Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trafila w okolicy roku- poltora. Przypuszczam ze dlatego ze byla w ciazy i zostala wyrzucona (Fiona ma takie troche powyciagane cycuchy, ktore mimo sterylki jej sie nie wchlonely).

Posted

Tylko ze to sa moje przypuszczenia co do przeszlosci Fiony, osadzone po jej wygladzie w porownaniu z innymi sukami. W schronisku nic mi o niej nie ptrafili powiedzierc.

Ba, dziewczyna ktora jest wolontariuszka, jak sie spotkalysmy u weta i powiedzialam ze Fioniasta jest z schronu, to jej nie kojarzyla. Wiem ze ona w schronie byla dosyc niepozorna i nie rzucala sie w oczy- sama jej w ogole na poczatku nie zauwazylam. Dopiero kolezanka, ktora ze mna byla, zwrocila mi na nia uwage a i wtedy nie specjalnie mi sie spodobala. Schron na nia dzialal okropnie- teraz to zupelnie iny pies. Wtedy byl po prostu niewidoczny, nikl miedzy innymi

Zalozylam wujkowi nowy temat. Mam nadzieje ze ktos cos nam napisze o jakims psiaku

Posted

Zdjecia beda- moze dzis jak mi sie uda mame wyciagnac na spacer. Chce pokazac jak ładnie z Fionowatym cwiczymy komendy

Musiała byc bardzo biedna, ale teraz ma najlepiej pod sloncem- wiec chyba warto bylo ten rok przecierpiec zeby trafic do mnie? No w kazdym razie, jak juz wszystko w schronie bylo zalatwione i psa mi wyprowadzili to pies ze strachu mi sie zsiusial pod nogami. Bylam zalamana, bo sobie wyobrazilam siusiajaca ja w domu i mi rece opadly

Posted

[quote name='aina155']Jej madrosc polea na tym ze kombinuje jak tu zdobyc jak najwiecej zarcia- wiec nawet komend sie nauczy zeby tylko jesc dostac :evil_lol:[/quote]

To tak jak u mnie. Ale cieszmy się, że jest coś co je zmusza do nauki :evil_lol:

Paulina to koniecznie załóż galerię Dyziowi to pooglądamy sobie jego zdjęcia :lol:

Posted

witajcie wszystkich jak tam wasze pieski?? mam nadzieje ze dobrze i zdrowe:loveu: my juz po sniadanku z dyziem zjadl miseczke zaladkow kurzych watrobke i serduszko wszystko pokrojone w drobna kosteczke i wymieszane z fosforanem wapnia a na drugie sniadanko pol zoltka gotowanego a teraz spi malutki najedzony wybawiony a ja cale rece pogryzione po zabawie ale czego sie nie robi dla naszych pociech hehe :loveu:
wczoraj sie kapalismy szkoda ze zdjec nie zrobilam niestety bylam sama w domu nie mialam jak ale obiecuje wam ze niedlugo sie postaram o jakies fotki z kapieli Dyzia a tak wogole biore aparat do fryzjera i porobie fotki jak Dyziaczek bedzie poddawany zabiegom upiększającym :loveu: i napewno je wrzuce i wam pokaze :lol: pozdrawiam wszystkich i wasze pupile tez :loveu:

Posted

[quote name='paulina15']tylko ze ja nie umiem :shake: ale u siebie na profilu mam dwa jego zdjecia mozecie sobie zobaczyc[/quote]

Jak wchodzisz w foto blogi, to na dole masz taki niebieski napis nowy post. Wybierasz i w tytule wpisujesz jak galeria ma się nazyważ, a w dużym oknie wklejasz zdjęcia i piszesz o swoim psie.
Potem zatwierdź i galeria gotowa

Posted

[IMG]http://http://www.dogomania.pl/forum/members/92254-albums587-picture1286.html[/IMG]

[url=http://www.dogomania.pl/forum/members/92254-albums587-picture1286.html]Dogomania Forum - paulina15's Album: Dyzio - Picture[/url]
oto jego zdjecia

Posted

[quote name='paulina15']dupa nie moge dodac zdjec mam fotki na kompie na dysku i nie wiem jak je dodac galeria stworzona ale bez zdjec niech to szlag dobra pozniej sie za to zabiore bo juz sie zdenerwowalam ide z moim synkiem na rower bo juz marudzi ze mu obiecalam ah te dzieciaki :eviltong:[/quote]

Ja to robię tak:

najpierw wchodzę na imageshack, [URL="http://imageshack.us/"]ImageShack® - Image Hosting[/URL], potem naciskam browse ( dwa razy) i wybieram zdjęcie ze swojego komputera, wybieram rozmiar zdjęcia, tam gdzie pisze resize image i jest wbite 640 na 480, a następnie start upload. Wyskoczą takie długie kody, kopiuje pierwszy, ten na samej górze i w okienku odpowiedzi na dogo wpisuję [img]tu kopiuję[/img] i gotowe.

Pewnie można szybciej i łatwiej ale ja mam dwie lewe ręce do komputera ;)