489c4b2amed.jpg[/IMG][/URL] Zrobilam trzy zdjecia, ale jakos wgrac sie nie chca :roll: Udalo mi sie wgrac tylko to jedno Quote
aina155 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Udalo mi sie wgrac te dwa o ktorych mowilam :multi: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/132/241e13e30aab67camed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/132/4bf4b30840fe07bbmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ale ja myslałam, że ta truskawka będzie z Fionką. :placz: Quote
DorkaWD Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Buuuu... nie dość, że bez dźwięku to jeszcze bez Fionki:obrazic: Śliczna ta truskaweczka, sama bym taką chrupnęła :loveu: Pandzisz za to by połknął w całości :evil_lol: Quote
Darianna Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Taka malutka truskawa? Fionka jej nie połknie? Quote
aina155 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Nie, truskawka jest akurat do pyska ;) Dobrze zrobie im zdjecie razem Quote
aina155 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 A w ogole to mnie jedna rzecz martwi: Fiona ma craz slabsza kondycje. Normalnie jest nie do zmordowania, a teraz porzucam jej przez jakies 20 minut pileczke i Fiona pada, siada na trawie i nie ma sily isc. Nie wiem co sie dzieje.... W zeszlym roku nie szlo jej wykonczyc, ani biegi przy rowerze ani pobyt nad woda, a obecnie to zupelnie inny pies :roll: Nawet na wiosne miala lepsze kondycje. Potem byl uraz, oszczedzanie sie przez 1,5 m-ca i teraz zaczelysmy od nowa wiecej biegac. I na poczatku chyba mogla wiecej biegac niz teraz. Nie wem, czy to upaly, czy moze leki odstawic, czy moze cos ja bierze? Chyba zaczne od lekow... Martwie sie o kundlice :roll: Quote
aina155 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Nie, chyba nie. Serce miala osluchiwane i bylo ok. Ale jak po odstwieniu lekow nie przejdzie to pojde do lekarza. A moze jest jej po prostu za goraco? Quote
Darianna Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Możliwe że to upał, mój seter też się szybciej męczy od kiedy cieplej się zrobiło.... Quote
aina155 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Tylko problem polega na tym, ze rok temu sie tak szybko nie meczyla :roll: No chyba, ze w zeszlym rou nie bylam przyzwyczajona do tego, ile jest w stanie biegac i dlatego wydawalo mi sie, ze ma wieksze mozliwosci. A do tego doszedl uraz, ktory na prawie 2 m-ce wylaczyl ja z normalnego zycia i kondycja spadla. Za to sadelka sie nabralo. No nic, o dzis sie odchudzamy, odstawiamy leki i obserwujemy sie Quote
Recommended Posts