Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nic sie nie wyklarowało bo się pani nie odzywa...
najpierw nie miała czasu przyjechać, potem nie miała wolnego w pracy, a teraz to nie wiem, bo nawet mi nie odpisała.

Szyperem były zainteresowane jeszcze 3 osoby:
- pan spod Torunia, który po kilku mailach zamilkł
- pani z Bielsko-Białej, która z powodu odległości i braku transportu wzięła psa z Chorzowa
- pani spod Zgierza która po jednym telefonie tez sie nie odezwała więcej

A Elwisem to juz wogóle nikt się nie interesuje... ani jednego zapytania nie było :shake:

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie są beznadziejni.Najpierw biorą psa,potem go do schronu albo i gorzej a psiaki później w schronie czekają i czekają.....Normalnie płakać się chce jak się patrzy na takie super psy,których nikt nie chce,bo za stare.:shake:

Posted

PILNIE szukam kogos z Gniewu lub z okolic Trojmiasta, kto by do Gniewu sie przejechał!

Cel: sprawdzenie domu dla Szypera

Trzeba działać szybko bo znowu się rozmysla albo znajdą psa bliżej.

Transportu tez nie ma, więc rozpoczynam akcje szukania transportu z Pabianic do Gniewu/Gdańska.
W międzyczasie sprawdzimy dom.

Zainteresowany miał juz psa ze schroniska, który rok temu zachorował i zmarł ze starości. Mieszka w domu z niewielkim podwórzem, pracuje długo ale psa bedzie zabierał do pracy - tam pies ma zapewnione warunki do biegania.
Zgadza się na wizyte i potem sprawdzenie warunków w jakich pies bedzie przebywać.

Posted

noo z nieba nam spadasz :)
jasne że masz uprawnienia, daje Ci upoważnienie :evil_lol:

a tak na poważnie - to chodzi tylko o zerknięcie okiem na warunki i uzyskanie potwierdzenia, że facet jest świadomy decyzji. A jeśli jest czegoś nieświadomy to trzeba jego wiedzę pogłębić.

napisz czy jest to do zrobienia...? albo podaj jakieś namiar na siebie, to zadzwonie i pogadamy.

Posted

nie niestety [B]modliszka84...[/B] wczoraj dzwoniłem pod podany nr telefonu, skeretarka, wysłałem smsa , raport nie doszedł , zadzwoniłem jeszcze raz dla pewności dziś , sekretarka[B]:shake:[/B]

może nr zły?...

Posted

hej (załozyłam wątek na owczarek.pl Szyperowi) .. zgłosiła się osoba której rodzina mogła by sprawdzić tego właściciela.. ;d;d .. chce namiary na tego pana żeby mu podac na priva.

^^ jeżeli to dalej aktualne..

Posted

dokładnie , ten nr tez jest cały czas wyłączony. sms który wysłałem rano jeszcze nie dotarł , dzwoniłem przed chwilą , sekretarka. Dziwna sprawa...

proponuję dalej szukać DS dla Szypra a pan jak się odezwie to będzimy myśleć ale najlepiej to nie wygląda...

• 3 weeks later...