aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Łakomczuch z niej :diabloti: Sama wiesz ze nie ma regul co do chorob. A czy kilka lat temu, tzn jak kupowalas Lenke, byly przewsietlneia na dysplazje, tak jak teraz? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Były ale ja jakoś wtedy nie pomyślałam, żeby jej zrobić. Hodowla z której pochodzi była mała i chyba doczekali się zaledwie dwóch miotów. Szkoda, że nie mam kontaktu z jej rodzeństwem to bym wiedziała czy inne też mają ten problem. Natomiast jej rodzice pochodzą z bardzo dobrych hodowli, z hodowlankami, więc badanie na dysplazję musieli mieć. Pamiętam, że byli zdrowi. Ostatnio przeglądałam również dziadków Lenki i też zdrowi. Tylko ona jakiś wybrak :evil_lol: Chyba będę musiała postarać się o jakiś duplikat tego zgubionego rodowodu :oops: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='aina155']A skad to mozna skombinowac? z zkwp?[/quote] No tak sobie myślę Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Znow mialam dzis sciecie z tamta suka- konkretnie powkurzala mi Fione ale na odleglosc:mad: Napisalam prace- brakuje mi tylko strony tytulowej i spisu tresci. Musze poprosic kolezanke niech mi przesle swoje, a potem dla odm any ja jej to wszystko wysle i nie mi druknie. Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Moje gratulacje. :multi: To teraz masz już z górki, musisz się tylko obronić :evil_lol: Tak będzie atakowała Fionkę, aż się doprosi. Nie wiem, że ludzie nie reagują na takie zachowanie swoich psów :angryy: Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Guzik a nie z gorki- jeszcze ten nieszczesny egzamin z mala zdawalnoascia. A poza tym boje sie ze teraz to sie dopiero zaczna komplikacje. Nie, chlopak ktory z nia byl wolal smsa wyslac :angryy::mad: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Teraz się ciesz, że napisałaś pracę, a egazminem będziesz się martwić później. Kiedy się sesja zaczyna? Masz jeszcze z miesiąc czasu. A jak pozdajesz egzaminy to będziesz się martwiła obroną. Nie wszystko na raz. A jak nie, to zawsze jest wrzesień :eviltong: Ale będę trzymała kciuki, żeby wszystko poszło w pierwszym terminie. Ciekawe, czy jak psa tego mądrali będzie gryzł inny pies, też będzie wolał bawić się komórką :angryy: Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ale ja mam ten egzamin jutro! I nawet nie zajrzalam do ksiazek Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Uwaga, najlepsze: i w ogole nie zajrze, bo caly czas tworze prace. Dokladnie strone tytulowa. Ile razy zmienialam uklad rozdzialow? Chyba 5. Bo musi byc tak zeby mi sie podobalo :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 No to faktycznie czasu masz ciut mało :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 No w zasadzie :diabloti: Ze stosunkow.... :evil_lol: miedzynarodowych :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 W zasadzie teraz to już raczej nie ma sensu zaczynać się uczyć. :diabloti: A z czego masz ten egzamin? Quote
aina155 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Bo mi ogolnie ciekzo jest zepsuc humor. Chyba ide spac- rano musze wstac przed 5 Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Widzę, że mimo wszystko dobry humor Cię nie opuszcza :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 To trzymam kciuki za ten jutrzejszy egzamin ze stosunków :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Nie przejmuj się, co to za student bez poprawki ;) A z praca zawsze tak jest. Myślisz, że już wszystko gotowe, a tu figa i trzeba poprawiać. Uwielbiam, kiedy na temat psów wypowiada się "znawca" :evil_lol: Quote
aina155 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 No wiec tak: egzaminu nie zaliczylam :roll: pracy nie oddalam- po rozmowie z promotorem i stwierdzeinu co mam zmienic Ogolnie dzien do bani:placz: Ps. Kupujac jedna gazeta ("niepsia") i przegladajac ot tak, dowiedzialam sie ze bordery wcale sie tak nie nazywaja. Ta rasa sie nazywa collie :evil_lol: Biednego redaktora ktos nie udwiadomil ze ras collie jest kilka :diabloti: Quote
aina155 Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 A kto powiedzial ze ja sie przejmuje? :evil_lol: Przeciez tak naprawde szlam z zalozeniem ze nie zdam, wiec luzik. Co do pracy- powiedzialam ze mam sposo bledow i dowiedzialam sie o nich po dzisiejszych zajeciach. Do tegp dochodzi jeszcze to co ja bym tam chciala wsadzic, no i znow czeka mnie wstawanie o 6 rano przez caly tyydzien :roll: Nie prawda- pan z gazety sie znal, to my sie nie znamy :evil_lol: A tak swoja droga, po przygarniecie Fiony, chcieli mi ja wychowywac moi sasiedzi- wlasciciele najbardziej niewychowanego psa jakiego znam :diabloti: Z reszta z tym psem to osoban historia- moze kiedys opowiem Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Pamiętam moją pracę. Tu jakieś poprawki, tu coś jeszcze wymyśliłam i chciałam dodać. Generalnie cały czas coś mi nie pasowało :shake: I jak zareagowałaś na chęć pomocy w wychowaniu Fiony? :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [quote name='aina155']A kto powiedzial ze ja sie przejmuje? :evil_lol: Przeciez tak naprawde szlam z zalozeniem ze nie zdam, wiec luzik.[/quote] I to jest odpowiednie podejście :thumbs: Quote
aina155 Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 [quote name='Ania!'] I jak zareagowałaś na chęć pomocy w wychowaniu Fiony? :evil_lol:[/quote] Mialam olbrzymia ochote zrewanzowac im sie tym samym :diabloti: No ja wlasnie tez w kolko wszystko zmieniam i jeszcze pare rzeczy musze dodac. Quote
Recommended Posts