jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Moja Fialusia waży 20, Vadir 24 na razie, ale może dojść do 30 ;) Wygodne takie, do wanny same wchodzą :) Widać, że Twój synek świetnie się z Andzią rozumie :) Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Dzieci się w ogóle lepiej wychowują, jak pies jest jakiś w domu ;) My mieliśmy najpierw psa, a potem się młody urodził ;) Myślę, że lepsi ludzie wyrastają z dzieci, które mają psy ;) Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [B]Jbk[/B] ja z bratem tak długo walczyliśmy o psa, aż nam się udało ;). Jak ja miałam6 lat, a Kuba 7 to wzięliśmy naszego pierwszego psa - Itka. Musiałam go uśpić rok temu :placz:... Też uważam, że dziecko powinno wychowywać się ze zwierzętami, więc jak zakochałam się w Birmie nie robiłam sama problemów, że dziecko... A swoją drogą to wiesz, że Jaga straciła swój pierwszy dom, właśnie przez to, że urodziło się dziecko? A przecież to jest złoty pies do dzieci :roll:. Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='bonsai_88'][B]Jbk[/B] ja z bratem tak długo walczyliśmy o psa, aż nam się udało ;). Jak ja miałam6 lat, a Kuba 7 to wzięliśmy naszego pierwszego psa - Itka. Musiałam go uśpić rok temu :placz:... Też uważam, że dziecko powinno wychowywać się ze zwierzętami, więc jak zakochałam się w Birmie nie robiłam sama problemów, że dziecko... A swoją drogą to wiesz, że Jaga straciła swój pierwszy dom, właśnie przez to, że urodziło się dziecko? A przecież to jest złoty pies do dzieci :roll:.[/quote] Jak pies jest normalnie wychowany, to chyba każdy z dziećmi pięknie współpracuje.... Ech, ludzie to mają głupie pomysły, naprawdę. Quote
jbk Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='martitaa']Witam:)nie bylo mnie w domu,wrocilam przed chwila,rzucilam rzeczy na wieszak i od razu na Dogomanie:D:D:D.Moje obie tak pieknie sie przy Filipie wychowywaly a on przy nich,ze nie bylo najmniejszych nawet problemow nigdy.Jak raz zostal u babci na noc to chodzily smutne,stekaly,na kazdy odglos patrzyly w drzwi i chodzily obwachiwac miejsca w domu gdzie czesciej bywa,nie wiedzialy,ze wroci,w nocy Andzia piszczala.Jak wrocil na drugi dzien radosci nie bylo konca.Okazalo sie,ze w ten wieczor Filip zapytal babcie przed zasnieciem-jak myslisz Ghana i Andzia juz spia,czy jeszcze sie bawia?O nas nie zapytal:loveu:Ja od dziecka wychowywalam sie w domu,gdzie byly dwa psy i wiem,ze to w duzym stopniu wplywa korzystnie na mloda osobe i jej pozniejsze podejscie do zwierzat.Mysle tez,ze tacy ludzie ucza sie od nich...dobroci.Teraz choinki sie nie mozemy juz doczekac,jak ja ubieramy-wszyscy:evil_lol:to one maja z tego taka radosc jak i maly,obwachuja bombki,chodza dookola podekscytowane nowa sytuacja.I odkad sa z nami Swieta sa cudowne:)jakies fotki ze Swiat tegorocznych zrobie i wstawie tu na pewno[/quote] No po to jest galeria, żeby fotki wstawić ;) Też będziemy robić :) Quote
martitaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/372/1c92fc89ade34b54med.jpg[/IMG][/URL] Quote
martitaa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 kot,ktory nie bal sie zakrasc na dogomanie:evil_lol:.Bo on sie zadnego psa nie boi,moja dostala od niego po nosie:)to Tofik Waleczne Serce:):loveu: Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To musi Ci wejść w nawyk, fotka, jak się tylko coś dzieje, czy psi goście, czy cokolwiek nowego, ciekawego, a nawet, jak dziewczynki sobie odpoczywają ;) Fotki muszą być ;) Quote
martitaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Tofik z nami nie mieszka,byl gosciem u nas w domu:)nie jest nasz.Mamy duzo gosci na czterech lapkach.Wczoraj nasz znajomy byl u nas z jack russelem anglikiem:)fajny piesek,bardzo zywy i pojetny a ma dopiero pol roczku,umie juz bardzo duzo.Nasze suki byly wniebowziete,bawili sie razem wszyscy,choc na poczatku russel obszczekiwal ich w ich wlasnym domu:lol:to potem juz sie ich nie obawial.Szkoda,ze fotek nie zrobilam,ale nastepnym razem zrobie:)bo to dobry znajomy nasz i czesto bedzie u nas z psiakiem bywal:multi:Pozdrawiam wszystkich,ktorzy zechca nas tu odwiedzic.Ostatnio jakby mniej czasu mam,pogoda super jak na grudzien i korzystamy:)jestesmy z labkami ciagle"w terenie",zmienilam im tez karme ostatnio i bardzo sobie ja chwala:)poza tym powiekszamy im wybiego-kojec w ktorym przebywaja obie po pare godzin dziennie-teraz bedzie 8 metrow na 4,wiec i stad ten brak czasu:)Pozdrawiam! Quote
martitaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 [quote name='jbk']To musi Ci wejść w nawyk, fotka, jak się tylko coś dzieje, czy psi goście, czy cokolwiek nowego, ciekawego, a nawet, jak dziewczynki sobie odpoczywają ;) Fotki muszą być ;)[/QUOTE] OK:)oczywiscie,masz racje:)i beda,obiecuje.Aparat i tak jest na okraglo ze mna,tylko czasem tak nas ponosi,ze zapominamy o nim wtedy,gdy jest najfajniej:) Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ze mnie to się już wszyscy śmieją, bo od czerwca zrobiłam psom z 15 tys. zdjęć :) Quote
martitaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 heh,ja tez mam duzo,ale na plytach,tak od ich psiego dziecinstwa.A to dobrze,ze tyle im trzaskasz:)Bo sa naprawde piekne a i przez to ich strona jest warta obejrzenia i ciagle cos sie tam dzieje nowego:)Ucaluj ich w nochalki czarniutkie ode mnie i moich czworonoznych przyjaciolek:) Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='martitaa']heh,ja tez mam duzo,ale na plytach,tak od ich psiego dziecinstwa.A to dobrze,ze tyle im trzaskasz:)Bo sa naprawde piekne a i przez to ich strona jest warta obejrzenia i ciagle cos sie tam dzieje nowego:)Ucaluj ich w nochalki czarniutkie ode mnie i moich czworonoznych przyjaciolek:)[/quote] Z płyty też da się wrzucić na dogo ;) Quote
martitaa Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Tak,bede niedlugo przegladac plyty i czegos szukac do naszej galerii.Teraz niestety male klopoty(mam nadzieje,ze przejsciowe)co nie pozwala mi sie na tym skupic.Pozdrawiam wszystkich,ktorzy zechca nas tu odwiedzic i tych,ktorzy odwiedzili.Niedlugo bede z powrotem:) Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mam nadzieję, że te kłopoty to nie w temacie wiadomym.... Quote
martitaa Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 nie,to nie wtym temacie,w wiadomym temacie wszystko OK a przynajmniej lepiej,niz przypuszczalam,ze bedzie.PW dla Ciebie jest. Quote
martitaa Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='bonsai_88']No to czekam na zdjęcia :p[/QUOTE] Beda na pewno juz niebawem sie zabiore za jakze marna na razie galerie moich psineczek.Chmury nad moja glowa mam nadzieje znikna i wyjdzie sloneczko.W miedzyczasie tez moze w jakiejs spokojnej chwili(o ile taka bedzie)cos wkleje. Quote
jbk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Będzie dobrze :) Grzecznie poczekamy na nowe foteczki :) Quote
martitaa Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Poazdrawiamy i zyczymy wszystkim WESOLYCH SWIAT I WSPANIALEGO NOWEGO ROCZKU!!!!!!ja i labki-Andzia,Ghana i Tajga;))))))):multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts