modliszka84 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 nic sie nie wyklarowało bo się pani nie odzywa... najpierw nie miała czasu przyjechać, potem nie miała wolnego w pracy, a teraz to nie wiem, bo nawet mi nie odpisała. Szyperem były zainteresowane jeszcze 3 osoby: - pan spod Torunia, który po kilku mailach zamilkł - pani z Bielsko-Białej, która z powodu odległości i braku transportu wzięła psa z Chorzowa - pani spod Zgierza która po jednym telefonie tez sie nie odezwała więcej A Elwisem to juz wogóle nikt się nie interesuje... ani jednego zapytania nie było :shake: Quote
lunarmermaid Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Ludzie są beznadziejni.Najpierw biorą psa,potem go do schronu albo i gorzej a psiaki później w schronie czekają i czekają.....Normalnie płakać się chce jak się patrzy na takie super psy,których nikt nie chce,bo za stare.:shake: Quote
Zbójini Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 ciężko nadąrzyć za tymi owczarkowymi nieszczęściami... Quote
aganela Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 modliszka napisz może w tyttyle że potrzebny ktoś do wizyty????Hop pieski!!!!!! Quote
modliszka84 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 PILNIE szukam kogos z Gniewu lub z okolic Trojmiasta, kto by do Gniewu sie przejechał! Cel: sprawdzenie domu dla Szypera Trzeba działać szybko bo znowu się rozmysla albo znajdą psa bliżej. Transportu tez nie ma, więc rozpoczynam akcje szukania transportu z Pabianic do Gniewu/Gdańska. W międzyczasie sprawdzimy dom. Zainteresowany miał juz psa ze schroniska, który rok temu zachorował i zmarł ze starości. Mieszka w domu z niewielkim podwórzem, pracuje długo ale psa bedzie zabierał do pracy - tam pies ma zapewnione warunki do biegania. Zgadza się na wizyte i potem sprawdzenie warunków w jakich pies bedzie przebywać. Quote
lunarmermaid Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To wielka szansa dla Szypera!!! Kto pomoże? Ja niestety mieszkam za daleko.A Szyper bardzo mi się podoba i chciałabym,żeby trafił do dobrego domu. Quote
Zbójini Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Do Gniewu mam niedaleko ale czy ja mam "uprawnienia"? Z Pabianic też by się dało przywieźć tylko może nie w ciągu paru dni... Quote
modliszka84 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 noo z nieba nam spadasz :) jasne że masz uprawnienia, daje Ci upoważnienie :evil_lol: a tak na poważnie - to chodzi tylko o zerknięcie okiem na warunki i uzyskanie potwierdzenia, że facet jest świadomy decyzji. A jeśli jest czegoś nieświadomy to trzeba jego wiedzę pogłębić. napisz czy jest to do zrobienia...? albo podaj jakieś namiar na siebie, to zadzwonie i pogadamy. Quote
modliszka84 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Zbójini - doszło PW ale numer telefonu wcięło Quote
Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 nie niestety [B]modliszka84...[/B] wczoraj dzwoniłem pod podany nr telefonu, skeretarka, wysłałem smsa , raport nie doszedł , zadzwoniłem jeszcze raz dla pewności dziś , sekretarka[B]:shake:[/B] może nr zły?... Quote
modliszka84 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 o cholera pomyliłam jedną cyfrę w numerze :oops: juz Ci wysyłam poprawny Quote
Zbójini Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ups;) wypadek przy pracy, jutro zadzwonię Quote
Kamila_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hej (załozyłam wątek na owczarek.pl Szyperowi) .. zgłosiła się osoba której rodzina mogła by sprawdzić tego właściciela.. ;d;d .. chce namiary na tego pana żeby mu podac na priva. ^^ jeżeli to dalej aktualne.. Quote
modliszka84 Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 zbójini się zgłosił juz na ochotnika ;) problem tylko w tym ze owy pan z Gniewu ma wciąz wyłączony telefon :mad::cool1: Quote
Zbójini Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 dokładnie , ten nr tez jest cały czas wyłączony. sms który wysłałem rano jeszcze nie dotarł , dzwoniłem przed chwilą , sekretarka. Dziwna sprawa... proponuję dalej szukać DS dla Szypra a pan jak się odezwie to będzimy myśleć ale najlepiej to nie wygląda... Quote
kasia14 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 co za ludzie...:shake: nawet jeśli znaleźli innego psa, bliżej, to nalezy miec tyle honoru by zadzwonic i o tym powiedziec:roll: Quote
kasia14 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 chyba trzeba zmienic tytuł :( takie ładne psy a ciągle bez domu... Quote
modliszka84 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Pilnie potrzbuje sprawdzic dom w Białymstoku!! Chodzi o Elwisa... Quote
modliszka84 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 ok, zmienię, osobę już znalazłam, jutro spotkanie Quote
modliszka84 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [U][B]Uwaga! Potencjalny dom dla Elwisa sprawdzony, wszystko wygląda ok. Potrzebny więc transport z Pabianic/Łodzi do Białegostoku!!![/B][/U] Quote
Recommended Posts